Banner for Eqology AS

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Eqology macht das, was wir eigentlich von unseren Ärzten erwartet haben ( es bei ihnen aber leider in Vergessenheit geraten ist
): sich um unsere Gesundheit kÃŒmmern! Tolle, essenzielle und ehrlich-... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ich spÃŒre deutlich einen gesundheitlichen Mehrwert. Nehme dasGoldöl seit 11 Monaten, (schmeckt super lecker!) in Kombination mit K2/D3 und Essential Vitamine und Kollagen. SchlafqualitÀt hat sich d... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

I tried several Ecology products and I’m very disappointed( 6 months subscription which unfortunately not yet finished). • Omega‑3 oil: effective, but too heavy for my stomach, had to cancel su... もっず芋る

䌁業情報

1. フィットネスず栄逊のサヌビス
  2. ビタミン・サプリメント専門店

圓該䌁業による蚘述

Eqology has been producing and distributing high-quality, test-based health supplement products for more than 25 years. Rooted in the pure Norwegian nature—the fjords, the mountains, and the ocean—our company, brand, and products reflect the purity, strength, and sustainability of their origin. Our name combines “EQ” and “ecology”, symbolising our commitment to human intelligence, empathy, and responsibility toward the environment. This philosophy is embedded in everything we do: from natural, carefully selected ingredients to science-based testing and proven health benefits. At Eqology, we are driven by a clear purpose: to change people’s lives for the better. We inspire healthier, more active lifestyles by offering test-based health concepts that support balance between nutrition, sleep, physical activity, and targeted supplementation. Sustainability, ethics, and quality are at the core of our business. We put the planet first in product development and operations, working to protect nature for future generations. Eqology – It’s in our nature.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Mijn waarden zijn nu in het groen

Mijn waarden zijn nu in het groen. Voel me goed.😃 Levering gaat snel en bestellen makkelijk. Nu 2 jaar bezig maar ik stop niet weer

Beste,

Hartelijk dank voor deze mooie review en de complimenten over ons bestelproces. Het is fijn om te horen dat onze producten na 2 jaar zo’n positieve impact hebben op je gezondheidswaarden.

We zijn blij dat we je mogen ondersteunen in je gezonde levensstijl en kijken uit naar de voortzetting van onze samenwerking!

Met gezonde groet,

5぀星のうち5の評䟡

Via de klantenservice worden vragen en

Via de klantenservice worden vragen en wensen heel correct en snel opgelost. Ik heb daar nooit problemen ervaren

2026幎4月10日

Beste Mw Menting,

Hartelijk dank voor deze mooie review!
We vinden het ontzettend fijn om te horen dat je onze klantenservice als correct en snel ervaart. We doen er elke dag alles aan om onze klanten zo goed mogelijk te helpen, dus dit compliment geven we intern zeker door aan het team.

We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn!

I use Omega 3

I use Omega 3, K2/D3 know 10 Years. I feel great!

Dear Birgit Gwercher,

Wow, 10 years! Thank you so much for your incredible loyalty. It is wonderful to hear that our Omega 3 and K2/D3 have been part of your routine for a decade and, most importantly, that you feel great!

We look forward to supporting your health for many more years to come.

Best regards,

5぀星のうち5の評䟡

They did everything I asked for and

They did everything I asked for and very fast service

Dear Hannelore,

Thank you so much for your kind words! We are thrilled to hear that we could meet all your requirements and provide the fast service you expected. Our team always strives to go the extra mile for our customers.

We look forward to working with you again soon!

Best regards,

Omega positiv bei kinesiolog. Austestung

Pure Arctic Oil Lemon hat kinesiologisch gut getestet bei Kind und auch bei mir.

2026幎2月9日

Hallo Anita,

vielen Dank fÃŒr Ihr Feedback!

Wir freuen uns, dass wir Sie und Ihre Familie auf diesem Weg unterstÌtzen können.

Alles Gute weiterhin fÃŒr Sie und Ihr Kind!

Mit freundlichen GrÌßen,

Goede en snelle service

Bij bestellingen en contact oa via mail wordt snel en correct gereageerd.

2026幎4月13日

Beste,

Bedankt voor je mooie beoordeling!
Fijn om te horen dat onze snelheid en correcte afhandeling via de mail je zijn opgevallen. We doen ons best om elke vraag of bestelling zo soepel mogelijk te laten verlopen, dus het is top om te lezen dat dit gewaardeerd wordt.

Veel plezier met je aankoop en we staan de volgende keer graag weer voor je klaar!

5぀星のうち5の評䟡

De klantenservice is enorm responsief

De klantenservice is enorm responsief en vriendelijk. Ik had contact met Dan vanwege een probleem met DHL en hij was altijd dienstbaar en dacht goed mee. De oplossing was vlot gevonden en uitgevoerd. Dikke 5 sterren voor Eqology. Verder ook top producten!

2026幎4月10日

Beste Tim,

Hartelijk dank voor deze fantastische review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en producten.

We geven je complimenten direct door aan Dan. Hij zal het ongetwijfeld erg waarderen om te horen dat zijn hulp bij het DHL-probleem en het meedenken zo positief zijn ervaren. We streven er altijd naar om uitdagingen snel en vriendelijk op te lossen, zodat jij weer zorgeloos van je Eqology-producten kunt genieten.

Bedankt voor je vertrouwen in ons en graag tot de volgende keer!

Het team van Eqology

5぀星のうち5の評䟡

Ich bin sehr dankbar, dass uns eine liebe Freundin eingeladen hat , damit wir zu mehr Gesundheit kommen.🎉😃

Wir erleben durch die hochwertigen Produkte von EQOLOGY Tag fÃŒr Tag spÃŒrbare Gesundheit☀ & Lebensfreude❀ !

2025幎6月3日

Guten Tag,

vielen Dank fÃŒr Ihr herzliches Feedback.

Es freut uns sehr zu hören, dass Sie mit unseren Produkten zufrieden sind und unser Konzept fÌr Sie einen Mehrwert bietet.

Wir schÀtzen Ihr Vertrauen sehr und wÌnschen Ihnen weiterhin alles Gute und viel Freude mit unseren Produkten.

Quality of product

I really appreciate the quality of the product.

Dear Nicoleta,

Thank you so much for your kind words!
We take great pride in the quality of our products, and it’s incredibly rewarding to know that it met your expectations.
We hope you enjoy it for a long time to come!

Kind regards,

FÃŒr mich die besten Produkte

FÃŒr mich die besten Produkte, die man sich vorstellen kann! Meine Familie ist gesÃŒnder denn je. Die gesundheitlichen Effekte sind enorm! Eqology hat mir zudem geholfen, einen bewussten und gesunden Lebensstil zu verinnerlichen und das Leben meiner Familie zum Positiven zu verÀndern! Danke an ein großartiges Unternehmen - macht weiter so!

2026幎4月7日

Guten Tag,

vielen Dank fÃŒr Ihr wunderbares Feedback.

Es freut uns sehr zu hören, dass Sie und Ihre Familie mit unseren Produkten zufrieden sind und unser Konzept fÌr Sie einen Mehrwert bietet.

Wir schÀtzen Ihr Vertrauen sehr und danken Ihnen fÌr Ihre netten Worte. Wir wÌnschen Ihnen weiterhin alles Gute und viel Freude mit unseren Produkten.

Schnell zuverlÀssig und effektiv

Schnell zuverlÀssig und effektiv. Top.

2026幎4月7日

vielen Dank fÃŒr Ihr positives Feedback.

Es freut uns sehr zu hören, dass Sie mit unserem Support und unseren Produkten so zufrieden sind.

SZYBKA REALIZACJA ZAMÓWIENIA.

2026幎2月9日

Panie Dariuszu,

Bardzo dziękujemy za miłe słowa! Dokładamy wszelkich starań, aby kaÅŒde zamówienie było realizowane jak najszybciej, dlatego cieszymy się, ÅŒe wszystko przebiegło zgodnie z Pana oczekiwaniami. Å»yczymy duÅŒo radości z zakupu!

Z powaÅŒaniem,
Zespół Eqology

5぀星のうち5の評䟡

Hat meine LebensqualitÀt gesteigert!

Hat meine LebensqualitÀt gesteigert!

vielen Dank fÃŒr Ihr positives Feedback.

Es freut uns sehr zu hören, dass Sie mit unseren Produkten zufrieden sind.

Sunt super multumit.

Sunt super multumit.
La recomandarea medicului cu doza mare /zi (3x10ml Pure Arctic oil Gold) am reusit sa reduc trigliceridele de la 350, la 135. Miltumesc Eqology!

Bună ziua,

vă mulțumim pentru feedbackul dumneavoastră! Ne bucurăm să aflăm că sunteți mulțumit de produsele noastre și de experiența avută. Apreciem încrederea acordată Eqology.

Vă dorim în continuare mult bine și multă satisfacție în utilizarea produselor noastre!

Cu stimă,
Echipa Eqology

5぀星のうち1の評䟡

In aanvulling op mijn review van 27

In aanvulling op mijn review van 27 maart j.l. en voor de volledigheid hebben we (mijn vrouw en ik) ruim 4000 euro, inclusief “consulten” besteed. Inclusief de middelen die in de “praktijk” gekocht zijn. Als we niet hadden opgezegd hadden we de 5000 euro benaderd bij de twee halfjaarscontracten.

2026幎4月5日

Geachte heer/mevrouw Janel,

Hartelijk dank voor uw aanvullende toelichting. Wij begrijpen dat de genoemde bedragen en de ervaring die u beschrijft vragen bij u oproepen, en wij waarderen het dat u de moeite neemt dit verder te specificeren.

Graag willen wij nogmaals verduidelijken dat er een strikte scheiding bestaat tussen de diensten van onafhankelijke consulenten en de officiële bedrijfsvoering van Eqology:

De betalingen die rechtstreeks aan Eqology worden voldaan, hebben uitsluitend betrekking op de hoogwaardige supplementen en de bijbehorende verzendkosten.

Kosten voor consulten of aanvullende middelen die in een particuliere praktijk zijn aangeschaft, vallen buiten de verantwoordelijkheid en het inzicht van Eqology. Wij hebben geen inzage in, of invloed op, de onderlinge (financiële) afspraken die u met een consulent maakt.

Omdat wij uw dossier uiterst serieus nemen en dit platform zich niet leent voor het bespreken van privacygevoelige financiële details, verzoeken wij u vriendelijk om wanneer u wenst te reageren dit te doen via support@eqology.com.

Ons supportteam kan dan samen met u kijken naar de bestellingen en eventuele onduidelijkheden ophelderen.

Bedankt voor uw begrip.

Die Produktwirksamkeit ÃŒberzeugt!

Die Produktwirksamkeit ÃŒberzeugt!
Faires Networking möglich

2026幎4月3日

vielen Dank fÃŒr Ihr positives Feedback.

Es freut uns sehr zu hören, dass Sie mit unseren Produkten und unserem Konzept zufrieden sind.

Tevreden klant

Ik gebruik al ruim een jaar omega 3 visolie van Eqology en voel me daar goed bij. Ik eet vegetarisch en vul daarom mijn omega 3 graag aan. Het is dan wel van echte vis gemaakt, maar ik vertrouw erop dat dit onder juiste omstandigheden gebeurt waarbij zo min mogelijk extra dierenleed veroorzaakt wordt. Ik vind de olie niet erg lekker (sinaasappelsmaak), maar drink het met steeds een slokje limonade erachteraan en dan gaat het prima. Handig dat er een abonnement aan vastzit zodat je nooit te weinig hebt. Ik heb mijn abonnement tijdelijk kunnen pauzeren nu ik tijdens mijn zwangerschap (i.v.m. misselijkheid) wat minder olie heb gebruikt. Heel fijn dat dit kan, het werd snel geregeld. De klantenservice is goed bereikbaar per mail.

2026幎4月3日

Beste Robin,

Bedankt voor je uitgebreide feedback. Wat goed om te horen dat onze omega 3-olie een waardevolle aanvulling is op je vegetarische dieet en dat je je er goed bij voelt!

We streven naar een flexibele service, dus we zijn blij dat het pauzeren van je abonnement tijdens je zwangerschap soepel is verlopen. Bedankt voor de tip wat betreft de inname met limonade; dit is wellicht ook handig voor andere klanten die aan de smaak moeten wennen.

Wist je trouwens dat we voor de liefhebbers ook een volledig Vegan variant in ons assortiment hebben? Daarnaast is de olie uitstekend te combineren met voeding; je kunt het prima verwerken in verschillende recepten (denk aan een smoothie of dressing). Voor een dosis inspiratie kun je terecht op onze lifestyle-pagina: eqology.com/lifestyle.

alles top und zur vollsten Zufriedenheit

alles top und zur vollsten Zufriedenheit

2026幎4月1日

vielen Dank fÃŒr Ihr positives Feedback.

Es freut uns sehr zu hören, dass alles zu Ihrer vollsten Zufriedenheit ist.

Besser: Konzentration, Immunsystem, sportl. LeistungsfÀhigkeit

Ich hatte massive Schwierigkeiten mit meiner Konzentration, mein Immunsystem hat verrÃŒckt gespielt (Fieberblase im Dauermodus) und ich war sportlich am Limit. Schon nach 4 Wochen Einnahme vom Pure Arctic Oil Lemon hab ich einen deutlichen Unterschied gespÃŒrt. Dieser Unterschied hat sich mit den Testergebnissen auch deutlich bestÀtigt. Alle Symptome sind wie weggeblasen. Nie mehr ohne (seit Ende 2022)! Mittlerweile halt mit upgegradeten Gold-Öl :-)

2026幎4月2日

Guten Tag,

vielen Dank fÃŒr Ihr ausfÃŒhrliches Feedback.

Es freut uns sehr zu hören, dass Sie mit unseren Produkten zufrieden sind und unser Konzept mit den regelmÀßigen Tests fÃŒr Sie einen Mehrwert bietet.

Fantastiche le nostre Support

Fantastiche le nostre Support! Riescono sempre a soddisfare ogni esigenza. Oggi Agnes Muś, gentile come sempre, mi ha aiutata a completare una cosa che non ero riuscita a risolvere. Grazie infinite, tu e Magda siete preziose! 🙏🏌❀

2026幎3月31日

Buongiorno,

grazie mille per il suo splendido feedback! Siamo molto felici di sapere che il nostro support riesce sempre ad aiutarla al meglio. Il suo apprezzamento significa tanto per noi e lo condivideremo con piacere con il team.

Le auguriamo tutto il meglio e tanta soddisfazione con i nostri prodotti.

Cordiali saluti
Il Team Eqology