MÃ¥ske et godt produkt, men det finder jeg ikke ud af, for sprayflasken/emballagen er ubrugelig den kan ikke sprÞjte og det er et virkeligt underligt design⊠her skulle man nok bare have valgt et afprÞ... ãã£ãšèŠã
Hvis du er trÊt af at spilde penge pÃ¥ produkter der ikke virker... sÃ¥ prÞv Equus Cura! Equus Cura er blevet vores faste leverandÞr af plejeprodukter til heste. Vi startede med at bruge produktet "... ãã£ãšèŠã
Jeg vil gerne anmelde produktet PREVENT â Mod muk og sur strÃ¥le hos heste. Jeg synes ikke produktet er effektivt. Jeg synes det meste af produktet ligger pÃ¥ gulvet efter brug. Derudover virker... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Equus Cura producerer effektive plejeprodukter til heste. Vores produkter er udviklet og produceret i Danmark, efter de danske hÞje standarder.
Risskov, 8240, BorresÞvej 3, ãã³ããŒã¯
- Info@equuscura.dk
- www.equuscura.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Meget useriÞst firma
Meget useriÞst firma, hvor kontakt oplysningerne ikke virker. Nummeret du kan ringe til ml 9-17 hver dag eksisterer ikke. 1-2 dages leveringstid passer heller ikke. Gratis fragt over 399kr. Passer heller ikke, da de trÊkker for det alligevel. På 3. Dagen måtte jeg maile og true med politianmeldelse, så blev pakken sjovt nok pakket i lÞbet af 10 min. Det kan jo ikke vÊre rigtigt det skal foregå på den måde. Hvis jeg nogensinde modtager de produkter, bliver det fÞrste, eneste og sidste gang jeg handler der!!!
LÊkkert produkt og hurtig levering
Gode produkter til fornuftige priser
MÃ¥ske et godt produkt
Måske et godt produkt, men det finder jeg ikke ud af, for sprayflasken/emballagen er ubrugelig den kan ikke sprÞjte og det er et virkeligt underligt design⊠her skulle man nok bare have valgt et afprÞvet design istedet. Der gik meget lang tid fra jeg bestilte til varen kom.
Lang leveringstid
Jeg har lavet en bestilling d
Jeg har lavet en bestilling d. 3/12 og intet hÞrt siden og de svare ikke på den mail jeg sendte d. 5/12. Er normalt glad for produktet men dette useriÞse firma er til grin!!
Ikke modtaget min pakke endnu
Bestilte d.13/11-25 det er nu d.21/11-25 har ikke fået en besked om at min pakke er sendt afsted og det står 2-3 dages levering når man bestiller hos dem
De svare heller ikke på min mail jeg har sendt
Super hurtig levering og prÞve produktâŠ
Super hurtig levering og prÞve produkt med i pakkenð€©
Gode produkter
Gode produkter, men jeg har henvendt mig til kunde service 2 gange uden heldð«
Har bestilt en vare
Har bestilt en vare, men har ikke modtaget den endnu. DÃ¥rlig stil!
DÃ¥rlige returmuligheder
Jeg har skrevet til virksomheden, at jeg ville gÞre brug af min returret, da produkter var 8 dage om at komme og jeg måtte finde på noget andet. Har intet hÞrt tilbage. Jeg sendte så produktet retur, men der var ingen på adressen til at tage imod, og jeg har så fået det retur igen og spildt yderlige 80 kr. Dårligere service skal man lede lÊnge efter!
Fantastiske produkter
God hjemmeside med godt overblik over varerne. Ok hurtige til at få afsendt ordre og fantastiske produkter
Jeg ELSKER Muscle
Jeg ELSKER Muscle, jeg syntes det er et genialt produkt som bare virker. min unge hoppe kan jeg tydeligt mÊrke på når jeg husker at bruge produktet efter trÊning eller på hvile dag.
jeg er igang med at afprÞve wound og jeg elsker den er på spray så man kan ramme "besvÊrlige" steder på hesten eller hvis hesten ikke vil rÞres. jeg er pt. MEGET tilfreds
Super gode produkter
Jeg var godt til Freds
Jeg vil gerne anmelde produktet PREVENTâŠ
Jeg vil gerne anmelde produktet PREVENT â Mod muk og sur strÃ¥le hos heste.
Jeg synes ikke produktet er effektivt. Jeg synes det meste af produktet ligger på gulvet efter brug.
Derudover virker det, som om produktet optager fugt hvis det opbevares i stalden.
Service, levering og alt andet er i top. :)