Wij werden door Jacob van Espunda joviaal ontvangen en snel wegwijs gemaakt in ons gehuurde huis. Check in &-out konden in goed overleg waardoor dit aansluitend was op onze vluchten. Makkelijk en goed... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
The team worked perfectly behind the scenes. The house was very tidy, the key management and communication was reliable and on time.
企業が回答しました
Bella Hermosa is een prettig vakantie appartement in mooi Spaans complex met vooral Spaanse gasten (toen wij er waren). Zwembad recht voor de deur is een grote pré! Fijn dat we alle spullen konden geb... もっと見る
De 1e week van augustus naar het prachtige casa America geweest. Wat een prachtig huis. Van alle gemakken voorzien. We hebben hier heerlijk vakantie kunnen vieren en tot rust gekomen. De verhuurders z... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Espunda is uw onmisbare adviseur vanaf de aankoop van uw Spaans droomhuis. Hierbij stopt de dienstverlening niet maar kan Espunda u ook van dienst zijn inzake het afsluiten van een hypotheek of een verzekeringspolis. Wenst u daarna ook nog een platform om uw nieuw aangekochte huis of appartement op te adverteren dan beschikt Espunda over zijn eigen platform, waarbij het platform via ICAL kan worden gekoppeld aan alle andere platformen waardoor de agenda altijd klopt. De gehele property management gedurende het gehele jaar en de speciale ontvangsten van vakantie gasten is voor Espunda dagelijks werk. Espunda is dus uw one stop shop onder de Spaanse zon!
連絡先
C/Esparta 7, Blq 2, Pta 2, 03730, Jávea, スペイン
- +31 6 17425080
- info@espunda.com
- www.espunda.com
Alleen maar lof voor Marcel
Alleen maar lof voor Marcel! Korte lijntjes qua communicatie, helaas hebben we niks gevonden, omdat we veel te laat zijn. Maar ondanks dat heeft hij ontzettend veel moeite gedaan voor ons en navraag gedaan bij zijn contacten. Zeer vriendelijk en open in het contact. Volgend jaar zeker!
Alleen maar positief.
Alleen maar positief.
Snel antwoorden bij vragen, korte lijntjes.
Alles goed geregeld, hoeven nergens meer aan te denken.
Echt een aanrader om via Espunda te verhuren.
Huren via Espunda? Zeer aan te raden✔️
Wat een geweldige service en hoe mooi de foto’s en omschrijving in overeenstemming zijn met de werkelijkheid. Huren via Espunda? Zeer aan te raden, prachtig aanbod en persoonlijke aandacht en service☀️✔️
Muchas gracias, Marcel🥂
Zonnige groet, Henny
Fijn bedrijf
Fijn bedrijf, korte lijnen, meedenken in alle mogelijkheden en snel geregeld. Fijn in eigen taal
Aanrader !
Na een lange en moeizame zoektocht…
Na een lange en moeizame zoektocht uiteindelijk bij Espunda terecht gekomen. Mirjam heeft ons verder geholpen aan de nodige certificaten aangaande verhuur. Niets was haar te veel. Ook Marcel begeleidde ons in het verdere proces van verzekeringen. We hebben een aangename, transparante samenwerking die we absoluut kunnen aanraden.
duidelijke mail ,goed uitleg bij vragen…
duidelijke mail ,goed uitleg bij vragen ,snep reageren op app/mail
Espunda = een bedrijf met passie.
Mijn partner en ik zijn afgelopen oktober naar Spanje verhuisd. Espunda heeft ons geholpen met het huren van een mooie villa, zodat we ons vanaf daar goed konden oriënteren welke plaats en omgeving het beste bij ons past. Mirjam heeft ons echt geholpen met de eerste stappen te zetten in Spanje, tips en advies (van eettentjes tot het financiële plaatje). Geen vraag is teveel! Marcel heeft ons perfect geholpen met alle vragen over verzekeringen, wij hebben dan ook via Marcel onze verzekeringen geregeld. Heel fijn om Espunda te hebben voor alle vragen, dit geeft toch een stuk rust in een al spannende periode rondom een emigratie.
Super team en bedrijf
Super team en bedrijf! Hebben mij ontzettend goed geholpen. Marcel en Paul bedankt!
Mirjam heeft ons geholpen met het…
Mirjam heeft ons geholpen met het verkrijgen van een verhuurvergunning. In Spanje is het toch even puzzelen hoe dat allemaal moet maar met haar hulp ging het heel goed. Ook gaan we volgend jaar een bouwvergunning aanvragen waar Espunda mee kan helpen. Wij zijn zeer tevreden!!
Ik heb mijn huis in beheer bij…
Ik heb mijn huis in beheer bij Espunda..
De tuin en het zwembad zijn keurig. En dan hun poetswonder Maria. Ze denken ook met je mee.
Ik heb een stuk minder zorgen aan mijn hoofd met Espunda.
Top
Lydia Kortenbach