Een geweldige training, uniek in zijn soort. Het laat op een pakkende, schurende, actieve manier zien waar de ruimte zit tot verbetering tot een vol, ambitieus en liefdevol leven. De verandering in... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ik heb mijzelf volledig kunnen uiten en nieuwe inzichten gekregen in hoe ik mijn leven wil leiden. En daarnaast ook vooral inzichten gekregen in waar ik onbewust mee bezig ben en wat toch mijn leven b... ãã£ãšèŠã
In januari de Essence training gevolgd. Wat een prachtig mooie, verdiepende, rauwe, effectieve en krachtige training op gebied van persoonlijke groei! Hele intensieve dagen. Het heeft mij z... ãã£ãšèŠã
Dit was echt een geweldige ervaring! Ik ben tijdens en na de Essence cursus op zoveel vlakken enorm gegroeid en kijk nu op een hele andere manier naar alles. Er staat een geweldig team voo... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Humanication is een trainingscentrum in Amsterdam voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Onze trainingen zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling, communicatie en relaties en leiderschap. Door onze unieke benadering ervaar je in de training hoe je dingen in je leven anders kunt aanpakken, waardoor jouw resultaten altijd persoonlijk, concreet en praktisch toepasbaar zijn. Naast onze persoonlijke ontwikkelingstrainingen hebben we een eigen coachopleiding en verzorgen we incompany zakelijke trainingen.
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Het was een waanzinnige ervaringâºïž
Het was een waanzinnige ervaringâºïž
Ben duidelijker in mijn doen en laten.
Voel me veel helderder.
Communiceren gaat me beter af.
Al met al een echte aanrader voor iedereen.
Scherp, alomvattend, transformatief, maar zo simpel.
Een bedrijf waarvan ik keer op keer weer onder de indruk ben van de professionaliteit en de ongekend goede inhoud van de trainingen die ze bieden. Mijn eerste kennismaking met wat ze bieden is inmiddels zoân 7 jaar geleden, en waar ik na de essence training bang was alle enorm scherpe lessen en inzichten snel te vergeten, weet ik inmiddels dat ik er misschien wel elke dag méer profijt van heb. In mijn relatie (met mezelf en de mensen om me heen) en ook in mijn ouderschap en ondernemerschap.
Wat ik uit de Essence heb gehaald isâŠ
Wat ik uit de Essence heb gehaald is dat mijn mopperenergie mijn humeur in het dagelijks leven knap verpest
Dat ik moeite heb met luisteren naar mezelf of anderen
Als ik steeds hetzelfde doe er echt steeds hetzelfde resultaat uit voorkomt
Het beste cadeau dat ik mezelf heb kunnen geven.
Het beste cadeau dat ik mezelf heb kunnen geven. Het heeft mijn zelfvertrouwen vergroot wat zelfs zichtbaar was voor mijn omgeving. Het heeft me rust gegeven. Het heeft de spanning in mijn relatie weggenomen. Het heeft me het gereedschap gegeven om goede gesprekken met mijn puberkinderen te hebben. De training is iets wat ik iedereen gun.
Een zeer waardevolle training
Een zeer waardevolle training! Veel inzichten in mezelf gekregen in de 5 traingsdagen. Ik zou iedereen deze training gunnen om te volgen, want het geeft een positieve verandering aan je leven.
Meer waardering voor mezelf en mân omgeving
De Essence training in maart gevolgd. De training bracht mij nieuwe inzichten, veel meer zelfvertrouwen en waardering voor mijn leven, vrienden en de dingen die ik doe. En het belangrijkste, ik ben mezelf meer gaan waarderen.
Deze ervaring is niet te omschrijvenâŠ
Deze ervaring is niet te omschrijven dit is puur ervaren. Maar vanuit mijn ervaring kan ik delen dat ik de beste 5 dagen uit mijn leven heb gehad. Ik ben mijzelf tegengekomen waaruit ik hele mooie inzichten heb gehad. Inzien dat mijn voorheen onzekerheid niet van mij was maar waar ik de omgeving gelijk in gaf en mezelf dit aansprak. Nu voel ik rust in dat ik genoeg ben en goed zoals ik ben, invloeden van andere buiten mijzelf laat en omga met conflicten zoals nooit tevoren. Ik kan nu nadenken wil ik dit conflict en deze mensen mij zo laten beïnvloeden dat ik me naar en ellendig voel nee. Dit afleren geeft zo veel rust. Ga de inzichten zeker ervaren want wauw wat een mooie visie en gedachten zitten er achter deze training zo dankbaar dat ik nu een leven kan leven waar ik van droomde
De essence en de source: life changingâ£ïž
De essence en de source zorgen er voor dat je weet en vooral voelt, tot in je tenen en letterlijk ervaart wat je waardes zijn en waar je voor wilt gaan, op welk vlak dan ook!
Lichte weerstand?
Ik kwam erheen met lichte weerstand en mijn vraagtekens hier en daar. Maar mijn 21 jarige vriendinnen waren er zooo enthousiast over. Nu ik de 5 dagen ook door ben gekomen ben ik net zo enthousiast geworden als zij!!!
Een geweldige leerzame ervaring
Een geweldige leerzame ervaring. Niet in woorden te omschrijven hoeveel het voor me geeft gedaan. Heel veel gereedschappen meegekregen en vooral ervaringen opgedaan waardoor ik nu met veel meer zelfvertrouwen, spontaniteit en creativiteit in het leven sta. Ik gun deze training aa iedereen
Essence en Source training bij humanication.
De essence en source training hebben mijn leven letterlijk veranderd. Waar ik voorheen gedachten en meningen van anderen belangerijker maakte dan de keuzes van mezelf, maak ik nu mijn authentieke keuzes. Geniet veel meer van de activiteiten die ik doe en ik ervaar veel meer verbinding met de mensen om mij heen. Ik ben dankbaar dat ik deze training gevolgd heb.
Mathijs.
Ik heb zoveel meer rust en plezier in mijn leven
Ik heb door deze training zoveel inzichten gekregen over wat ik allemaal (on)bewust in het dagelijks leven doe. Ik kan zoveel meer genieten van alle kleine dingetjes. Ik kan veel beter omgaan met negatieve gevoelens en ik probeer ze niet meer te negeren maar juist te omarmen.
Hierdoor heb ik zoveel meer rust en plezier in mijn leven.
Dankbaar
Dankzij deze training heb ik ontzettend veel helderheid, vertrouwen en het plezier kunnen terugvinden die ik gaandeweg kwijt was geraakt in mijn leven. Hierdoor maak ik keuzes die vanuit vrijheid & creativiteit komen, ipv angst en oude overtuigingen.
Rust in mijn hoofd
Deze training heeft mij verdieping in de bewustzijn over mijn eigen gedachtegang gebracht. Ik merkte dat ik enorm vast kon zitten met mijn gedachtes en deze niet uit kon zetten. Na de training snap ik waar deze vandaan komen en hoe ik hier beter mee om kan gaan.
Het beste kado aan mezelf in jaren.
Ik weet goed hoe ik mezelf moet verwennen en verdoven. Maar dit was het beste kado wat ik mezelf in 10 jaar heb gegeven. Zonder mezelf te verwennen en zonder mezelf te verdoven.
Aanrader voor iedereen die van zichzelf houdt. En (veel) meer uit het leven wil halen.
Een ervaring voor het leven
Een ervaring voor het leven.
Inzichten en gevoeld hoe het anders kan.
Sterk aan te raden als je in de knoei zit met jezelf
Ik heb hier enorm veel over mezelf kunnen leren op de meest veilige manier mogelijk! De lessen die ik hier heb geleerd kan ik dagelijks toepassen en geven me heel veel rust en mogelijkheden.
Mijn leven doet er weer toe
Cathelijne dank je wel voor de inzichten die je me hebt gegeven!
Intensieve training waar ik veel uitâŠ
Intensieve training waar ik veel uit mezelf heb kinnen halen. Ik ga bewuster en met meer zelfvertrouwen door het leven.
De reis naar de bron van mijn kracht
Top training! Het heeft mijn kijk op de wereld en mezelf veranderd. Ik ben meer in mijn kracht gaan staan. Ik maak betere beslissingen die in lijn zijn met wie ik ben en wat ik wil bereiken. De team van Humanication heeft goed voor mij gezorgd, naar mij geluisterd en mij ondersteund tijdens deze mooie reis terug naar mezelf.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã