Deze training was heel erg belangrijk voor mij. Ik heb meer inzicht gekregen in verschillende stijlen van communicatie. Hierdoor heb ik meer begrip voor anderen. Mijn man en ik hebben veel inzichten g... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ik heb de make it work training gedaan afgelopen weekend samen met mijn partner. Ik heb super veel geleerd over hoe ik beter kan communiceren met hem maar ook met vrienden en collega's. Waar ik voor... ãã£ãšèŠã
In januari de Essence training gevolgd. Wat een prachtig mooie, verdiepende, rauwe, effectieve en krachtige training op gebied van persoonlijke groei! Hele intensieve dagen. Het heeft mij z... ãã£ãšèŠã
Een geweldige training, uniek in zijn soort. Het laat op een pakkende, schurende, actieve manier zien waar de ruimte zit tot verbetering tot een vol, ambitieus en liefdevol leven. De verandering in... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Humanication is een trainingscentrum in Amsterdam voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Onze trainingen zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling, communicatie en relaties en leiderschap. Door onze unieke benadering ervaar je in de training hoe je dingen in je leven anders kunt aanpakken, waardoor jouw resultaten altijd persoonlijk, concreet en praktisch toepasbaar zijn. Naast onze persoonlijke ontwikkelingstrainingen hebben we een eigen coachopleiding en verzorgen we incompany zakelijke trainingen.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Wat een verschil
Wat heeft deze training mij ontzettend veel gebracht! Van verlegen en ongemakkelijk naar vol zelfvertrouwen en open. Ik durf weer keuzes voor mezelf te maken en ik had nooit verwacht dat ik zoveel uit deze training kon halen en er direct verschil van zou merken in mijn dagelijks leven.
Ik heb de essence training gevolgd dieâŠ
Ik heb de essence training gevolgd die mij enorm heeft geholpen mezelf en mijn omgeving meer te begrijpen en te waarderen. Het stelt mij in staat om zelfstandig de kwaliteit van mijn leven te verhogen!
Mogelijkheden creëren voor mezelf en andere
Veel geleerd, veel mooie ervaringen en mogelijkheden leren te creëren.
Ik heb 5 hele inspirerende dagen gehad
Ik heb 5 hele inspirerende dagen gehad tijdens de essence training. Ik ben tot inzichten gekomen die mij elke dag verder helpen en het leven nog leuker en makkelijker maken.
Een positieve impact op mijn leven
De essence training heeft mijn leven veranderd. Ik zocht in deze training vooral meer zelfvertrouwen en minder onzekerheid.
Dat heb ik ik hier absoluut uit kunnen halen en ook nog zoveel meer, ik voel me meer geconecteerd met mijn ware zelf en met mijn emoties en gevoelens en durf nu openlijk mijn mening delen.
Ik heb in de training ontzettend veel geleerd wat ik voor de rest van mijn leven zal meenemen
Groei door te ervaren
Intensieve training waarin groei door ervaren centraal staat. Een deel van de theorie was voor mij niet nieuw, maar de theorie op deze manier ervaren wél. Ik heb veel verbondenheid gevoeld binnen de groep.
Essence is een aanrader!
De essence training heb ik als zeer waardevol ervaren! Met als positieve uitwerking dat ik veel meer initiatief neem vanuit eigen normen en waarden ipv wachten op de mogelijkheden.
Essence training
Doormiddel van de Essence training ervaar ik meer rust in mijn leven, kan ik beter loyaal zijn aan mijzelf zonder dat ik mij laat beïnvloeden door anderen en kan ik beter keuzes maken die er voor mij toe doen.
Mijn Essence training ervaring
Door de essence training heb ik meer rust en zelfliefde gekregen. Mijn hoofd draait geen overuren meer van allerlei gedachtes die onnodig zijn. Ook heb ik echt gemerkt dat de verbinding met andere mensen verbeterd is, omdat ik ook vanuit hun perspectief kan kijken en meer me kan inleven.
Mooie ervaring!
Ik heb de essence training gevolgd en hierdoor heb ik veel inzichten gekregen over hoe ik om kan gaan met bepaalde situaties. Ik voel mij gelukkiger en leef een stuk bewuster.
Even echt naar jezelf kijken
Er wordt echt naar je geluisterd, dat is fijn. Je kan delen en luisteren naar verhalen van anderen en krijgt de kans kritische vragen te beantwoorden over jouw leven. Hoe pak jij het aan en wat kan er eigenlijk anders? Mega veel nieuwe inzichten gekregen waarvan ik overtuigd ben dat voor iedereen waarde kan hebben!!!
Ervaren
De ervaringen die worden aangeboden zijn indrukwekkend en geven veel inzicht.
Vooraf wist ik niet wat ik kon verwachten en of het me ÃŒberhaupt zou helpen maar ik zou dit iedereen aanraden.
Zeer veel aan gehad!
Onwijs nuttige training (Essence) die helpt makkelijker om te gaan met uitdagingen in werk en privé en zorgt voor een meer geluk en energie!
De training heeft me geholpen om....
De training heeft me geholpen om meer op mijn gevoel te vertrouwen in plaats van alles te analyseren.
lets talk training gevolgd
Ik heb de lets talk training gevolgd. Ik vond het heel leerzaam en informatief
Mycket lÀrorikt och anvÀndbart i livetâŠ
Mycket lÀrorikt och anvÀndbart i livet både privat som professionellt.
BehjÀlpligt i att förstå andra mÀnniskor och att kunna kommunicera med alla typer av mÀnniskor.
Verktyg att hantera olikheter och slippa frustration.
Fijne en goed toe te passen training
Overzichtelijk en helder, makkelijk in praktijk toe te passen. Gaat vast veel opleveren.
Let's talk training, absolute aanrader!
Let's talk training gevolgd. Erg waardevol, veel nieuwe inzichten die je in het dagelijks leven kan toepassen. Trainer Arjan is zeer kundig en erg fijn in de omgang. Absolute aanrader!
Mijn ervaring met de essence en de source
Door Humanication voel ik me alsof ik echt weer het maximale uit mijn leven haal. Voorheen bleef ik vaak hangen in angsten en onzekerheden en vond ik het vaak lastig om geluk te voelen. In de toekomst ga ik mijn herinneringen en ervaringen uit de essence en de source nog meer toepassen in mijn leven en dat voelt echt alsof ik de kracht over mijn leven weer helemaal terug heb. Daar ben ik humanication heel dankbaar voor :)
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã