Fair vÊrksted
Virkelig god service.
Grundig og fair mekaniker
TrovÊrdigt vÊrksted.
Kompetente medarbejdere.
Afleverede min bil, blev ringet op omkring hvad der skulle laves.
Blev ikke påduttet alt muligt.
Kan kun anbefales.
Havde min bil forbi E.T. Auto efter at den havde fået lavet et olieservice og at den kort efter meldte fejl på motoren.
De fiksede fejlen uden beregning, på 15 minutter. Det var en slange der var defekt.
Virkelig en god oplevelse. Personalet er venligt og kompetent og har fokus på at give god service. Uden tvivl et vÊrksted jeg vil anbefale til andre.
Vi fik et problem med vores bil i sÞndags. Vi kÞrte den over til ET Auto - og skrev en mail efterfÞlgende. Vi beskrev problemet og at vi havde behov for at få bilen tilbage senest tirsdag middag. Mandag eftermiddag kom der en besked tilbage at bilen var klar - og der var vedlagt en faktura.
Det kalder vi service - bare at tage bilen ind uden at have talt med dem i forvejen og derfor ejheller havde haft mulighed for at bestille tid - og alligevel tog de den ind og reparerede den. Og fakturaen - den var absolut en rimelig pris.
E.T Auto har givet os en super service og vi kan ikke sÊtte finger på noget der.
Hurtig tilbage melding, tilbud af lÃ¥nebil, kort sagt super god service ð
De har stor erfaring med tesla biler og kan skaffe originale dele inden for kort tid.
âïžâïžâïžâïžâïž
Som gammel FDM prÞveass. og mekaniker, har jeg kunne snakke med med mekanikeren vedr. mit olieservice på ca. œ time. Tak for det.
Fik lavet bil hos E.T. Auto og måtte efterfÞlgende på andet vÊrksted.
Har faktisk aldrig fået så dårlig service hos et vÊrksted fÞr