Fortrinlig god og behagelig kundebetjening, og altid 1. klasses mekaniker-arbejde. Jeg har altid vÊret 100% tryg ved at aflevere min bil pÃ¥ dette vÊrksted igennem Ã¥rene; alting er altid i fineste orde... ãã£ãšèŠã
Har brugt NÊsby Auto stort set siden vi flyttede til omrÃ¥det for 6 Ã¥r siden. Vores biler har altid fÃ¥et en god behandling, og alt er blevet ordnet til tiden. Har der vÊret noget specielt har jeg et pa... ãã£ãšèŠã
Satte bilen til reparation og bilen blev Þdelagt for +10.000 p.g.a. NÊsby Auto knÊkkede et rÞr. Dette betÞd motoren skulle afmonteres, have skiftet til et nyt rÞr og sÃ¥ skulle motoren monteres igen.... ãã£ãšèŠã
Altid ordentlig arbejde. Har fået serviceret mine biler her utallige gange. Altid ordentlig udfÞrt og fair priser.
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
NÊsby Auto er din lokale automekaniker i Odense N
Egestubben 2C, 5270, Odense, ç±³åœ
- naesbyauto.dk
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Fortrinlig god og behageligâŠ
Fortrinlig god og behagelig kundebetjening, og altid 1. klasses mekaniker-arbejde. Jeg har altid vÊret 100% tryg ved at aflevere min bil på dette vÊrksted igennem årene; alting er altid i fineste orden når Jeg henter den igen. Bedste anbefaling herfra !
Har brugt NÊsby Auto stort set siden viâŠ
Har brugt NÊsby Auto stort set siden vi flyttede til området for 6 år siden. Vores biler har altid fået en god behandling, og alt er blevet ordnet til tiden. Har der vÊret noget specielt har jeg et par gange tjekket alternative priser, men der har aldrig vÊret noget galt med prisen.
Ãdelagt bil
Satte bilen til reparation og bilen blev Þdelagt for +10.000 p.g.a. NÊsby Auto knÊkkede et rÞr. Dette betÞd motoren skulle afmonteres, have skiftet til et nyt rÞr og så skulle motoren monteres igen.
Specialiserede reparationer krÊver dygtige mekanikere ved mÊrkevÊrkstederne.
Super service
Super service , altid behjÊlpelig hvis man lige har noget der skal ordnes , kan varmt anbefale automester NÊsby ð
God service. Fornemmer han gÞr hvad han kan for at holde prisen nede. Reservedele bliver kun skiftet når det er nÞdvendigt, og kvaliteten af arbejdet er i orden.
Super vÊrksted brud detðð
Altid en god service og de tager aldrigâŠ
Altid en god service og de tager aldrig r.Þ.v.e.n. på dig.
Jeg benytter kun NÊsby auto. ð
Altid virkelig god service til rimeligeâŠ
Altid virkelig god service til rimelige priser.
Så fin og hurtig betjening og hjÊlp
FÃ¥r altid super god behandling
TillidvÊkkende: Har gennem mange Ã¥r altid oplevet enâŠ
Har gennem mange år altid oplevet en ÞnskvÊrdig god og relevant kundeservice!
Total god service og fair priser
Total god service og fair priser.
Samt dygtige medarbejder
Fantastisk service og kundebetjening.
Fantastisk service og kundebetjening.
Altid godt arbejde.
hurtig udskiftning af pÊre
Jeg er godt tilfreds med vÊrkstedet harâŠ
Jeg er godt tilfreds med vÊrkstedet har haft det i mange!