Banner for Eurocamp

Eurocamp レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Venlig og meget hjælpsom medarbejder (Maja) Hun vejledte og var hjælpsom i forhold til booking og område hvor vi kunne bo. Helt klart kæmpe anbefaling herfra. Vi booker kun derfra fremadrettet.... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Prisen der blev oplyst stemte overens med faktuel ved bestilling modsat konkurrenters, der blev opdateret når opholdet skulle lægges i kurven. Syntes dog der mangler mulighed for at lægge flere lejemå... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vi har fået fantastisk guide og hjælp til at booke vores første camping ferie i Italien. Vi fik tilsendt kort over pladsen og mulighed for at vælge en specifik placering af vores mobilehome mod et li... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Super service. Rabatten som vi får via Pluskort, blev ikke fratrukket vores booking, selv om vi indtastede koden. Næste dag ringede vi til kundeservice, og fik en sød og hjælpsom medarbejder i røret.... もっと見る

企業情報

1. ツアー オペレーター
  2. キャンプサイト
  3. 休暇施設サービス
  4. 別荘
  5. ペットと泊まれる宿泊施設
  6. 自炊式宿泊施設

当該企業による記述

Eurocamp - Den helt store feriefrihed! Vi vil gerne have, at du nyder din Eurocamp feire fra første minut. Derfor gør vi hver eneste dag vores bedste for, at du får en super ferieoplevelse hos os. Det er lige fra hjælp med bookingen til selve opholdet på campingpladsen. Vi har frie ankomst- og afrejsedage, så du bestemmer selv hvor mange nætter der skal bookes og om ferien skal holdes på en eller flere campingpladser. Og så skal valget mellem ferie i telt og mobilhome naturligvis også træffes. Rundt omkring i Europa har vi udvalgt omkring 400 fremragende campingpladser hvor vores egne mobilhomes og telte står. En af dem er helt sikkert din personlige favoritplads. Men hvad det vigtigste for dig? Gode strande? Smukt landskab? Spændende storbyer? Du vil helt sikkert finde en plads, som opfylder dine ønsker. Du har frit valg: Fra luksusmobilhomes og de mere prisvenlige standrardmobilhomes til bungalow- og safaritelte, bungalows og lodges. Der er noget for en hver smag, men fælles for alle boligtyper er at de er indflytningsklar fra feriens første minut. De fleste af vores campingpladser byder på super faciliteter og aktiviteter: Børneklubber, poolområder, vandrutsjebaner og et væld af sportsaktiviteter, men også barer og restauranter. Så både store og små er garanteret en ferie som helt sikkert ikke bliver kedelig!

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 38

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Har rejst med eurocamp i mange år mine…

Har rejst med eurocamp i mange år mine forældre startede da jeg var barn og i dag rejser jeg selv med dem med mine børn. Der har aldrig været noget og priserne er uoverskuelige kæmpe anbefaling og meget venlige og hjælpsomt personale.

2025年7月2日

Hej Sandra
Mange tak for de pæne ord :-)

Rigtig god

Gode tilbud, nem og overskuelig hjemmeside. Når man logger ind på Eurocamp, kan man finde alle de oplysninger man har brug for på ens booking. Kundeservice svarer hurtig og er hjælpsomme.

2025年6月29日

Hej Tine
Mange tak for din kommentar og de pæne ord :-)

5つ星のうち3の評価

Der er ingen grill det er en af de…

Der er ingen grill det er en af de vigtigste tilbehør på sådan en ferie i Italien.
Dette kunne faktisk være grunden til jeg valgte denne campingplads fra.

Der var dog gas til en så syntes det er ekstremt ringe

2025年6月25日

Hej Marius
Tak for din kommentar. Grill følger ikke i Classic mobilhomes, som er den boligtype, du har booket. Det står angivet både på hjemmesiden og på din ordrebekræftelse.

Enkel og overskuelig booking

Enkel og overskuelig booking, samt meget hjælpsom og imødekommende kontaktcenter, der gjorde hele oplevelsen tryg.

2025年6月20日

Hej Rikke
Dejligt at læse, mange tak for din kommentar.

5つ星のうち1の評価

Vær forberedt på at betale mere.

Jeg bestilte og betalte fuldt ud for 2 mobile homes fra dette firma for et par dage siden, og har allerede problemer. De sendte mig en e-mail, hvor de sagde, at jeg skal betale yderligere 400 danske kroner for hvert hus (800 kroner i alt), og hvis jeg ikke betaler inden for en uge, annullerer de ordren! Selvom de ikke nævnte det ekstra beløb nogen steder, da jeg betalte. Jeg bestilte også, og hjemmesiden sagde, at sengelinned er inkluderet i prisen, men kvitteringen, jeg modtog, siger, at lagner ikke er inkluderet! Jeg tror stadig, at jeg har en masse ubehagelige overraskelser med dette firma.

2025年5月21日

Hej
Tak for din kommentar. Jeg kan ikke genkende noget af det du skriver. Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte os på info@eurocamp.dk , hvis du mener at noget i din ordre ikke stemmer, så kan vi se på det.

Nedgraderet

Havde bestilt 3 uger på en campingplads i Italien men vores mobile home blev nedgraderet uden at vi fik besked.
Vi henvendte os til eurocamp på campingpladsen uden held og de var bare ligeglade.
Brug dem ikke.

2024年9月3日

Hej Henrik
Jeg er ked af at læse, at du havde en dårlig oplevelse sidste år, og jeg beklager selvfølgelig mange gange, at I blev tildelt et andet mobilhome end I havde bestillt. Hvis der sker uforudsete ændringer inden ankomst, informerer vi naturligvis vores gæster på forhånd og kigger på en rimelig kompensation. Hvis du ikke har henvendt dig efterfølgende til os telefonisk eller pr. mail omrking din oplevelse, så vi kan tilbyde en kompensation, så er du velkommen til at gøre det enten på telefon 80 71 11 63 eller på mailen info@eurocamp.dk

Overbooket

Vi var 2 par som begge bookede en comfort mobilehome i marts måned. Vi bookede igennem VacanceSelect, som samarbejder med Eurocamp. Kort tid inden afrejse får vi en mail om at vi kun kan få én af de ellers bestilte vogne, men at de kan tilbyde os en Classic mobilehome, som er lignende, blot 4 år ældre. Jeg gør meget ud af at ringe og skrive til både det engelske VacanceSelect for at sikre mig at senge str., og alt andet generelt er iorden, og de forsikrer mig om at ALT er i den skønneste orden. Det viser sig at være den største løgn da vi ankommer. Parret vi rejser med har fået en virkelig fin vogn, meget ny og rummelig. Vores er tilgengæld meget slidt, ufattelig dårlige senge og noget mindre. Så ved ikke hvordan de vover at påstå de er ens. Jeg bøvler stadig med at få enten VacanceSelect eller Eurocamp til at indrømme deres fejl. Har endda fået lov at referere til en nabo på pladsen, som havde oplevet akkurat det samme. Booker ALDRIG igennem hverken VacanceSelect eller Eurocamp igen.

2024年7月21日

Hej Didde
Som du ved fra vores mails, har både Vacancelect og Eurocamp helt fra start anerkendt at det selvfølgelig ikke er din fejl, at der er sket en overbooking. Derfor har du modtaget en økonomisk kompensation og en undskyldning. Hvad Vacanselect har informeret om inden ankomst, det har jeg ikke nogen oplysninger om, fordi I har booket gennem Vacanselect og ikke gennem Eurocamp direkte. Det er derfor Vacanselect der står for håndteringen af eventuelle ændringer og klagesager.

5つ星のうち1の評価

Vi blev nedgraderet da der boede nogle…

Vi blev nedgraderet da der boede nogle andre inde i vores premium hytte da vi ankom, vi stod med en baby på armen klokken 22-23 og der var ingen seng til vores barn at sove i, vi stod med receptionisten som virkede opgivende og tog sin cykel og cyklede væk fra os og vi havde ikke en rent eller fungerende sted at sove. Målløs over denne oplevelse, ALDRIG IGEN!

2024年9月7日

Hej Cathrine
Vi bestræber os altid på, at vores gæster skal have en god ferie. Hvis der opstår problemer er det beklageligt, og så skal der findes en løsning. Jeg kan se, at mine kollegaer har noteret, at I blev tilbudt en upgrade (som I afslog) og at babysengen blev leveret senere på aftenen. Jeg har fuld forståelse for, at man kan være presset, når man ankommer efter en lang rejse, men dårlig opførsel overfor vores Eurocamp personale og campingpladsens personale er ikke i orden uanset hvad.

Maja

5つ星のうち1の評価

Vi fik et mindre mobilhome end det vi…

Vi fik et mindre mobilhome end det vi havde bestilt og betalt for. Der var næsten ingen køkkenudstyr og der lugtede af bræk i alrummet.
Aircondition kunne ikke række ind på værelserne og det knagede og bragede når man gik rundt inde i mobilhomet.
Vi rejser aldrig med Eurocamp igen!!

2024年7月9日

Hej
Jeg er meget ked af at læse, at I havde problemer på ferien i sommer. Hvis der ikke allerede er blevet oprettet en klage med henblik på kompensation, er du velkommen til at skrive til info@eurocamp.dk

Fantastisk beliggende

Fantastisk beliggende. Venlig personale pænt og rent faciliteter. Kan varmt anbefales

2024年7月6日

Hej Birgit,
Det er dejligt at læse - tak for at give dig tid til at skrive en anmeldelse :-)

5つ星のうち1の評価

Bestilte i december måned en mobilehome…

Bestilte i december måned en mobilehome comfort i Italien. Her 14 dage inden afrejse får vi at vide vi er nedgraderet uden mulighed for andet end at få pengene retur hvis ikke vi acceptere.

2024年6月19日

Hej Nikolaj
Jeg er ked af at læse, at du var en af de gæster, der desværre oplevede en ændring på bookingen. Vi erkender til fulde at det på ingen måde er tilfredsstillende og vi kan kun undskylde mange gange.

Skrækkelig service

ALDRIG har jeg været ude for noget lignende!! Vi har rejst med eurocamp i over 10 år, har altid været yderst tilfreds med deres service. Men noget må være sket efterfølgende.
Var af personlige årsager nød til, at aflyse en rejse hos dem, inden for de anviste dage. Jeg kommer igennem til et callcenter, som ingen vejledning kan give mig. Det eneste de kan er, at sende en mail til eurocamp i tyskland. Der går flere dage, jeg ringer igen, der sker det samme, jeg får at vide, at et tysk nr vil ringe. Men der er ingen der ringer, vi venter yderligere. Ringer igen, får igen fat på callcenteret, som igen kan fortælle, at de sender min besked videre, men at der nok går 14 dage før vi høre noget, da de har ferie. jeg venter yderliger og der sker stadig ikke noget. idag kommer jeg endelig igennem, til en medarbejder, der er tydeligt presset. Jeg bliver grint hånligt af, bliver beskyldt for at lyve og en belærende del om at jeg burde jo vide, jeg bare skulle ha mailet. jeg er målløs, og yderst påvirket. At se så godt et firma, være på direkte kurs nedad, det er sku sørgeligt. men tak for denne gang eurocamp, der bliver aldrig en anden gang.
P.S. håber der er en ledelse der ser med her!

2024年5月28日

Hej Cat
Jeg beklager mange gange, at der i telefonen ikke blev informeret om, at kontoret var lukket. Det er helt sikkert en fejl fra vores side. Men jeg kan sagtens huske denne samtale, for det er nemlig ikke sådan en man bare lige glemmer.

Jeg står inde for alt hvad jeg forklarede i telefonen, da vi snakkede sammen. Annulleringer skal ske skrifeligt. Det fremgår både på hjemmesiden og på ordrebekræftelsen. Fristen for fri afbestilling var langt overskredet, selv hvis du havde skrevet en mail eller ringet flere uger i forvejen, så var fristen overskredet, og du ville ikke have ret til at få dit depositum retur. Så at du vil annullere din booking og ikke vil acceptere annulleringsgebyret, det kan jeg ikke gøre noget ved. Grunden til, at samtalen løb af sporet var, at du blev ved med at forsøge at komme udenom at skulle betale annulleringsgebyret.

Eurocamp (Maja)

5つ星のうち1の評価

Forfærdelig oplevelse at bo i deres…

Forfærdelig oplevelse at bo i deres således opgraderet mobilehomes i Italien
Havde booket 3 vogne for over 1 år siden da vi skulle hele familien afsted. Med ønske om at ligge ved siden af hinanden , vi blev spredt over hele campingpladsen så når børnene skulle sove måtte vi gå hver til sit
Vognene var møgbeskidte og stod skævt så de måtte rettes op og har masser af billeder af hvor ulækkert der var , vi bad om ekstra rengøring , 2 ud af 3 parasoller var ødelagt så de ikke lavede den skygge de skulle , jamen men det så ud som om de var ved af slukke deres firma , ganske skrækkeligt og vi tog hjem 2 dage før tid , da vi ikke kunne holde ud af at være der - rejser ikke med dette firma længere og dem der var ansat på pladsen til at tage sig af vores problemer skyldte skylden på danmark og de havde intet hørt om vi ville ligge ved siden af hinanden, hvad tænker de når de står i bookningen og det er mig der betaler alle 3 vogne, vi føler os snydt og bedraget og anbefaler ingen at støtte dette firma og du skal ikke regne med der er gjort rent fra du kommer efter forrige familier , gammel sæbe og snuds stod feks i badeværelset , toilet ulækkert og kunne ikke trække så vi brugte de offentlige toiletter , hvad sker der i dette firma , vi har brugt dem før ved lidoen uden problemer men her var alt under kritik

2022年8月5日
5つ星のうち1の評価

Praire de la mer i Frankrig er et…

Praire de la mer i Frankrig er et fantastisk lækkert sted... MEN Eurocamps mobilehomes er i den meget billige ende af kvalitet.
Sengenes lemeller var knækket på alle senge(2-3 stk i hver) mug eller svamp i badkabinen. AC virker dog men drypper vand hele tiden. Igennem danskbilferie bestilte vi rejsen(fint nok) men deres velkomst pakke til 110kr er rent røveri....( 4 the brev, 5salt,5peber,en lille bøtte pringels, 2 små drikkevand) ja man kan læse hvad der er i men det er på ingen måde 110kr værd... Man regner men lidt mere..

Næste tur bliver ikke i Eurocamps navn..... 1måske 2 stjerner hvis madrasserne havde passet til senge rammen...

2022年7月23日
5つ星のうち1の評価

Perfect if don’t plan to sleep at…

Perfect if don’t plan to sleep at night. Loud music after 21:00 up to midnight that penetrates the walls of the cabins. Perfect if you don’t have small kids and earplugs. Other than that the days are lovely, just don’t plan to not hear unnecessary very loud music probably for German retirees who go to bed 02:00 AM. Don’t recommend families with small kids. Marius , Denmark

2022年7月12日

Amatøragtigt

Hej,

Jeg har forsøgt siden kl. 8 i morges at komme i kontakt med Eurocamp! Der er lagt 4 beskeder, men ingen ringer op.

Jeg har simpelthen aldrig prøvet noget lignende! Det er det helt forkerte nummer der står på e-mail bekræftelsen, hjemmeside, facebookside, google etc. Der står 80711163 alle steder, men får fat i receptionist på 32704337!

Der står på hjemmesiden der er åbent mellem 8-14, når man ringer (og har fundet det rigtige nummer tilfældigt) får man at vide der er åbent mellem 9-17. Nr. 4 receptionist fortæller mig at medarbejderen jeg skal have fat i går kl. 16!! Ej men hvad foregår der! Derudover er der åbentbart registreret et tysk nummer under min henvendelse, og har opgivet bookingnummer, e-mail og mobilnummer alle 4 gange jeg har ringet! Hun kunne heller ikke se mit bookingnummer var registreret.

Det virker total amatøragtig, har da aldrig oplevet noget lignende hos et rejseselskab. Tænker ikke det er hos det firma jeg tør lægge mine 11.000kr!! Jeg har derfor afbestilt ferien igen

2021年4月6日

Camping Ca'savio Italien

Hej Eurocamp.
Min kone og jeg, er just hjemkommet fra en ferie i Italien, Adriaterhavet, Camping Ca'savio. hvor vi har boet i en mobil-home fra jer i 12 dage.
Denne ferie vil rangere i vores hukommelse, som en af de bedste ferie vi har været på overhovedet.
Alt var perfekt fra start til slut. Vi vil gerne fremhæve en særlig ros til jeres unge medarbejdere på Camping Ca'savio, som gjorde en helt igennem fænomenal indsats i, at sikre os et godt ophold. Alle på holdet "Team Ca'savio" var så søde og hjælpsomme og vi følte os i de allerbedste hænder, så venligst overbringe vores hjerteligste tak til dem, samt anderkendelse.
De er bestemt en hovedingrediens der gør, at man ønsker at komme igen og igen og igen...
Tusind tak for en fantastisk ferie.

De kærligste hilsner

Betina & Martin Schiermer