Evides Waterbedrijf レビュー 54

TrustScore 5段階評価の1.5

1.6

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Het blijft een bedrijf dat op geen enkele wijze het begrip klantenservice snapt. Voortdurend achterlopen met het verstrekken van informatie (zoals de jaarrekening) en zich al 4 jaar verschuilen achter... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Schoften zijn t ,ik moet ongeveer 1000 euro terugkrijgen en de 5 weken termijn zijn voorbij.al op 7 weken,ik ga nu juridische stappen ondernemen ,ze zeggen geen indicatie te geven maar zeggen we Lopen... もっと見る

5つ星のうち3の評価

13 januari 2026 meterstanden ingediend, na 11 weken, 30 maart, nog steeds geen jaarafrekening ontvangen. Er zou een terugbetaing moeten plaatsvinden ivm het meer door Evides in rekening gebracht da... もっと見る

企業情報

1. 水道事業会社
  2. 浄水会社

さまざまな外部ソースから提供された情報

Wij leveren lekker en betrouwbaar drinkwater in het zuidwesten van Zuid-Holland, Zeeland en op de Brabantse Wal. Duurzaam en van hoge kwaliteit.

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

We kregen een eindafrekening van onze…

We kregen een eindafrekening van onze overleden zwager van 84 uit Rotterdam. Ze hadden een schatting gemaakt over gebruik. Klopte niets van en als erven kregen we een rekening van 260 euro. Meerdere keren hierover gebeld en ben altijd netjes geweest maar ze verbraken de verbinding, heel triest. Hele foute organisatie die zeker aangepakt zou moeten worden.

2024年9月19日

Evides gore Klootzakken

Klootzakken hebben me nog nooit (op een fatsoenlijke manier) een rekening verstuurd, alleen maar aanmaningen achteraf met extra kosten. De eerste keer dat ik de rekening voor me zie is meteen een dreigement met afsluiten en een rekening 2 keer zo hoog. De meest grote boevenclub van Nederland

2025年3月8日

Aan klachtenafhandeling doet Evides niet

Nog steeds in afwachting van de behandeling van een klacht die ik heb ingestuurd in oktober 2023! Ondanks diverse malen contact via de mail en telefoon en de belofte de klacht op te pakken en af te wikkelen, is er tot op heden niets mee gedaan. Wel dreigt men nu mijn water af te sluiten. Bijzonder klantonvriendelijke organisatie, waar geen doorkomen aan is. Zeer teleurstellend en beschamend.

2025年1月14日
5つ星のうち1の評価

Je neemt contact op om achterstand te…

Je neemt contact op om achterstand te betalen. Vervolgens wordt er een rekening van april met incasso opgestuurd.
Ik heb rond oktober automatisch incasso laten activeren per telefoon. Ik had al automatisch incasso maar door interne problemen van Evides waar ze gegevens kwijt zijn. Hierdoor konden ze geen geld incasseren. Heb ik minimaal 12x incasso kosten betaald. Elke keer vraag ik is er achterstand wordt er gezegd nee of via de app kijk ik. Maar nu heb ik weer een incasso van rekening van april. Hoe kan dit? Elke maand sinds vorige jaar worden er incassos opgestuurd. Water is gratis, waarom worden we financieel vervolgd voor water?

2024年12月26日
5つ星のうち3の評価

Stroomt niet lekker door

Stroomt niet lekker door
Water leveren kunnen ze, maar administratief en organisatorisch is dit een heel slecht bedrijf.

Wij zijn een zakelijke klant en de facturatie is onmogelijk. Facturen kunnen niet via email worden verzonden maar moeten handmatig worden opgehaald. Gecombineerd met de korte betalingstermijn zorgde dat telkens weer voor betalingsherinneringen. Daarom maar gekozen voor incasso's. Maar dan krijg je geen facturen, alleen een jaarafrekening - in juli. Dat is boekhoudkundig een drama. We vragen ons af wat hun accountant hiervan denkt...

Ook kreeg ik een maand of wat geleden bericht dat er iemand langs zou komen om de meter pro-actief te vervangen. De monteur kwam, zag en ging weer. Ik zou bericht krijgen. Uiteindelijk zelf maar gebeld. Er gaat nu 'een keer' een andere aannemer komen. Onduidelijk waarom monteur 1 het niet kon doen.

2024年12月23日
5つ星のうち1の評価

Aanmaning half jaar na rekening

Ik heb precies hetzelfde gehad als de review hieronder. Ik kreeg 20 november een aanmaning van 10 euro voor een rekening van mei. Ik heb ook gebeld naar klantenservice en kunnen daar niks doen. Belachelijk dit want ik heb alle andere maanden altijd netjes op tijd betaald. Deze is uit het oog verloren wederom omdat die betaallink maar een paar dagen geldig is. Ik ben nu bezig met kccAPENSTAARTJEevides.NEDERLAND en die geven ook korte antwoorden. Betalen moet je. En lekker een aanmaning van een rekening van een half jaar geleden op de meeste dure maanden van het jaar doorsturen. Het boeit ze niet, ze hebben een monopoliepositie hier. Niet veel anders dan dat je jezelf in Mexicaans cartelgebied bevind. Waardeloos bedrijf bah. Fijne kerstdagen aan jullie gewenst met heel veel K toegewenst.

2024年11月20日
5つ星のうち1の評価

Ik had per abuis één factuur uit juli…

Ik had per abuis één factuur uit juli 2024 niet betaald, 18 euro. Ik wilde deze betalen, maar er was geen betaalknop en er stond bij de factuur "betaalwijze: automatische incasso". Die had ik inderdaad geactiveerd en daarom ging ik er van uit dat dit bedrag alsnog geïncasseerd zou worden. Maar tot mijn verbazing ontving een aanmaning met maar liefst 10 euro kosten. Bezwaar gemaakt, geen reactie, nogmaals gedaan, reactie: Niks mee te maken, betalen die aanmaning! Ondanks mijn volstrekt legitieme verweer. Jammer dit, Evides heeft duidelijk geen idee van maatschappelijk verantwoord invorderen. En nog dreigen met meer kosten als ik niet snel betaal ook! Ik heb niet de energie om deze zeer onredelijke strijd voort te zetten en wil niet nog meer van deze exorbitante kosten op mijn dak. Evides heeft kennelijk ook de discussie in de landelijke politiek over stevige beperking van incassokosten en redelijkheid en billikheid gehoord. Coulance komt in hun woordenboek niet voor.
Ondanks dat Evides een NV is, zit de antieke reflex van het voormalige overheidsbedrijf er nog in: betalen zul je. Beleid anno 1980 dus.

2024年11月4日
5つ星のうち1の評価

Stuurt snel aanmaning met incassokosten

Evides stuurt een betaalverzoek per email, stuurt een tijdje later een onopvallende herinnering per email en daarna een aanmaning met incassokosten die even hoog zijn als de termijnfactuur zelf. Sorry hoor, maar die emails van Evides vallen niet op tussen alle andere emails die ik dagelijks ontvang.

Evides stuurt wel meerdere herinneringen voor de meterstand door te geven, waaronder ook een per post. Overigens is die watermater nog analoog en zit die onder de vloer. Waarom geen digitale meter? We leven in 2024.

2024年10月17日
5つ星のうち2の評価

Klantenservice ver onder maat

Klantenservice gebeld met een vraag , wachttijd 25 minuten. De dame weet geen antwoord en blijft maar zichzelf herhalen. Uiteindelijk maar gezegd dat ik het gesprek ga stoppen, hoorde vloeken als een viswijf.
Gesprekken worden opgenomen voor traningsdoeleinden. Dus Evides, doe er wat mee.
Voor een nutsbedrijf waarbij je als klant toch geen keus hebt lijkt deze onbeschofte behandeling een normale benadering . Chapeau Evides

2024年10月9日

Opgelicht door evides

Opgelicht door evides. Ex die mij mishandelde hebben geholpen mij finacieel kapot te maken.

Zonder toestemming een abnoment op me naam gezet ik gaf enkel ander rekening nummer door.

Door jullie financiel kapot gemaakt.

Zwanger in 2022 kind en ik bijna 3x dood en op de dag van vandaag nog in de armoede schaam je schande van rotterdam.

2024年8月29日

Do not recommend

Three months after my move, they are charging me double on 2 adresses, despite several calls and sending both meter readings. What a scam. I am starting to believe all these "misstakes" are on purpose, as they are not the only company with shady practices.

2024年8月20日

onbeschofte klantenservice

Vw een herinnering en een aanmaning gebeld bleek 10 maanden geleden een verrekening plaatsgevonden via jaarnota .dus betaald nu 10 maanden later alles werd opgeschoven dacht ik ben bij tot juli .bleek okt niet te zijn betaald .terwijl ik een kwartaal betaling had met okt.dus gebeld vw extra kosten .zo nou die man heel kort af veel gehaast aan de telefoon ik moest maar alles nakijken .en zei nou anders nog iets zo onbeschoft.dus ze schuiven met de betalingen en kom je er niet achter welke maand er open staat bleek een verrekening. Nou bellen doe ik niet meer en betaal het anders word er sggesloten voor een openstaand bedrag van ja 18 euro

2024年8月19日
5つ星のうち1の評価

Enkele weken geleden een everlijden van…

Enkele weken geleden een overlijden van een familielid gemeld en een openstaande rekening betaald. Deze week een betalingsherinnering ontvangen. Na bijna een kwartier in de wacht te hebben gestaan, werd mij gezegd dat mijn eerdere betaling was verrekend met een eerder openstaand termijnbedrag. Ik kan in mijn administratie niets vinden van dat eerdere openstaande bedrag, maar omdat het maar veertien euro was, toch maar betaald. Het bleek in dat telefoongesprek ook dat de eindstand die ik de week daarvoor telefonisch had doorgegeven, niet was verwerkt.
Vandaag krijg ik dan de eindafrekening, met wéér een nota voor een openstaand bedrag, terwijl ik dat de dag ervoor had voldaan. De administratie en verwerking bij Evides is uitermate slordig.

2024年7月19日

レビューの対象になっている企業の方へ