Evides Waterbedrijf レビュー 54

TrustScore 5段階評価の1.5

1.6

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Het blijft een bedrijf dat op geen enkele wijze het begrip klantenservice snapt. Voortdurend achterlopen met het verstrekken van informatie (zoals de jaarrekening) en zich al 4 jaar verschuilen achter... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Schoften zijn t ,ik moet ongeveer 1000 euro terugkrijgen en de 5 weken termijn zijn voorbij.al op 7 weken,ik ga nu juridische stappen ondernemen ,ze zeggen geen indicatie te geven maar zeggen we Lopen... もっと見る

5つ星のうち3の評価

13 januari 2026 meterstanden ingediend, na 11 weken, 30 maart, nog steeds geen jaarafrekening ontvangen. Er zou een terugbetaing moeten plaatsvinden ivm het meer door Evides in rekening gebracht da... もっと見る

5つ星のうち1の評価

We kregen een eindafrekening van onze overleden zwager van 84 uit Rotterdam. Ze hadden een schatting gemaakt over gebruik. Klopte niets van en als erven kregen we een rekening van 260 euro. Meerdere k... もっと見る

企業情報

1. 水道事業会社
  2. 浄水会社

さまざまな外部ソースから提供された情報

Wij leveren lekker en betrouwbaar drinkwater in het zuidwesten van Zuid-Holland, Zeeland en op de Brabantse Wal. Duurzaam en van hoge kwaliteit.

連絡先

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Telefonisch onbereikbaar.

Telefonisch compleet onbereikbaar.
Meerdere keren gebeld en steeds na 30 minuten wachten maar opgehangen.
Misschien meer medewerkers aannemen?
Heel heel erg slecht dit.
Ook niet bereikbaar via email.
Je wordt door dit bedrijf dus VERPLICHT om een account aan te maken als je een wijziging wilt doorgeven.

2024年5月31日
5つ星のうち5の評価

Vriendelijk en snelle service!

Kreeg zelf binnen 5 minuten een klantenservice medewerker te spreken. Het was een constructief gesprek en zij dacht mee. Zette mij netjes in de wacht om contact te maken met de Back office om tot een oplossing te komen. Evides had mij niet tegemoet hoeven komen, maar deed het wel. Top!

Ook even later nog via whats app contact gemaakt en daar ook snel een vriendelijke reactie. 👍

2024年5月8日
5つ星のうち1の評価

Jullie hebben hier zoveel kalk in het…

Jullie hebben hier zoveel kalk in het water ik woon hier net 5 jaar door de kalk heb 7 nieuwe waterkokers moeten aan schaffen 3 nieuwe senseo koffie-appaten moeten aanschaffen vind het niet normaal dat je 2 keer in week moet ontkalken wanneer doen jullie daar wat aan stelletje eikels🤬🤬🤬 en maar beweren dat jullie water zo heerlijk is nou het is niet te zuipen ik ga niet me aderen laten vol lopen met kalk k.t bedrijf eigenlijk geen ster waardig!!!!!

2024年4月26日
5つ星のうち2の評価

2 mannen aan de deur van Evides

2 mannen aan de deur van Evides. Tenminste dat vertelde ze, mijn tante van 83 jaar liet de mensen naar binnen, omdat ze moesten controleren naar Salmonella bacteriën . Maar het was zeer verdacht of ze wel van Evides waren. Dus ik (neef)een e-mail gestuurd maar tot op heden nog geen respons gehad van Evides.Nu al enkele weken geleden.
Slechte service van Evides.
Kan toch wel een bevestiging sturen of ik dan verder de politie kan inlichten over deze 2 mannen.

2024年2月1日
5つ星のうち5の評価

Superb service

I can’t thank Evides enough for their professionalism and good service. Not only they supplied me with water on the first working day after my contract application but they also came to my apartment outside of their working hours to ensure that absence of water is not caused by them. Absolutely superb service

2024年2月13日

Over bereikbaarheid gesproken

Over bereikbaarheid gesproken. Gewoon niet bereikbaar. Na meerdere malen meer dan 25 minuten wachten gewoon de verbinding verbreken. Daarnaast wijzigingen doorvoeren die je dan graag gewijzigd wil zien, maar ja ... niet bereikbaar he.

2023年11月13日
5つ星のうち1の評価

van kwartaal 60 euro) naar maand betaling 20 euro !!

Evides kon ik altijd per kwartaal betalen. 60 euro.
Nu hebben ze het slechter gemaakt door alleen nog maar per maand te kunnen betalen. IK moet elke maand 20 euro betalen!! dat kost al meer tijd in geld dan die 20 euro!!
Incasso wil ik niet want ik heb slechte ervaringen in het verleden en ik heb alle incassos stopgezet destijds.
IK heb al 2 verzoeken ingediend laatste 2 maand.
Geen enkele reactie.
Ten eerste welk bedrijf wil nou niet dat klanten een jaarfactuur VOORUITbetalen??
Ten tweede : ik kan niet overstappen.
Ten derde : geen reactie geven op een klantvraag kunnen alleen monopolisten zich veroorloven.
Dus echt een achterlijk bedrijf.

2023年10月21日
5つ星のうち4の評価

Geen problemen gehad

Geen problemen gehad in de 2 jaar dat ik in Rotterdam woonde. Ze hebben me een keer om mijn mening gevraagd over hun dienstverlening en daar zijn ze (een aantal maanden later) ook telefonisch op teruggekomen voor navraag. Ik zit nu verplicht bij Vitens, die is wat goedkoper maar zijn wel een stel onbeschofte criminelen bij elkaar. Had ik maar keuze hierin...dan was ik sowieso bij Evides gebleven.

2022年12月20日

レビューの対象になっている企業の方へ