Hold jer langt vÊk. Spiste wienerschnitzel onsdag den 11 03 2026 som ikke kan anbefales. Det var kÞnslÞs tÞrt og kÞd af ubestemmelig herkomst, forlod restauranten efter 15 minutter. Havde bestilt... ãã£ãšèŠã
Tog derop fordi det lÞd godt wienerschnitzel om onsdagen kunne godt gÃ¥ men kun lige, torsdag stegt flÊsk med persillesovs, meget dÃ¥rlig alt var saltet og hel tÞrstegt ikke en gang hunden gad nÊsten Êd... ãã£ãšèŠã
Torsdag-flÊsk. Sad og tÊnkte tilbage pÃ¥ Biersted Kro, dengang kromutter hed Mie- Det var godt, flot serveret pÃ¥ fade ved borde. FÃ¥rup Skovhus var en skuffelse og total forvirring omkring personalet. P... ãã£ãšèŠã
Super godt ophold pÃ¥ 2 overnatninger. LÊkker helstegt pattegris den fÞrste dag. Anden dag hÞnsesalat pÃ¥ ananasring, og marineret svinemÞrbrad kartoffelbÃ¥de og grÞnt. Mega lÊkkert. Sov rigtig godt og... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Lad Faarup Skovhus danne rammen om din nÊste fest.
Saltum Strandvej 63, 9493, Saltum, ãã³ããŒã¯
- www.faarupskovhus.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 6ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Rigtig god oplevelse
I dag den 6/6-25, fik vi helstegt pattegris med flÞdekartofler og alm. kartofler, flot salat og dejlig mÞrt kÞd. En frisk og hÞflig modtagelse, og god betjening. Her kommer vi igen.

Super dårlig oplevelse
Super dårlig oplevelse.
En hel nat med mindst 100 nye sovekammerater da der var myre over alt. Og rengÞring ligner det ikke der var blevet gjort inden - dÞde dyr og stÞv i hjÞrnerne og på hemsen. vi gjorde opmÊrksom til en medarbejder, men intet skete og han sagde de også havde fået ny rengÞring så måske det var derfor.
LÊngste nat lÊnge og kunne ikke komme hurtig nok derfra.
Morgenmad var slet intet at råbe hurra for - tÞrre frost rundstykker - ja, det eneste gode var der var Nutella.
Kobberbrylluppet vi var til om aftenen var glassene mÞg beskidte, jeg måtte vende halvdelen af glassene inden gÊsterne kom og bede om at få dem udskiftet.
Vi har gjort opmÊrksom på oplevelsen, men de ignorere mail efterfÞlgende.
Kan ikke anbefale dem - og slet ikke hvis han bare Þnsker bare en lille form for renlighed og kundeservice.

Ik god nok
Jeg var deroppe i går aftes sammen med en ven og hendes datter bord med bestik og tallerkener var på et bord som vi ik engang kunne kom til vi var tÊt på at blive klÊmt og og der var kun en sovs nÊste gang flere slags isen var også forkert sted alt for lidt parkering pladser den eneste desert var ik s ingen frugt

Bryllup
Min kone og jeg holdte vores Bryllups fest i Fårup skovhus. Vi var i trygge hÊnder. Det eneste vi skulle var og nyde dagen. Personalet sÞrgede for at der var noget i glassene hele tiden. Fantastisk service samt oplevelse. Vi vil helt sikkert vÊlge Fårup skovhus ved et andet arrangement. Vi giver det 5 ud af 5 stjerner. Til slut skal det nÊvnes at maden var helt igennem fantastisk.

Faarupskovhus ããã®åç
Kom til FÃ¥rup skovhus her er dejligt ogâŠ
Kom til FÃ¥rup skovhus her er dejligt og i topklasse

Faarupskovhus ããã®åç
Tak for en rigtig dejlig ophold hos jerâŠ
Tak for en rigtig dejlig ophold hos jer 2 overnatninger (5/3-25 til 7/3-25) med god mad og personale der var til topkarakter sikke en dejlig oplevelse ses snart igen
Vh Allan og Ina

Usmagelig dårlig service!
Mage til dårlig service skal man lede lÊnge efter... Vi havde et ophold på 2 nÊtter, men tog hjem efter 1 grundet akut sygdom hos min mand. Har prÞvet at ringe til stedet i 3 dage, med over 10 opringninger I dag, men telefonen bliver ikke svaret.
Egentlig ok på selve opholdet, men denne dårlige service over-shiner dene ene sÞde pige der var på arbejde, desvÊrre.
Hvis jeg skal betale 1600 for et ophold igen, bliver det ihvertfald IKKE på Fårup Skovhus! Så hellere tage mine penge et andet sted hen.

Fest pÃ¥ FÃ¥rupâŠNej tak
Vi har holdt fest på Fårup Skovhus....suk
I har desvÊrre en dame ansat eller er hun medejer? som bestemt ikke er serviceminded, og burde ikke tage mod gÊster, egentlig uforskammet.
Vi har valgt runde borde, vi Þnsker IKKE vores gÊster skal sidde med benene på hver sin side af et bordben, vi kan jo ikke byde gÊster i lang kjole at sidde sådan. Vi aftaler antallet ved bordene, for at undgå dette, hvilket bliver aftalen.
Men da vi så kommer derop, er der dÊkket så nogle skal sidde med benene på hver side af bordben, hvilket gjorde mig ked af det samt irriteret, det var Godt vi kom i god tid og vi havde gÊster der kunne hjÊlpe med at flytte kuverter og stole. DernÊst står der noget andet stort i lokalet, som var dÊkket over med duge, hvilket ikke hÞrer hjemme i et lokale der er dÊkket op til fest.
Der var ingen andre selskaber der, så det kunne vÊre kÞrt i andet lokale.
Vi havde valgt buffet, men havde ikke forventet til en fest, at man serverer kartofler, som I gÞr til jeres dagligdags buffet og koncerter... dette var en privat fest. Hvor man godt kunne havde lavet en pÊn opstilling.
VÊrelserne med hems kan I bestemt ikke reklamere med, der er vist ikke sket noget i mange mange år, en 3/4 seng der er dårlig, dårlig rengÞring og dernÊst var der fyldt med myrer, hvilket jeg har hÞrt fra flere af vores gÊster havde på vÊrelserne, det vÊrste var, at vi havde mange myrer med hjem i vores eget hjem.....skrÊkkeligt. Vi håber virkelig, at vores gÊster får kompensation herfor.
Dårlig morgenmad, dårlig kaffe/juice, nÊsten ingen udvalg.
Vi vil dog sige tak til de unge mennesker, som betjente os, de var sÞde, men var ikke altid til stede i lokalet eller at finde, kunne det vÊre de havde andre arbejdsopgaver samtidig? der var ingen andre fester på stedet.
Vi kommer ALDRIG aldrig igen.

Lige ved og nÊsten...
Grillet gris. Godt tilbud! Men....
Lyt dog til jeres gÊster, og lad en anden end kokken tilsmage maden! Mange skriver jo i anmeldelserne, at maden er oversaltet til uspiselighed... Grisen denne aften smagte opvarmet, ikke nygrillet! Kartoflerne var gode, men sovsen var (surprise) meget salt.
Der mangler så lidt, for at man kan give 5 stjerner...kom nu!
Ellers et dejligt sted! God/flink betjening!
Sjovt og god oplevelse
Vi har for andet år i trÊk vÊret til julefrokost på Fårupskovhus. Det var en sjov og festlig aften. Superfin mad og der manglede bestemt heller ikke drikkevarer. SÞd og venlig betjening. Der var dÊkket fint op og taget hensyn til at vi havde kÞrestolsbruger med. PÊnt og stort handicaptoilet. PÊne rene vÊrelser og der var lagt rampe ud til kÞrestolen. Vi har vÊret ovenud tilfreds med hele arrangementet.
Hyggeligt sted
Hyggeligt sted, personale er sÞde og hjÊlpsomme, vi var 19 til julefrokost med overnatning.
Vi syntes at vi fik meget for pengene, og kunne nemt finde på at komme igen.
God jul til FÃ¥rup skovhus.
Rigtig dejligt ophold
Rigtig dejligt ophold, får langt mere end vi betaler for.
Rigtig sÞdt og hjÊlpsomt personale
Dejligt ophold.
Har lige vÊret på 4 dages ophold.
Det var rigtig dejligt - god mad både om aftenen og morgenmad. Super venlig og servicemindet personale.
Klart anbefaling fra os.
Hilsen Leif of susanne
Julefrokost
Havde fornÞjelsen af at inviterer 18 venner og familie til julefrokost med all inc. Maden var som god julemad skal vÊre, og hver gang tjeneren tog tomme flasker med ud kom der fyldte med retur
FÃ¥rup skovhus kan klart anbefales
Mvh Martin Christensen
Skuffet oplevelse
Der er ikke meget forståelse for folk med handicap når der bestilles bord . Det kan feks ikke lade sig gÞre at forudbestille et bord hvor folk med rolator/kÞrestol kan komme frem og tilbage til buffet samt toilet.
Virkelig dårlig service.
Maden som er meget salt .
Var til stegt flÊsk torsdag og KandisâŠ
Var til stegt flÊsk torsdag og Kandis fredag. Stegt flÊsk var så saltet at man ikke kunne spise det. Til Kandis var alt maden fint, bort set fra hel stegt pattegrisen og skinken. Pattegrisen var så saltet at den var uspiselig og skinken var rå. Vi undere os virkelig over at man kan servere så saltet mad og ikke selv har smagt på det. Til Kandis var der flere gÊster vi snakkede med som sagde det samme⊠alt alt for meget salt.
FÞdselsdagsfest
Jeg holdt privat fest med 43 familie og venner den 31.08.24. Festen forlÞb fantastisk. Bordene var pyntet flot. Tjenerne var professionelle. Maden var overdådig og meget lÊkker. Den bedste fest for mig. Alle gÊster sagde det samme. Kan varmt anbefales.
Alt for tÞr kÞd og pÃ¥ lokum 14 dageâŠ
Alt for tÞr kÞd og på lokum 14 dage efter os
Kan man lave mad til 99 kr kuverten
Kan man lave mad til 99 kr kuverten - NEJ - er så hermed konstateret...
MÃ¥ sige det var noget af en 'oplevelse'-
Men så er det prÞvet!!
Menuen var helstegt pattegris - som blev skÃ¥ret op af kok? Uden handsker- og sÃ¥ bare kastet op i det der lÃ¥ i forvejen - kedelig - slatne samt usmagelig salater, seje ' kryderkartofler' og sÃ¥ flÞdekartofler,som ogsÃ¥ blev toppet med nye oven pÃ¥ de gamle hele tiden,sÃ¥ godt man ikke kom og spiste kl. 19.. ð¬
Advarsel
Var i aften til âstegt flÊskâ og mÃ¥ desvÊrre sige, at det var sÃ¥ ringe, at det er svÊrt at beskrive - kan kun sige âhold jer vÊkâ og brug de 89 kr. pÃ¥ et mÃ¥ltid et andet sted âŠ..