Banner for Faber Comfortvloer

TrustScore 5段階評䟡の5

4.8

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Zeer tevreden over de service en betrouwbaarheid! Ik ben enorm tevreden over dit bedrijf. Ze komen hun afspraken altijd stipt na, wat zorgt voor een zeer betrouwbare ervaring. Vooral de inzet van J... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Top firma, we zijn zeer tevreden Alle werkzaamheden werden vooraf goed gecommuniceerd en ook netjes uitgevoerd Nauwlijks rommel wat je wel zou verwachten bij zo een klus

䌁業情報

1. 断熱工事請負業者
  2. コンクリヌト補品提䟛業者
  3. 断熱材提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Vervang, verwarm en verduurzaam jouw houten ondervloer met de unieke Faber Comfortvloer. De Faber Comfortvloer is dé duurzaamste oplossing voor vloerrenovatie. Wij gaan verder dan met traditioneel schuimbeton kan. Vooruitgang zit verankerd in ons DNA, daarom blijven we continu innoveren. Zo komen we altijd tot de optimale oplossing en dat is te zien in de Faber Comfortvloer.

Bespaar energie, verhoog comfort

圓該䌁業による蚘述

Een toekomstbestendige woning met perfect geïsoleerde ondervloer.
Bij Faber Comfortvloer ontzorgen we je volledig en garanderen we de beste isolatie voor jouw woning. Met hoogwaardig schuimbeton, snelle levering, ruim 50 jaar ervaring en uitstekende service zorgen we voor een comfortabel en duurzaam resultaat.

連絡先

Promotion box for Faber Comfortvloer

Vloerisolatie met schuimbeton.

Bereken vrijblijvend jouw prijs via onze rekentool op de website!

4.8

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Goede voorlichting

Goede voorlichting. Komen afspraken hee goed na . En werken erg netjes . Een bedrijf om aan te bevelen

2026幎5月8日

Faber Comfortvloer からの回答

Bedankt voor deze mooie review! 🀩 Hartstikke fijn om te lezen dat we goed hebben kunnen helpen. Mocht je in de toekomst vragen hebben of ergens tegenaanlopen, neem gerust contact op. We helpen je graag verder.

Fijne dag en nog heel veel plezier van de nieuwe Faber Comfortvloer!

Alles goed geregeld

Alles goed geregeld, nemen goed contact met je op, mooie vloer neergelegd helemaal tevreden

2026幎3月23日

Faber Comfortvloer からの回答

Dankjewel! 🀩 Wat fijn dat je de tijd hebt genomen om deze mooie review te delen, dat waarderen we enorm 🙏 We wensen jullie veel succes met de rest van de verbouwing en natuurlijk heel veel plezier met de nieuwe Faber Comfortvloer!

Mocht je nog vragen hebben of ergens tegenaan lopen, laat het gerust weten. We helpen je graag verder.

5぀星のうち5の評䟡

Zeer tevreden over het hele proces

Goede no nonsens, eerlijke communicatie. Kloppende offerte, goede begeleiding en suggesties tijdens het proces. Bereid tot antwoorden vragen en meedenken in oplossingen bij problemen. Geen dwangmatige verkoop praatjes maar duidelijke uitleg over elke stap zodat je zelf kunt bepalen wat je zelf en wat de vakmensen van Faber doen. De mensen die de vloer komen storten denken mee en werken netjes.

2026幎4月12日

Faber Comfortvloer からの回答

Bedankt voor het delen van deze mooie review 🀩 Wat super om te lezen dat alles naar wens is verlopen en dat we goed hebben kunnen helpen. Mocht je nog vragen hebben, weet je ons te vinden. We helpen graag 😊Nog heel veel plezier van jullie nieuwe Faber Comfortvloer en natuurlijk veel succes met de rest van de renovatie!

Top firma

Top firma, we zijn zeer tevreden
Alle werkzaamheden werden vooraf goed gecommuniceerd en ook netjes uitgevoerd
Nauwlijks rommel wat je wel zou verwachten bij zo een klus

2026幎4月17日

Faber Comfortvloer からの回答

Bedankt voor deze mooie review 🀩 Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! Mocht je nog ergens vragen over hebben weet je ons te vinden, we helpen graag! Veel succes met de verbouwing en veel woonplezier met jullie nieuwe Faber Comfortvloer. Nog een fijne dag en tot ziens 😊

5぀星のうち5の評䟡

De vloer en vloer verwarming liggen er

De vloer en vloer verwarming liggen er erg netjes bij. We zijn vanaf het begin tot het einde mee genomen in het proces en duidelijk geïnformeerd. Daarnaast was het erg fijn om snel geholpen te worden bij vrageb

2026幎4月17日

Faber Comfortvloer からの回答

Bedankt voor het delen van deze mooie review! 🀩 Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben over de vloer of de vloerverwarming, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder. Nog heel veel succes en plezier met de rest van het project, en natuurlijk veel plezier van de nieuwe Faber Comfortvloer.

5぀星のうち4の評䟡

Goed werkt afgeleverd van zowel

Goed werkt afgeleverd van zowel schuimbeton als dekvloer en vloerverwarming! De communicatie in planning kan alleen nog wat beter. Verder top!

2026幎4月5日

Faber Comfortvloer からの回答

Bedankt voor het delen van je ervaring en feedback! Dat stellen we zeer op prijs en nemen we zeker mee in onze verdere verbeteringen. 😊

We wensen je nog een hele fijne dag en veel plezier met de nieuwe Faber Comfortvloer! 👋

5぀星のうち5の評䟡

Goede ervaring met de firma Faber

Goede ervaring met de firma Faber. Hebben me goed geadviseerd en komen eerst even langs voor een orienterend gesprek. Daarna via planning na uitvoering wat allemaal volgens afspraak verlopen is. Je kan duidelijk merken dat men veel ervaring heeft met het leveren van vloeren en alles wat daarbij komt kijken.

2026幎4月3日

Faber Comfortvloer からの回答

Fijn om te horen dat we goed hebben kunnen helpen! Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag 👌

Vakbekwaam, behulpzaam en vriendelijk

Alle medewerkers van Faber hebben uitstekend geholpen tijdens alle stappen in het proces. Van offerte tot laatste factuur. Zeer vakbekwaam, behulpzaam en vriendelijk. Zeer tevreden!

2026幎3月27日

Faber Comfortvloer からの回答

Bedankt voor de mooie review! 🀩 Fijn om te lezen dat we goed hebben kunnen helpen. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben over je vloer, neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag verder. Nog een fijne dag verder!

Duidelijke informatie en offerte

Duidelijke informatie en offerte, werkzaamheden uitgevoerd conform afspraak en prettig contact.

2026幎3月29日

Faber Comfortvloer からの回答

Hartelijk dank voor het delen van deze mooie review! 😊 Fijn om te lezen dat we jullie goed hebben kunnen helpen. Mochten er nog vragen zijn, dan staan we uiteraard voor jullie klaar.

We wensen jullie veel plezier met jullie nieuwe Faber Comfortvloer!

Zeer belangrijk:

Zeer belangrijk:
- kwaliteit
- zeer goed bereikbaarheid t.b.v vragen end.
- meedenkende nette vakmensen

2026幎3月22日

Faber Comfortvloer からの回答

Bedankt voor deze mooie review! 🀩 Super om te horen dat je zo’n fijne ervaring hebt gehad. Heb je in de toekomst nog vragen over de vloer? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag. Nog een heel fijne dag en veel woonplezier met de nieuwe vloer!

Goeie kwaliteit

Alles volgens plan verlopen en een top kwaliteit afgeleverd. Mensen die meedenken met de situatie.

2026幎3月20日

Faber Comfortvloer からの回答

Bedankt voor deze mooie review! 🀩Blij om te lezen dat we je goed hebben kunnen helpen. Mocht je nog ergens vragen over hebben, neem gerust contact op, we helpen je graag.

Nog een prettige dag en heel veel succes met de rest van de verbouwing!

5぀星のうち5の評䟡

Duidelijke afspraken en goed werk

Duidelijke communicatie en planning. Alles werdt op tijd geleverd en voor vragen kon ik altijd terecht. De informatie op de site is heel duidelijk dus je weet precies waar je aan toe bent.

2026幎3月22日

Faber Comfortvloer からの回答

Dankjewel voor deze mooie review, daar worden we ontzettend blij van! 🀩 Fijn om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen bij je klusproject en dat je goed de benodigde informatie hebt kunnen vinden op de website.

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we uiteraard voor je klaar. We wensen jullie veel woonplezier met jullie nieuwe Faber Comfortvloer!

Eerlijke offerte

Eerlijke offerte. Goede comnunicatie. En een mooi resultaat

2026幎3月13日

Faber Comfortvloer からの回答

Wat een mooie review, dank jullie wel! Daar worden we enorm blij van 😄 Als er nog vragen zijn of jullie ergens hulp bij nodig hebben, laat het gerust weten, we helpen graag. Heel veel plezier gewenst met jullie nieuwe Faber Comfortvloer!

Zeer tevreden

Goede communicatie, goede service, goed eindresultaat!

2026幎3月17日

Faber Comfortvloer からの回答

Wat een fijne review, dank jullie wel! 💛
Fijn dat jullie zo tevreden zijn. Bij vragen staan we altijd voor jullie klaar. Veel woonplezier met jullie nieuwe Faber Comfortvloer!

5぀星のうち5の評䟡

Heel fijn bedrijf met aardige en

Heel fijn bedrijf met aardige en kundige mensen. Aanrader!

2026幎3月8日

Faber Comfortvloer からの回答

Bedankt! 🀩 Altijd leuk om te lezen, fijn dat we je hebben kunnen helpen. Nog heel veel succes met de rest van de verbouwing en veel plezier van de nieuwe Faber Comfortvloer!

Goede begeleiding en service 1 aan

Goede begeleiding en service 1 aan spreekpunt duidelijk en snel

2026幎3月1日

Faber Comfortvloer からの回答

Dankjewel voor deze mooie review! 😊 Fijn om te lezen dat alles snel en duidelijk is verlopen. We wensen jullie nog heel veel plezier van de nieuwe Faber Comfortvloer!

5぀星のうち5の評䟡

Professioneel en goed geregeld.

2026幎2月22日

Faber Comfortvloer からの回答

Dankjewel voor het delen van deze mooie review! 🀩 Fijn dat we je goed hebben kunnen helpen. Nog veel plezier van de nieuwe Faber Comfortvloer!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。