War beim F2F Dating in SaarbrÃŒcken, musste feststellen dass einige Frauen ihre Freundinnen mitgebracht haben, die schon verheiratet waren, sich die meisten schon kannten und nicht wirklich an einem... ãã£ãšèŠã
Socially akward people! Leider hab ich es wÀhrend des Bar-Abends mit introvertierten, sozial eher Àngstlich strukturierten Mitmenschen zu tun gehabt - gar nicht mein Schlag Mensch und Event, ich hab i... ãã£ãšèŠã
Absolut vertrauenswÃŒrdig! Kann ich nur jedem empfehlen:) die Locations in Bielefeld fand ich nicht ganz so optimal, aber daran könnte man ja eventuell noch etwas Àndern :) es macht Spass, man kennt co... ãã£ãšèŠã
Ich kannte so was Àhnliches aus Mallorca wo man von Tapas Bar zu Tapas Bar zieht um andere Leute kennen zu lernen, ohne den Gedanken einen Partner zu finden. Wenn amn aber weiÃ, dass der andere Àhnlic... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Altersvorsprung.de Àltere Frauen und jÌngere MÀnner JÌngere Frauen und Àltere MÀnner
ãã€ã
- www.face-to-face-dating.com
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Et godt koncept
Et godt koncept. Jeg var med til F2F dating 2/7.
Folk mÞdte op, og der var en nogenlunde lige fordeling af mÊnd af kvinder i samme aldersgruppe. Vi besÞgte tre forskellige barer, og blev på en af dem lidt lÊngere. Folk var interesserede i at lÊre hinanden at kende, og der var generelt god stemning. De fleste tog dog tidligt hjem da byen lukkede pga. Corona, men det er vidst ikke et problem lÊngere.
Hvis man ikke kan lide at gå alene i byen er det her en god måde at komme ud og mÞde nogen mennesker, som er i samme situation som en selv. Konceptet gÞr at man hurtigt fÞler sig som en del af en gruppe der er taget i byen sammen.
Jeg havde ikke held til at finde kÊrligheden fÞrste gang, men jeg havde alligevel en god aften, så jeg gÞr det nok igen.
Det var godt, men der er stadig plads til udvikling inden for service og arrangement. MÃ¥ske kan man lave aftaler om billigere drinks og alkohol, eller man kunne arrangere nogle forskellige spil/lege som deltagerne kan deltage i sammen. Pointen er at der er potentiale til mere.
Jeg håber det bliver populÊrt.
Eventet var fint og der var booket borde til os alle stederne
Eventet var fint. NÊsten 50/50 mÊnd og kvinder, og der var rigelig med tid til at side og snakke med folk og lÊre dem at kende. Dagen fÞr kom der instruks emails med hvor man skulle dukke op, og hvem der var i ens gruppe. Der kom så lige et par opdateringer, da gruppen blev fyldt ud, men det virkede og jeg mÞdte op til tiden, folk var der, og det var super hyggeligt. Ved ikke hvad der skette for Charlotte - hendes instruks emails må ha rÞget i spam filteret.