Christianshavns FÊrgecafe レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の2.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Ærgerligt, nÃ¥r man har glÊdet sig til godt, traditionelt, dansk smÞrrebrÞd 😕 Gravid laks m/sennepssovs, bestilte jeg : sovsen smagte af ingenting, rugbrÞddet var tÞrt, gammelt - ovenpÃ¥ laksen va... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち2の評䟡

Vi var 11 personer, som spiste pÃ¥ Christianshavns FÊrgecafé. Vi bestilte bÃ¥de Þl, mad og snaps, men desvÊrre var oplevelsen langt fra, hvad vi havde hÃ¥bet. Servicen var virkelig dÃ¥rlig – vores tje... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち1の評䟡

Vi var inviteret til restauranten 20.7.22. 3 ud af 4 personer bestilte stegt flÊsk. Hvilken skuffelse! FlÊsket var langt fra sprÞdt men nÊrmest gummiagtigt og sejlede i fedt. Kartoflerne havde enten f... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Holdt min 80 Ã¥rs fÞdselsdag som mandefrokost pÃ¥ stedet. Vi var 8 . Vi fik kaptajnens pÃ¥skefrokost . Maden var veltillavet , velsmagende, og rigelig. Vi fik god tid og retterne blev serveret af... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 12ä»¶

レビュヌを曞く

Frokost på fÊrgecafeen

Spiste frokost i fÊrgecafeen for fÞrste gang.
Meget lÊkkert anrettet. Rigtig god kvalitet, mÊngde pÃ¥ selv en lille “matros” frokostplatte. God hurtig servering selvom ganske mange Þvrige gÊster. God humoristisk, smilende og venlig betjening.
Vil også glÊde mig til en sommerdag og opleve servering udenfor eller på fÊrgecafeens båd i kanalen lige ud for.

2017幎11月1日
5぀星のうち5の評䟡

Fantastisk aften, godt tilberedt dansk mad.

Fantastisk aften! God stemning, virkelig hyggeligt personale og god mad.
Vi var 6 personer som alle spiste Kaptajnens store aftenbord. Et godt udvalg af danske retter, ikke fortolket men nÊrmere forfinet på bedste vis. Styr på alle detaljer, alt smagte hjemmelavet og intet var på bordet uden at vÊre gennemtÊnkt.
Endnu en stor tak til personalet! Det virkede som de hyggede sig i hinandens og gÊsternes selskab. Deres niveau var lige som det bÞr vÊre på en klassisk dansk restaurant som denne; nede på jorden og venskabeligt, men med godt styr på maden og isÊr det store udvalg af Þl og snaps.
Jeg har allerede reserveret bord til nÊste besÞg!

2017幎10月24日

FÊrgecafeen

Var her og spise i forbindelse med Dining week, hvor vi fik en dejlig tre retters menu, lÊkker mad og isÊr desserten kan fremhÊves, den var virkelig lÊkker.
Betjeningen var meget nÊrvÊrende uden at vÊre påtrÊngende, en dejlig aften, hvor personalet skabte en god og munter stemníng.
Her kommer vi meget snart igen, vi skal prÞve deres frokost og de hjemmelavede snapse.
Til tidligere indlÊg angående prisen på vand, vand koster penge.

2017幎2月19日
5぀星のうち4の評䟡

Fantastisk stemning og dejlig mad

Vi havde en autentisk christianshavns oplevelse. Vi blev mÞdt af en interesseret betjening,som gjorde en forskel.

Vi fik en tre retteres menu, hvor forreten var en dejlig fÊrÞsk laksetatar, som vÊkkede smagslÞgnene. Hovedretten var en let og lÊkre svinebryst, som var langtidsstegt. Svinet smeltede på tungen. Afslutningen var en fornydelse af citronfromagen, som der lige var plads til.

Kan kun anbefale at kikke forbi og vi skal selv snart ned og smage lidt smÞrrebrÞd☺

2017幎2月17日
5぀星のうち2の評䟡

Rent optrÊkkeri

Var inde og spise med fruen i lÞrdags. Fin mad og god betjening intet at klage over. Da vi fik regningen fik vi et chok over at skulle betale 57 kr. for postevand. Jeg synes det er ganske uartigt, at tage så meget for postevand. I det mindste kan tjeneren sige det til en, når man afgiver sin bestilling. Havde de taget kr. 10 eller et symbolsk belÞb så okay, selvom jeg ikke helt kan forstå, hvorfor vand fra hanen ikke bare tilbydes som en service. Det handler jo om, at give kunder en god oplevelse så de vil komme tilbage. jeg vil fremover lÊgge mine penge andetsteds.

2016幎9月20日
Christianshavns FÊrgecafe ロゎ

Christianshavns FÊrgecafe からの回答

KÊre Dansk Tandforsikring

Tak for dit besÞg. Det glÊder mig at du kan lide maden og betjening. Det er rigtigt at vi tager penge for isvand - der er omkostninger forbundet som f.eks lÞn til tjeneren og derfor har jeg valgt at tage betaling for isvand når man ikke drikker andet. Alle vores priser er at finde på vores hjemmeside www.faergecafeen.dk samt på menukort.
Jeg takker dig for din feedback til at gÞre os bedre og håber at se dig en anden gang.

Bedste hilsner
E Frandsen, RestauratÞr

5぀星のうち4の評䟡

Autentisk og meget velsmagende oplevelse

Var forleden på lang cykeltur igennem hovedstaden sammen med kÊresten og 2 venner. Kl.18 kom vi forbi Christianshavns FÊrgecafé i Strandgade 50 og gik indenfor i de hyggelige gamle lokaler, efter fÞrst at vÊret blevet lokket menukortet udenfor.
Der herskede en rar stemning i det halvfyldte lyse lokale, og en tjener kom hurtigt hen og anviste os et godt bord. Da priserne bestemt var fornuftige, besluttede vi os for at gå All In, dvs både spise forret og hovedret og det viste sig at vÊre en god beslutning.
En Laksetatar, 2 gange Muslingesuppe og en Oksetatar og vi sad alle og smilede tilfredse mens vi sultent spiste. Hvis forretterne var så velsmagende var der noget godt i vente og vi blev ikke skuffede. Et stk (stor) Parneret Kortelet i skysovs med råstegte kartofler, 2 stk endnu stÞrre (250gr) OksebÞffer med kraftig bearnaise sovs og ligeledes med råstegte kartofler og den sidste tog Kylling, hvor jeg ikke kan huske tilbehÞret.
KÞdet var helt perfekt. OksebÞfferne var hhv medium og rÞd og de var ramt helt prÊcist. Vennen med Kortteleten ville hellere ha haft bearnaise sovsen, men endte med at spise det hele alligevel. Kyllingen var ikke speciel på nogen måde, men hvornår er kylling det, og kartoflerne kunne måske godt have vÊret en anelse mere sprÞde, men alt i alt var maden og de 2 anbefalede vine bestemt et MEGET positivt bekendskab. Vi endte med at komme af med lidt over 300kr pr person og det var besÞget på FÊrgecafeen helt bestemt vÊrd. Kan klart anbefales!

2013幎7月30日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス