Virkelig et godt spisested
Virkelig et godt spisested. LÊkker mad af hÞj kvalitet. Både brunch og burgers er super gode. Virkelig et besÞg vÊrd.
Vores bedste anbefalingð
Vores bedste anbefalingð
Vi var 11 personer, der skulle mÞdes til frokost.
Vi havde på forhånd forespurgt, om stedet havde en blender, da vores datter er kÞrestolsbruger med sÊrlige behov. Det havde de ikke. Det er helt fair, så vi medbragte bare vores egen.
Da maden kommer, spÞrger vi pÊnt efter, om der er et sted vi må låne lidt strÞm og blende lidt mad (vi sad uden for).
Til det svarer manden lidt hånligt, at han i hvert fald ikke blender maden for os, og desuden ikke har nogen blender! Vi svarer tilbage, at det jo også er helt fint, vi har jo netop vores egen med - vi ville bare gerne låne lidt strÞm.
Hvortil han igen hÃ¥nligt svarer - foran hele bordet incl. vores datter med handicap og sÞskende - at der jo er strÞm overalt, vi kunne jo evt. gÃ¥ ud pÃ¥ toilettet!!!?!?! ð¥
Mon han selv ville have lyst til at tilberede sin egen mad på et toilet?
Det var virkelig en ubehagelig tone, og vi blev så paffe, at vi slet ikke fik sagt noget retur.
Han kom tilbage igen bagefter og sagde, at han havde vist hÞrt forkert. Han troede vi mente en mikroovn, ikke en blender - for det havde han da ð€ð€ð€ ????!
Ãv. Det der skulle havde vÊret en hyggelig eftermiddag, blev overskygget af denne oplevelse.
Det er i forvejen ret sårbart at mÞde folk blikke og kommentarer, pga vores datters handicap, og derfor tager vi sjÊldent ud og spiser.
Her kommer vi i hvert fald ikke tilbage.
Maden var fin, og de unge mennesker der kom med drikkevarer var meget sÞde og hÞflige.
LÊkkert sted lÊkker mad. Super betjening. Hyggelig stemning. Fantastisk beliggenhed. Eneste minus, at der kun er sodavand på små flasker.
Har nu besÞgt FarÞvad Cafe flere gange, og overvÊldes hver gang af den fuldstÊndig rolige
og lidt primitive sydlandske stemning, stedet og personalet frembringer. Primitive I bedste mening, om at man ikke forsÞger at gÞre stedet til mere end det er .
inventar er som taget ud af en Cafe i Italien.
maden er hver gang i top til prisen, og med pÊne portioner . Personalet fortÊller hurtigt hvad maden indeholder, og kommer promte med alternativer til Laktose og Glutenholdige ingredienser.
har nu besÞgt stedet både sommer og Vinter, med samme oplevelse. Kan kun anbefale stedet, hvis ikke man forventer en tjener i Kjole og hvidt.
Fantastisk hyggeligt sted.
Der er en hyggelig og uformel atmosfÊre og altid hyggelig betjening.
Om sommeren sidder du under ÊbletrÊer og nyder solen og deres fantastiske mad eller en kold Þl.
Man bliver afhÊngig af dette sted.
Fantastisk spise sted, der oser af hygge og super lÊkker mad. Vi har vÊret der flere gange og der fejler aldrig.
I lÞrdags var der en bonus vi kunne plukke Êbler og lave vores egen most. Fantastisk koncept og det smager af sommer.
Nu har vi snart vÊret der et utal af gange og ALDRIG har der vÊret det mindste galt......
Vi har fået brunch, vi har fået frokost og vi har fået aftensmad. Selvom der har vÊret stuvende fuldt og man har måtte sidde ved et rundt plastik bord i den anden ende af haven, har mad og betjening hver eneste gang vÊret fuldt på hÞjde med de dyreste steder jeg har spist.
En vaskeÊgte soul-fod restaurant, hvor isÊr de rotesseri-stegte kyllinger er kendt langt omkring...
Tag endelig ikke fejl af den og det store truck-stop man fÞrst kommer til på BogÞ, der er to-tre verdener til forskel.....
Et fantastisk sted i en tidligere og vistnok lidt stadigvÊk, Êbleplantage, hvor man også kan få presset sine egne Êbler på visse tider af året.