Jeg fikk profesjonell hjelp i butikken. KjÞpte takplater bratex scandinavia og hentet samme dag. I tillegg til annet nÞdvendig utstyr. God kvalitet for rimelig pris. Kan anbefale butikken pÃ¥ den sterk... ãã£ãšèŠã
Helt topp service og rask pÃ¥ levering ð¥ Har handlet byggevarer hos Fasadetorget mange ganger , og de er uslÃ¥elig pÃ¥ pris og utvalg og ikke minst hyggelig og behjelpelig med det meste ðð
Styr unna. Opplevde lang leveringstid og fikk aldri levert alle varene jeg betalte for. De lovet skriftlig Ã¥ refundere belÞpet for de manglende varene, men pengene kom aldri til tross for gjentatte pu... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
God utvalg, service og priser
Jeg fikk profesjonell hjelp i butikken. KjÞpte takplater bratex scandinavia og hentet samme dag. I tillegg til annet nÞdvendig utstyr. God kvalitet for rimelig pris. Kan anbefale butikken på den sterkeste.
Topp kundeservice og kjempefineâŠ
Topp kundeservice og kjempefine takprodukter â anbefales!Jeg har kjÞpt nytt tak direkte fra Fasadetorget as og er utrolig fornÞyd med hele handelen.Helt fra fÞrste forespÞrsel har de strukket seg langt for Ã¥ hjelpe til. Svarer raskt, gir gode rÃ¥d om produktene, og leverer utmerket service hele veien. Varene kom raskt, kvaliteten pÃ¥ taket er kjempebra, og prisene er veldig konkurransedyktige.Hvis du trenger takprodukter eller materiell til prosjektet ditt, kan jeg trygt anbefale en handel med Fasade Torget AS!
Helt topp service og rask pÃ¥ levering ð¥
Helt topp service og rask pÃ¥ levering ð¥
Hei, jeg bestilte taktekking. Alt ble levert i tide, og servicen var på hÞyeste nivå
Styr unna
Styr unna. Opplevde lang leveringstid og fikk aldri levert alle varene jeg betalte for. De lovet skriftlig å refundere belÞpet for de manglende varene, men pengene kom aldri til tross for gjentatte purringer. UseriÞs oppfÞlging hele veien.
Hentet varene selv
Hentet varene selv, han dukket opp med en gang, kjapp og ryddig handel. Med fornuftige priser
Great service!
High quality materials at reasonable prices, excellent & timely exchange with the customer. I would recommend the service even to my grandma!
Veldig hyggelig og hjelpsom service
Veldig hyggelig og hjelpsom service, gode materialer og priser. Jeg anbefaler!
Gode ââpriser
Gode ââpriser, god kvalitet, utmerket kontakt, jeg anbefaler
Veldig fonÞyd
Hei,
Bestilt flere ganger fra butikken uten noe problem, kjenner meg ikke igjen på mye jeg leste her. Folk er alltid flinke til å si ifra når de er missfornÞyd, men ikke like flink å si ifra når ting er bra.
Veldig fornÞyd med all hjelpen og varene fra denne butikken ð
Styr unna !!!!!!fikk aldr varen jegâŠ
Styr unna !!!!!!fikk aldr varen jeg handlet og betalte på vipps.svindel hele butikken.Hevder de hadde sendt varen.
DÃ¥rlig kommunikasjon
Faren min kjÞpte fra dette. Han brukte 2000kr. Ikke fått tingene eller fått svar. Styr unna
Sur og utrivelig på telefon
Sur og utrivelig på telefon. Lite behjelpelig i forhold til produktene, tydet på dårlig kunnskap om de. Skulle sende meg tilbud som aldfi dukket opp.. Kanskje like så greit når jeg ser de andre opplevelsene her.
MisfornÞyd kundeð
Ja vi hadde en avtale om henting og regnet med at det var folk der. Vi hadde tlf.nummer og ringte i bortimot 2 timer og sendte meldinger men ingenting skjedde.Godt vi ikke betalte på forhånd. Så det ble en real bomtur.3 timers kjÞring tilbake . Anbefaler ikke dette firmaet.
Bare svindel
Bare svindel.
UhÞflig på telefonen og har ikke kunnskap om sine egne produkter engang.
Ikke la disse ta pengene dine.
Rask til å svare på forespÞrsel
Rask til å svare på forespÞrsel, leverer og veldig hyggelig. Gode priser.
Styr langt unna!
Anbefaler på det sterkeste å styre unna. Jeg bestilte varer 31/12-24 og varene ble aldri sendt. Det var alltid noe som det var problemer med, det vÊre seg transportÞr eller andre ting. Etter hvert ble ikke telefonsamtaler besvart, ei heller sms eller mail. For å få pengene tilbake måtte jeg gå via banken for å få refusjon. Så ikke handle her! Det er ikke verdt det.
Beste priser og god service!
Det er billigst Tyvek Soft vindsperre i Norge som jeg har kjÞpt i nettbutikken. Selgeren levert meg helt gratis og jeg fikk tape som gave i tillegg. Jeg skal bestille mer fordi de har beste priser på produkter og meget god service. Tusen hjertelig takk! Anbefales på det sterkeste!
Topp servicen og gode priser
Topp service og gode priser, veldig hyggelige folk