Topp kundeservice og kjempefine takprodukter â anbefales!Jeg har kjÞpt nytt tak direkte fra Fasadetorget as og er utrolig fornÞyd med hele handelen.Helt fra fÞrste forespÞrsel har de strukket seg lang... ãã£ãšèŠã
Anbefaler pÃ¥ det sterkeste Ã¥ styre unna. Jeg bestilte varer 31/12-24 og varene ble aldri sendt. Det var alltid noe som det var problemer med, det vÊre seg transportÞr eller andre ting. Etter hvert ble... ãã£ãšèŠã
Hei, Bestilt flere ganger fra butikken uten noe problem, kjenner meg ikke igjen pÃ¥ mye jeg leste her. Folk er alltid flinke til Ã¥ si ifra nÃ¥r de er missfornÞyd, men ikke like flink Ã¥ si ifra nÃ¥r... ãã£ãšèŠã
Jeg fikk profesjonell hjelp i butikken. KjÞpte takplater bratex scandinavia og hentet samme dag. I tillegg til annet nÞdvendig utstyr. God kvalitet for rimelig pris. Kan anbefale butikken pÃ¥ den sterk... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Topp servicen og gode priser
Topp service og gode priser, veldig hyggelige folk
Veldig bra service
Veldig bra service. Bestilte på nettsiden på en sÞndag, og levert på dÞren få timer senere samme dag uten ekstra kostnader. Anbefales
Anbefales! Fagfolk med gode priser.
KjÞpte tak via Fasadetorget og veldig fornÞyd. Folk som kan faget sitt og har gode priser. Anbefales!
Bedriften har utfÞrt flere oppdrag
Bedriften har utfÞrt flere oppdrag! Er strålende fornÞyd og kommer til og bruke firma igjen
Godt forhold mellom pris og kvalitet.
Bra kvalitet.
Styr unna
Styr unna.
De klarer ikke sende varene. Bestilte diffusjonsåpen duk 4.oktober, og enda ikke sendt.
Har ringt flere ganger og sendt de mail.
Vil bli politianmeldt, og min advokat vil fÞlge opp saken.
Verste nettbutikken jeg har vÊrt borti
Da er saken med Fasadetorget "lÞst" og pengene på vei tilbake. Skal bli spennende å se hvor lang tid Klarna bruker på å overfÞre pengene. Jeg skjÞnner ikke at Klarna skal bruke så lang tid da på å returnere pengene. Dersom det går andre veien (dvs. når vi skal betale noe), går det på sekundet :(
Verste nettbutikken jeg har vÊrt borti. De tar pengene men sender ikke varene. Etter 2 måneder har jeg ikke sett snurten til varene jeg bestilte 2. mai. Og nå skriver vi snart juli. De betaler heller ikke tilbake pengene. På gebrokkent norsk skylder de på stress, men det er ingen unnskyldning for dårlig kundebehandling.
Styr unna!
Styr unna!
Vi bestilte et tak for over fire måneder siden, og enda har ikke alle varene kommet. Selskapet har elendig kundeservice og har ikke én gang tatt kontakt for å fÞlge opp leveransen. Vi har måttet ringe og sende meldinger mange ganger uten å få svar. De krever også betaling på forhånd. De gangene de har tatt telefonen, svarer de bare "vi sender taket i morgen", uten at det faktisk skjer. De nekter å gi noe som helst slags avslag for dette. Det som faktisk har kommet frem av taket er også skrapet og bulket på flere steder, uten at selskapet har gitt oss svar om dette, tross flere henvendelser. Hold dere unna denne svindel-bedriften. Vi kommer aldri til å bestille herifra igjen.