Varen ankommer hurtigt fra bestillingsdagen, derudover formÃ¥r i at personliggÞre kÞbet lidt, ved at lÊgge et kort ved med en lille besked, som er formuleret med hÃ¥ndskrift. Derved gÞres afstanden lidt... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
KÞbte en Day taske som skulle indpakkes til gave. Varen kom fÃ¥ dage efter bestillingen, den var meget fin pakket ind i det smukkeste papir og med til- og fra-kort vedlagt. Der fulgte en fin indkÞbspos... ãã£ãšèŠã
Velfungerende - oplysende brev vedlagt. Vare levede op til forventning. Pris i den dyrere ende. Muligvis godt med en lille rabat ved nÊste kÞb. Tidsramme fra bestillingstidspunkt til modtagelsen... ãã£ãšèŠã
Enkel og ligetil, super fin service i form af gave og overskuelig returprocedure hvis dette skulle vÊre nÞdvendig. Varen svarer i fuld overensstemmelse med det der hÊnger i butikkerne. Jeg er en ovenu... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Reallife designer-shopping på nettet. FashionForMe.dk er en ny generation af webshops, som gÞr op med den upersonlige shoppingoplevelse og sÊtter service, oplevelse og inspiration i top.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Perfekt!
Hurtig bestilling og levering. God pris. Absolut ikke sidste gang jeg handler her.
Super godt tilfreds.
Bestilte to kjoler, de kom i lÞbet af få dage. Sendte den ene retur, og pengene for den blev efter få dage indsat på min konto.
Super betjening ððð
Ringede til Fashionforme for at fÃ¥ oplysninger om mÃ¥lene pÃ¥ en kjole og en top. Talte med en yderst service orienteret kunde konsulent. Det er sÃ¥ dejligt at kunne fÃ¥ personlig betjening inden at varene bestillesð. Jeg modtog min ordre meget hurtigt og i pakken lÃ¥ ogsÃ¥ et kort skrevet personligt til migðð. Det er ikke sidste gang at jeg handler hos fashionforme. Har allerede Þje pÃ¥ nogle nye varer jeg skal have bestiltð
I pakken lÃ¥ et lille kort med en personlig hilsen. Hyggeligt ð
Hurtig levering - lÊkre varer...
Leveringen var hurtig og upåklagelig.
Der var masser af skÞnne varer at vÊlge i mellem og hjemmesiden er super let og overskuelig. De mange sÞgekriterier gÞr at man ikke bruger unÞdig tid på tÞj der måske alligevel ikke er på lager i den stÞrrelse man Þnsker.
God positiv handel
Hurtig levering, fin indpakning og personlig hilsen, super
Please jeans til under halv pris, hurtig og venlig ekspedition.
Har tidl. kÞbt bukser af dette mÊrke i butikken. Begge gange med hurtig behandling af min ordre. bukserne har svaret til den beskrivelse, som jeg fik ved en snak over telefonen.
Super handelð
Nem og hurtig handel, og fuld tilfredshed med varenð
fin service
Hurtig levering. SÞd personlig hilsen med i pakken. PÊn indpakning. Vil med glÊde anbefale firmaet til andre.
God og hurtig service
God netshop med gode priser, hurtig levering. Alt i alt en rigtig god oplevelse :-)
Meget langsom process
7 dage efter min bestilling fik jeg mail om der var fejl på varen, så den var slet ikke sendt endnu?
Min fÞrste bestilling var ikke på lager, så siden er nÞdvendigvis ikke updateret.
Men rar og personlig betjening og et lille kort og pakke med bestillingen. SÃ¥ hyggen er der.
Hurtig service og sÞd hilsen
Rigtig god service og ingen problemer med returnering af varer
Perfekt
Alt var som det skulle vÊre:) super godt firma at handle med!
FuldstÊndig tilfredshed
Godt udvalg, hurtig leverance og der ligger altid en sÞd hilsen med i pakken. LÊkkert grafisk udtryk selv på fakturaen.
Helt perfekt
Helt perfekt og som en lille ekstra ting - et håndskrevet kort - med Þnske om god fornÞjelse med tingene. Det er da overskud i hverdagen :)
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã