Varen ankommer hurtigt fra bestillingsdagen, derudover formÃ¥r i at personliggÞre kÞbet lidt, ved at lÊgge et kort ved med en lille besked, som er formuleret med hÃ¥ndskrift. Derved gÞres afstanden lidt... ãã£ãšèŠã
KÞbte en Day taske som skulle indpakkes til gave. Varen kom fÃ¥ dage efter bestillingen, den var meget fin pakket ind i det smukkeste papir og med til- og fra-kort vedlagt. Der fulgte en fin indkÞbspos... ãã£ãšèŠã
Velfungerende - oplysende brev vedlagt. Vare levede op til forventning. Pris i den dyrere ende. Muligvis godt med en lille rabat ved nÊste kÞb. Tidsramme fra bestillingstidspunkt til modtagelsen... ãã£ãšèŠã
Enkel og ligetil, super fin service i form af gave og overskuelig returprocedure hvis dette skulle vÊre nÞdvendig. Varen svarer i fuld overensstemmelse med det der hÊnger i butikkerne. Jeg er en ovenu... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Reallife designer-shopping på nettet. FashionForMe.dk er en ny generation af webshops, som gÞr op med den upersonlige shoppingoplevelse og sÊtter service, oplevelse og inspiration i top.
Agerskellet 14, 8920 , Randers NV
- 3032 1232
- kundeservice@fashionforme.dk
- www.fashionforme.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
En Rigtig God Oplevelse.
Hurtig Levering, tjek.
PÊn indpakning, tjek.
små sÞde håndskrevet kort, Tjek.
God oplevelse.
God og overskuelig side.
Kan varmt anbefales.
Super
Meget fin service med fint indpakket og håndskrevet kort .Hurtig levering havde varen dagen efter , tjek på alt.
Dog da jeg skulle vÊlge levering , Post levning til dÞr ok, men hvis jeg selv ville hente pakke kunne jeg ikke se hvor , via post nr var flere, men hvordan fandt jeg ikke ud af, det blev Post Danmark til dÞren som var helt ok.
Kan varmt anbefale at handle her. Ingrid
LÊkkert udvalg og hurtig levering!
Dejlig netbutik med lÊkkert udvalg! Ikke sidste gang jeg handler her!
Super tilfreds
Fik varen to dage efter bestillingen med posten. Alt var som det skulle vÊre og kvaliteten er helt i top.
Vil helt sikkert handle hos FashionForMe.dk igen
Nemt at bestille, kvik levering det var bare helt i orden
Det var kort og godt en ok oplevelse
Meget venlig kundebetjening
Hurtig ekspedition og meget venlig betjening.
Dejligt sted at handle
LÊkker hjemmeside , god betjening og hurtig levering.
Pakken fremkommer lÊkker og altid med en sÞd besked ð
FortrÊffelig og professionel handel.
Super hurtig ekspedition, og varen blev leveret nÊste dag. Helt igennem positiv oplevelse
Super service og lÊkkert tÞj
Jeg har bestilt tÞj flere gange hos Fashion for me. Hver gang får man en super service, hurtig levering og altid noget lÊkkert tÞj i super kvalitet.
Jeg giver Fashion for me mine bedste anbefalinger.
Min favorit on line tÞjbutik
Jeg har flere gange bestilt hos Fashion for me. Udvalget passer perfekt til min smag.
isÊr handler jeg på udsalg, hvor man kan få rigtigt gode ting med op til 70%Žs rabat.
" ulempen" er, at man nok får kÞbt mere, end man behÞver
God service og hurtig levering
Fik en personlig hilsen med min vare, der iÞvrigt var pakket smukt ind dom gave. Super hyggeligt at mÊrke der bliver gjort noget ud af det:)
Super service og hurtig modtagelse af mine bukser
Der gik ikke ret mange dage, fra jeg bestilte mine bukser, til jeg kunne afhente dem på posthuset. Jeg kan kun varmt anbefale, at handle hos Fashionforme.
Perfekt handel
Hurtig levering, perfekt vare og virkelig stor rabat ift butiksprisen.
Perfekt :-)
Rigtig gode tilbud på webshoppen. Leveringen var hurtig, og da der var noget tÞj der ikke passede så jeg måtte sende det retur, kom mine penge også hurtigt retur :-)
Fedt sted at handle, kun få ting trÊkker ned.
Jeg handlede her for 1. gang under udsalget. Det var lidt besvÊrligt med selve bestillingen, fordi jeg bestilte forskellige varer, betalte, og fandt fÞrst ud af da varerne kom, at det jeg skulle bruge til gave IKKE var med. Det ville jeg gerne have vidst på forhånd, evt med en sms, mail eller et opkald. Når det er sagt gik resten let, også det der skulle returneres, og det er meget venlige personer, der besvarer mails hurtigt, og tager kritik til sig. Let at få penge retur hurtigt. Derfor 4 store stjerner alligevel.
hurtig ekspedition og tilfreds med varene
det bruger vi ikke her i familien!
Rigtig god oplevelse, god service, hurtig levering.
Jeg kan varmt anbefale at handle hos Fashion For Me.
Det er en overskuelig hjemmeside, gode service, og varerne kommer hurtigt.