レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Mooie piano, voldoet aan alle wensen. Helaas in de winkel niemand die advies kon geven, omdat vaste kracht met vakantie was. Super levering; gemeld dat deze even op zich kon laten wachten omdat het mo... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Besteld, betaald, geleverd. Alles "volgens plan" (kleine opmerking) Op de site staat "voor 22:00 besteld, de volgende dag afgeleverd" enzovoorts. Maar op de order bevestiging en/of verzendbon sta... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Normaal is feedback supersnel en bereikbaar maar deze keer duurde het een volle week voordat ik de spullen in handen had. Dat kwam deels door een pakjesboeren staking. De telefonische klantenlijn va... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. 楽器店

さまざまな外部ソースから提供された情報

Feedback is de grootste en goedkoopste muziek- en webwinkel van Nederland met alles op het gebied van gitaar, slagwerk, toetsen, licht, geluid, DJ gear en accessoires. Al meer dan 25 jaar een begrip!

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち4の評価

Geduld is een schone zaak.

Het is gemakkelijk op afstand te bestellen en thuis afgeleverd te krijgen. Het bestelde product werd zelfs op zaterdag bezorgd, zeer fraai.
het duurde lang voordat wij het bestelde (IRIG blue board) ontvingen, maar ik ga er van uit dat dat een productie probleem bij de leverancier was. Nu maar aan de slag.
Ik zal vaker gebruik maken van Feedback.

2013年10月28日

Superservice

Goede service, vriendelijk personeel. Prijsverschil met een andere winkel werd direct opgelost. Bestelling de volgende dag in huis. Prima winkel en aan iedereen aan te raden!

2013年10月27日

Zeer snelle levering

Na bestelling een aantal artikelen de volgende dag al in huis, een artikel was blijkbaar (nog) niet leverbaar, maar hier geen enkel bericht van ontvangen (op de site staat dat het leverbaar is).

2013年10月27日
5つ星のうち5の評価

Niet meer leverbaar en toch gekregen ;-)

Via de webshop een Arturia The Player besteld. Niet geheel recent artikel. Wel op de site te selecteren maar uiteindelijk niet leverbaar. Er werd door een medewerker andere opties aangeboden. Na enkele emails bleek het filiaal in Eindhoven toch nog een goed exemplaar te hebben. Deze werd direct verstuurd en functioneert zonder problemen in mijn studio en om stage.
How's that for Feedback...? ;-)

2013年10月23日

zeer goed!

Echt goed kwaliteits producten. En ook topmerken,, en opzich best goedkoop! In de toekomst ga ik zeker weten weer hier bestellen!

2013年10月23日

Puik

De bestelling was een dag verlaat maar hier kreeg ik netjes een mail van. Het was jammer dat het gebeurde maar toch een goede service.

2013年10月22日

Trustpilot エクスペリエンス