レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Fest Diner fÃ¥r 5 stjerner af mig. God mad til en god pris. Vi bestilte mad til et mindre antal gÊster end vi var og alligevel var der mad til overs. NÊsten alt er blevet ufatteligt dyrt, men jeg sy... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg havde bestilt Road trip USA buffeten til min sÞns konfirmation. Maden kom til tiden, den var varm, selvom vi spiste senere end planlagt og der var mere end rigeligt, det hjemmebagte brÞd var virk... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Fik mad til min 40 Ã¥rs fÞdselsdag, som var en after ski tema fest, alt var “Spitze klasse” smÃ¥ wienerschnitzler og salt kringler😀 Der var krÊset lidt for detaljerne, og rigeligt til alle. Festen blev... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Fantastisk god mad.! Har fÃ¥et mad fra Fest Diner flere gange i de sidste 2 Ã¥r - maden har hver gang vÊret SUPER LÆKKER, og i sÊrdeles rigelige mÊngder. Er selv erfaren husmor, og sender min uforbeh... もっず芋る

䌁業情報

1. 仕出し業者
  2. レストラン

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Fest Diner Diner transportable i Jylland kig ind for inspiration på diner transportable se vores store udvalg af fest buffeter

連絡先

過去12か月のレビュヌ数: 6ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち2の評䟡

2 Rejer pr. kuvert

Har fået leveret italiensk buffet. Bestilt til 50 og havde kun 40 gÊster, hvorfor jeg troede der var rigelig mad. Vi havde dog ikke fået oplyst, at vores gÊster kun måtte tage 2 rejer og 1 skive carpaccio, hvorfor der var alt for lidt af forretterne. Synes også det vil vÊre lidt pinligt, hvis vi skulle stå og oplyse om dette. Der var så til gengÊld dobbelt op på hovedretten, hvorfor vi måtte kasseret rigtig meget af det mad. Har talt med Fest-diner, som oplyser at det desvÊrre er sådan. Maden var af fin kvalitet, men kan ikke anbefales på grund af mÊngden på forretterne. 2 stjerner er udelukkende pga madens kvalitet.

2024幎8月3日

FuldstÊndig vanvittig kÞrsel

FuldstÊndig vanvittig kÞrsel.
En chauffÞr fra fest-diner kÞrte 150+ km/t i en 110 km/t og overhaler indenom.
Presser andre bilister og kÞrer helt op bagenden af folk! Meget uforsvarlig kÞrsel! LÞrdag ca. kl. 09:45

2024幎4月21日

God buffet

Bestilte SÊsonens Buffet denne gang. Som tidligere rimelig store portioner og med et godt udvalg af tilbehÞr.
Og så smagte det dejligt.

2024幎1月20日
5぀星のうち5の評䟡

Super godt mad til vores julefrokost

Super godt mad til vores julefrokost fra Festdiner.dk. Maden var lÊkker og frisk, og der var rigeligt, sÃ¥ vi ogsÃ¥ kunne fÃ¥ dagen efter 🀩
Tilmed blev maden leveret til tiden. KÊmpe anbefaling her fra, hvis I mangler et godt festmÃ¥ltid til rimelig priser, hvor der ogsÃ¥ er rigeligt med mad 😀

2024幎1月6日

Virkelig dårlig nytårsmenu.

Virkelig dårlig nytårsmenu.
Det ringeste mad jeg lÊnge har fået. For lidt mad og for dårligt mad.
Blinis var pÃ¥ stÞrrelse med en tokrone, “bund af sprÞd salat” var et enkelt salat-skud, ogsÃ¥ pÃ¥ stÞrrelse med en tokrone.
GrÞntsagerne var slatne og smagte som om de var hÊldt ud af en frostpose. KÞdet var overtilberedt og sejt. Saltmandlerne var glÞggmix. Passionsfrugtmusse smagte af smÞr med sukker - ikke skyggen af passion. Brownie meget lille.
BrÞdet smagte som var det klejner kogt i olie.
Vi måtte ud og smÞre rugbrÞdsmadder.
Dyr menu som absolut ikke var pengene vÊrd.

2023幎12月31日

Meget meget sÞrgelig oplevelse

Meget meget sÞrgelig oplevelse. En forret som bestod af verdens mindste blinis som nemt kunne forveksles med et par knapper, mellemret okseinderlår, det smagte okay, dog stod der det var på en bund af sprÞd salat, det var så et meget lille skud vårsalat. Hovedretten skulle de simpelthen skamme sig over, en meget tÞr oksemÞrbrad, bagte rodfrugter som lignede noget der kom fra frost, og en kartoffelgratin som kom samme sted fra.
Saltmandler som drys, det lignede allermest en rest fra en gang glÞgmix som de havde haft i overskud
Der fyldte også brÞdpakke med som jeg stadig ikke ved hvilken af retterne det skulle bruges til, vi valgte dog at spise det til mellemretten.
Jeg er lidt spÊndt pÃ¥ desserten 😬
Prisen hÊnger i hvertfald IKKE sammen med kvaliteten, desvÊrre. 1500,- rundt regnet for en nytårsmenu fra Fest-Diner, vi regnede lidt på det og vi kunne måske komme op på omkring 400 til alle 4 personer.
Min kone sagde “det kan du lavet meget bedre” - og jeg lever ikke engang af det 😅
Kan ikke anbefales til nogen og det bliver også sidste gang vi bestiller fra dette triste sted.

2023幎12月31日

3 gange successhistorie

Vi har fÃ¥et mad til 2 barnedÃ¥ber samt en julefrokost fra fest diner. Alle gange har vÊret en udsÞgt fornÞjelse hvor gÊsterne har rost maden og der ikke mindst ogsÃ¥ har vÊret nok mad😊. Vi kan kun anbefale fest diner pÃ¥ det varmeste!

2023幎11月12日

Julefrokost

Julefrokost

Fik leveret mad til dÞren, ingenting skulle lunes, og alt var som det skulle vÊre!

Jule menuen kan varmt anbefales herfra, smager, som farmor lavede den.

Det bliver helt sikkert mad herfra nÊste gang, nytårsmenuen er nÊsten bestilt.

2023幎12月8日

Top kvalitet

Vi kan kun give Fest diner vores varmeste anbefaling.😊Vi fik leveret julebuffet til 60 mennesker, som var helt fantastisk.👍🏻Det var top kvalitet og der var rigeligt af det.😊
En rigtig god oplevelse.😊

2023幎12月9日

Super lÊkker mad

Super lÊkker mad, anrettet sÊrdeles pÊnt, der var rigeligt af alt.
Vi er meget tilfredse, gÊsterne roste maden.
Kom som aftalt, returvarer blev afhentet som aftalt, alt i alt en meget tilfredsstillende oplevelse.
TAK

2023幎12月15日