レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Kent sÞrger for god hyggelig musik under middagen og efter det fik han skruet op for danse gulvet. Rigtig godt musik. Han sÞrgede ogsÃ¥ for at dÊmpe musik under taler sÃ¥ dette ikke forstyrrede. Vi har... もっず芋る

Kent spillede til vores bryllup d. 7/9-24. Vi har kun roser til ham. Han formÃ¥ede at fange stemningen hele aftenen. Spillede rolig musik under middagen og skabte en fest pÃ¥ danse gulvet bagefter.... もっず芋る

Vi havde booket Kent til vores bryllup og sikke en fest, han leverede - bÃ¥de med stemningsmusik under middagen, og lysshow og fed musik til festen senere. Kent er utrolig professionel og ikke mindst s... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi havde festmusikken under bÃ¥de middag og fest til vores bryllup 5/7-25 Selve opstilling og udstyr var god men der var ingen stemning, vi har vÊret til flere bryllupper hvor andre dj har kun... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 移動匏ディスコ

圓該䌁業による蚘述

Fest-Musikken.dk er et professionelt mobildiskotek, som udlejer komplette lÞsninger med Dj, lyd og lys. uanset om du skal holde FÞdselsdag, bryllup, konfirmation, julefrokost, eller firmafest, finder vi altid den bedste lÞsning til dit arrangement. Vores passion er at levere den bedste lÞsning i hÞj kvalitet til alle type fester/Events

4.5

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

Fantastisk DJ

Kent spillede til vores bryllup d. 9 august. En helt fantastisk DJ er han. Han spillede kun gode sange, så godt at det eneste tidspunkt vi måtte forlade dansegulvet på, var for at få luft😆 Vi kan kun anbefale ham!
Som person er han ekstrem jordnÊr og åben. Han var altid nem at få fat på. Det er virkelig med til at gÞre oplevelsen tryg.

2025幎8月9日

Fantastisk DJ!

Vi havde booket Kent til vores bryllup og sikke en fest, han leverede - både med stemningsmusik under middagen, og lysshow og fed musik til festen senere. Kent er utrolig professionel og ikke mindst super rar. Vi kunne ikke have Þnsket os en bedre oplevelse.

2025幎8月2日

Fest Musikken からの回答

Tusind tak for de varme ord!
Det var en kÊmpe fornÞjelse at vÊre en del af jeres store dag – og sikke en fest det blev!
Jeg er glad for at hÞre, at både middagsstemningen og festen faldt i god jord.
Tak fordi I valgte mig til at levere musikken – og for jeres imÞdekommenhed og gode energi. Alt det bedste til jer fremover! 🎶💍✚

SUVERÆN OPLEVELSE!

Vi bookede Kent Juul til vores bryllup d. 28 juni 2025 og han fortjener 5 stjerner og mere til. Ved bookningen fik vi en bekrÊftelse samt en forsikring om at han ville finde en lÞsning, såfremt han selv blev forhindret. Det gjorde han heldigvis ikke. Han leverede et brag af en bryllupsfest prÊcis som vi Þnskede det og havde fortalt ham om i en mail i ugen op til vores fest. Vi havde booket ham fra kl. 23 til kl. 04, men forlÊngede til kl 05 uden problemer. Der var varmt og mange af vores gÊster var udenfor for at tage luft, ryge eller slå sÞm i - så dansegulvet var nok ikke altid lige fyldt. Men Kent gjorde hvad han skulle og havde et fedt setup der passede til vores "natklub" stemning som vi gerne ville have. Kent er professionel, dygtig og behagelig DJ som vi kun kan give vores bedste anbefalinger til.

2025幎6月28日

Fest Musikken からの回答

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse og for at have mig med på jeres store dag!
Det var en fornÞjelse at skabe den natklubstemning, I Þnskede – og skÞnt at hÞre, at I og jeres gÊster havde en god oplevelse.
Tak for tilliden, fleksibiliteten og den gode kommunikation op til festen.
Det betyder meget for mig at fÃ¥ sÃ¥ varm en tilbagemelding – og ikke mindst at vÊre en del af sÃ¥dan en uforglemmelig aften. Alt det bedste til jer fremover! 🎧💃🕺✚

Helt fantastisk aften

Helt fantastisk service fra bestilling til afvikling⭐⭐⭐
Forstå virkelig at lÊse gÊsterne og deres forskellige musik smag og skabe en fest hele aftenen. Han formåede at skabe en uforglemmelig fest og alle var virkelig imponeret og den professionelle levering⭐

2025幎6月21日

Fest Musikken からの回答

Tusind tak for de flotte ord! Det betyder virkelig meget at hÞre, at I og jeres gÊster havde en uforglemmelig aften. Jeg gÞr altid mit bedste for at tilpasse musikken til stemningen og skabe en fest, der passer til netop jer – sÃ¥ det glÊder mig at det blev en succes! Tak fordi I valgte mig, og for den gode energi hele vejen igennem ⭐🎶🙌

3 ud af 5 stjerne

Vi havde festmusikken under både middag og fest til vores bryllup 5/7-25
Selve opstilling og udstyr var god men der var ingen stemning, vi har vÊret til flere bryllupper hvor andre dj har kunnet lave en fest.
Da danse gulvet startede var mange på men det dÞde hurtigt ud da det ikk var vores musiksmag og 80 % af de gange vi var oppe og Þnske kunne vi ikk få sangen. Samt så var sangene for lange der var ingen skift heller ikk hvis danse gulvet nÊrmest var tomt. Og når vi fik mange op at danse til en sang og bad om flere af disse sange fra den kunstner blev der ikk lyttet.

Flere af vores gÊster var heller ikke inproneret over dj

Selfie kammera var langsom.

2025幎7月5日

Hej Karina,
Tusind tak for din anmeldelse og for at have valgt mig til at spille til jeres store dag. Det er jeg meget taknemmelig for.

Jeg er selvfÞlgelig ked af at hÞre, at musikken og stemningen ikke helt levede op til jeres forventninger. Mit mål er altid at skabe en fest, hvor både brudepar og gÊster fÞler sig godt tilpas og underholdt.

Langt stÞrstedelen af musikken – omkring 90 % – var baseret pÃ¥ Þnsker, som jeres gÊster lÞbende kom med. Det betyder nogle gange, at musikvalget spÊnder bredt, og jeg forsÞger at balancere mellem forskellige Þnsker og stemningen pÃ¥ dansegulvet.

Jeg gÞr mit bedste for at tage imod alle Þnsker, men vurderer samtidig lÞbende, hvad der passer bedst ind i Þjeblikket for at holde energien oppe. Jeg tager til mig, at sangene kunne have vÊret kortere, og at skiftene mellem numre kunne have vÊret hurtigere – det vil jeg bestemt arbejde videre med.

Det er Êrgerligt at hÞre, at selfie-kameraet ikke fungerede optimalt. Det skal selvfÞlgelig virke gnidningsfrit, og det vil jeg undersÞge nÊrmere.

Tak for din Êrlige feedback – det sÊtter jeg pris pÃ¥. Jeg hÃ¥ber, I trods alt havde en dejlig og mindevÊrdig bryllupsdag, og jeg Þnsker jer alt det bedste fremover.

Kent Juul

JordnÊr og virkelig dygtig DJ.

Vi har netop haft Kent ude som DJ til vores bryllup, og han gjorde det så godt. Lige fra hans fÞrste besked med hans tilbud, kunne man mÊrke hvor proffesionel og jordnÊr han var. Han var god til at pensle alt ud, så vi ikke var i tvivl om hvad vi fik hos ham. Til alle mÞder var han meget fleksibel i hvilket tidsrum der passede os, hvilket var super dejligt med små bÞrn. Dagen fÞr festen, skrev han lige at han var klar, hvilket gav endnu mere ro i maven over at det var den rigtige vi havde booket. Til selve festen ankom han i god tid, gav sig tid til at finde det musik gÊsterne Þnskede og var god til at se hvilken musik vi gerne ville hÞrer.
Vi vil til enhver tid anbefale Kent til andre som skal holde fest. Han er super god både inden og til festen.

2025幎6月7日

KÊre Kent

Tusind tak for hjÊlpen til at holde en uforglemmelig fest.. og fantastisk at fÃ¥ opfrisket hukommelsen med fantastiske og sjove billeder dagen derpå🎉🕺🏌

Du var fra start god til at skille dig ud fra mÊngden og du gav os tryghed fra start til slut!!

Tak for dansen

Hilsen brudegommen og hans dansemus

2025幎4月26日
自発的なレビュヌ

Kent spillede til vores bryllup d

Kent spillede til vores bryllup d. 7/9-24.
Vi har kun roser til ham. Han formåede at fange stemningen hele aftenen. Spillede rolig musik under middagen og skabte en fest på danse gulvet bagefter.
NÊste gang vi skal holde en dansefest, bliver Kent vores fÞrstevalg.

2024幎9月7日

Perfekt stemning hele aftenen

Vi havde den store fornÞjelse af at have Kent og Fest-musikken til at spille til vores bryllup. Kent lÊste stemningen og spillede sange, der passede til anledningen! Vi kan varmt anbefale Kent og Fest-musikken til enhver, der Þnsker DJ til deres fest. Fem stjerner herfra!

2024幎8月31日

En super fed aften - Super professionel

En super fed aften. Med musik i alle genre, dog manglede vi da hÞnsehuset brÊndte, men er blevet lovet den til nÊste fest :-D
Kan klart anbefale DJ Kent til jeres nÊste arrangement

Kent var klar til festen fra fÞrste minut, og stod for lyden til vores lille Standup indslag også.

2023幎11月24日

Kanon DJ

Kent var DJ til vores bryllup d. 30.09.2023. Der var sÞrget for det hele og alt spillede. Lys, lyd og rÞgmaskine var i top. Meget hjÊlpsom og behagelig. Klar på at skabe de bedste rammer for en. Klar anbefaling her fra.

2023幎9月30日

DJ til bryllup

Kent spillede til vores bryllup lÞrdag d.2/9 og ramte utrolig hurtig både vores og gÊsterne smag i musik!
Og så var han bare super god til at tjekke op på om vi synes alt var god under feste eller om der skulle Êndres noget undervejs.
5 stjerner her fra!

2023幎9月2日

Fantastisk DJ

I weekenden spillede Kent til vores fest
- og hold da kÊft en fest vi havde! Der var stort set ikke en ledig stund pÃ¥ det dansegulv, og Kent formÃ¥ede virkelig at holde gang i festen. Fedt set up med lys, rÞg og kulÞrte lamper. Musikken var helt som vi havde Þnsket. De stÞrste anbefalinger herfra. Tak Kent! 🥳

2023幎8月5日