Filmxperten レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Var vældig imponeret over at den bestilling jeg lagde en lørdag eftermiddag, allerede var klar til afhentning ved mit lokale pickup point inden klokken ti mandag morgen. Om de arbejder weekend eller... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Bestilte en dansk serie hos filmxperten, fik hurtigt mail tilbage den var afleveret hos valgt fragtfirma..fik ingen bekræftelse fra fragtfirma, så skrev efter nogle dage tilbage til filmxperten..Carst... もっと見る

5つ星のうち4の評価

De havde lige præcis den “gamle” film jeg lige stod og manglede til en gave. Da filmen forsvandt hos pakkeforsendelsen blev der reageret hurtigt, så min film kom hjem til tiden.

5つ星のうち5の評価

Der er god kommunikation med sælgeren i webshoppen. Hjemmesiden er yderst informativ. Sælgeren oplyser hvis en film bliver forsinket. Gode priser. Kan kun sige godt om at handle her. God kontakt med s... もっと見る

企業情報

1. DVD ショップ
  2. ・
  3. ビデオ専門店
  4. ホーム シアター専門店
  5. 映画館

当該企業による記述

Vi tilbyder alle de gode gamle Danske Film, TV Serier og Filmbokse, samt et stort udvalg i Blu-Ray film.

優良

Gode varer

De sælger gode varer

2026年5月5日

Hej Anette

WOW - rigtig dejligt at læse dine positive ord om os og det glæder os altid at sortere og levere bedst og hurtigst muligt til jer.

God oplevelse

Det var nemt at bestille filmen.
Den ankom hurtigt til min postkasse og var godt og sikkert pakket ind.

2026年5月4日

Hej Else

Dine flotte og gode ord luner og tak for at du deler din oplevelse herinde på Trustpilot.

Mange hilsner

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering. Tak for det.
Vh Bjarne

2026年4月8日

Filmxperten からの回答

Selv tak Bjarne og tak for at vi måtte og kunne levere din ønskefilmserie til dig.

Lækkerier

Lækkerier, hurtig levering, livet er godt.
Stort udvalg og god service

2026年3月30日

Hej Calle

Hvor er det bare skønt at læse dine ord.
Det luner og varmer og forpligter os til altid at være skarpe.

super levering

super levering. gode priser.

2026年4月1日
自発的なレビュー

Hej Jens

Hvor er det dejligt at læse din tilfredshed med din bestilling og levering fra os.
Tusind tak for det.

100 procent ok

Dejligt, jeg i så lang tid før kunne reservere en film, som så blev sendt på. Udgivelses dagen

2026年3月28日

Hej Finn

Ja forudbestillinger kan godt betale sig og tak for at du deler din oplevelse.

Carsten

5つ星のうち5の評価

Jeg søgte en ældre film i extended…

Jeg søgte en ældre film i extended edition, og den havde de. Købet fik uden udfordringer og filmen kom få dage efter.

2026年3月17日

Hej Thorbjørn

Ja vi er nogle gange heldige at specialfilm er imellem når vi laver partivareopkøb og så er det godt at bl.a. du har øje for netop disse.
Så tak for at du deler din gode oplevelse.

Hilsner fra

Carsten

2026年3月8日

Hej Pernille

Og vi takker for at du deler din gode oplevelse og pæne ord her og takker for at du valgte os til dine leveringer.

5つ星のうち5の評価

Jeg har længe søgt efter…

Jeg har længe søgt efter julekalenderen: Jul i Valhal. Og skrev til Filmxperten, som tilbød at skrive mig op, hvis de fik DVD på lager igen. Og nu er det lykkes! Det er en super god service man får. Og jeg synes, at prisen for julekalenderen er mere end rimelig-faktisk billig. Så jeg kan varmt anbefale dem. Og det er ikke sidste gang jeg handler hos dem. Og de leverer hurtigt

2026年3月21日
自発的なレビュー

Kære Susanne

Tusind tak for dine meget pæne ord om os og det vil glæde os igen at kunne servicere dig med dine gode filmvalg, når den tid kommer.
Hilsner fra

5つ星のうち5の評価

Godt udvalg til gode priser, hurtigt ekspedition med et meget personligt touch - og så fejlede de fremsendte varer ikke noget.

2026年2月20日

Hej Torben

Mange tak for dine meget pæne ord om os ifm. din handel hos os. Det forpligter og vi glæder os allerede til igen at kunne levere dig dine gode filmønsker.

Nemt

Nemt, hurtigt og sikkert

2026年2月13日

Hej Brian

Tak for dine fine ord om forløbet af din handel hos os.

Mvh., Carsten / Filmxperten.dk

Intet at klage over

Intet at klage over. Kom hurtigt frem uden skader. Kunne dog godt bruge at de havde et større udvalg af film

2026年2月5日

Hej Dennis

Tak for dine fine ord, både om oplevelsen og indpakningen.
Vi forsøger at tilføre flere titler i netop det segment du efterlyser, men har også besluttet at vi skal kunne tilbyde varerne i den rigtige prisklasse.

Og tak for input.

Mvh., Carsten

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering, Cheech og Chong filmene var som beskrevet og god information

2026年1月27日

Hej Rasmus

Tusind tak for de pæne og flotte ord om både vare og information.

Mvh., Carsten

5つ星のうち1の評価

Kære Ann Kristin

Som det er oplyst til dig via mail og som der står under varekategorien ved bestilling, samt også fremgår af det påsatte Brugt label på filmene, er der altid 100 % afspilningsgaranti på brugte film og der står ligeledes at der kan være små brugsspor, samt at hvis du af forskellige årsager ikke kan afspille en film, bytter vi altid uden beregning, hvilket vi også har meddelt dig.
Ifølge dig var samtlige 15 film i den ene serie og en enkelt i en anden ridsede, som du så valgte at smide ud inden du rettede henvendelse til os som leverandør.
Havde du rettet direkte henvendelse til os, ville problemet/opgaven være løst til din 100 % tilfredshed inden du skrev din anmeldelse.

Vi er her altid for at hjælpe og vort tilbud til dig står vi naturligvis ved.

Mange hilsner fra Carsten

Trustpilot エクスペリエンス