super fin service og hurtig levering altid fin service kan varmt anbefale Filmxperten.dk VH Carsten Bech
レビュアーのコメントを見てみましょう
Var vældig imponeret over at den bestilling jeg lagde en lørdag eftermiddag, allerede var klar til afhentning ved mit lokale pickup point inden klokken ti mandag morgen. Om de arbejder weekend eller... もっと見る
企業が回答しました
Bestilte en dansk serie hos filmxperten, fik hurtigt mail tilbage den var afleveret hos valgt fragtfirma..fik ingen bekræftelse fra fragtfirma, så skrev efter nogle dage tilbage til filmxperten..Carst... もっと見る
企業が回答しました
De havde lige præcis den “gamle” film jeg lige stod og manglede til en gave. Da filmen forsvandt hos pakkeforsendelsen blev der reageret hurtigt, så min film kom hjem til tiden.
企業情報
当該企業による記述
Vi tilbyder alle de gode gamle Danske Film, TV Serier og Filmbokse, samt et stort udvalg i Blu-Ray film.
Granly Alle 7, 6710, Esbjerg V, デンマーク
通常2週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Filmxperten からの回答
DVD virker men billedet format i 4 3…
DVD virker men billedet format i 4 3 skulle være i 16 9 format hilsen kenneth bo hansen😀

God service!!
God service!!
Super hurtig levering, god service. Der var endda en ekstra dvd med som gjorde stor lykke.

Fuldt ud tilfreds
Fuldt ud tilfreds.
Købt valdes jul som forudbestilling udkommer den 21 oktober.
Bestilte i mandags og regne med den var her den 21 oktober, men har modtaget den i dag. 🥰
Så nu glæder os til at se den til december.
Det bliver ikke sidste gang jeg køber hos filmxperten. 😀

God oplevelse
Jeg bestilte en film mandag aften og havde den onsdag morgen. Og deres priser er lave, så kan kun sige positive ting om Filmxperten. Vil helt sikkert gerne handle hos dem igen.

Kun gode ting og sige
Kun gode ting og sige. God kontakt, hurtig forsendelse. Kom efter 3 dage.

God overskuelig hjemmeside,
God overskuelig hjemmeside,
Hurtigt at komme rundt,
Nemt at søge og
Tak for god handl :)

Min film oplevelse
Modtog mine bestilte film dog lidt forsinket men det da jeg fik dem og de var pakket ind som de skulle

Filmxperten からの回答
billige film og hurtig levering
Filmene var billige og kom super hurtigt. Jeg har anbefalet siden til andre, da Filmexperten har de absolut billigste priser og da de kom hurtigt, var de pakket godt ind, så de ikke kom til skade under transport. Hjemmesiden var også nem at finde rundt på.

Nem og overskuelig hjemmeside
Nem og overskuelig hjemmeside
Hvad kan man forlange mer?
Tak, for god handel :)

Filmxperten からの回答
At få tilsendt sprit nye film til en…
At få tilsendt sprit nye film til en god pris uden problemer til det rigtige posthus er en tryg og kosmisk oplevelse. Tak.

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。