FIXDITHUS レビュヌ

1,407
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

kÞbte alu kanter, hurtig lev og gode priser. pakken/indhold var skadet ved modtagelsen. de sendte bare nogle andre super service

Har brugt dem til udhÊng sgc. Og alu profiler til en hel tilbygning ca 20.000-30.000kr. Super levering og god korrespondance med butikken. Har fÃ¥et en fejllevering pÃ¥ 2 stk profiler 2 dage senere var... もっず芋る

Det hele gik som smurt bortset fra at en svindler havde kopieret hjemmesiden hvorfra jeg begyndte at bestille varer. Jeg fik oplyst mit visa kort nummer. Jeg mÃ¥tte spÊrre mit Visakort. Da jeg ikke kun... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 建材垂堎
  2. 济宀リフォヌム業

圓該䌁業による蚘述

Fixdithus.dk er en moderne webbutik med alt til huset og med et Þnske om at sÊlge gode professionelle artikler til alle der skal bruge billige priser og top kvalitet. Kvalitet og gode priser er den grundlÊggende ide bag virksomheden.

優良

(1,407)

過去12か月のレビュヌ数: 52ä»¶

レビュヌを曞く

Prisen er super

Prisen er super. En af stålprofilerne var dog skadet ved ankomst, men tÊnker ikke det giver problemer.

Ændre bedÞmmelse fra 5 til 1 stjerne i dag d 21 september.
To profiler havde skade, men opdager fÞrst skade nr 2 da jeg skal til at montere, profilen lå sammen med 10 andre som ikke fejlede noget. Denne Þnsker men ikke at bytte og giver mig skylden.
Så fejl i 2 profiler og kÞbte 2 kasser skruer, men fik 1 kasse sÞm og 1 kasse skruer.
De er billige, men måske det går lidt for hurtigt med pakkeriet.

2025幎9月3日

FIXDITHUS からの回答

Hej René - Det var godt nok en hård anmeldelse - forlÞbet taget i betragtning.

Vi afsender faktisk varerne direkte fra producenten, hvilket under normale omstÊndigheder betyder at der er pakket med ekstra omhu.

Din ordre er leveret hos dig d.04 September.

Du skriver fÞrste gang d.08 September
At du har pakket HELE din ordre ud og at der er en lille bule i den ene tilsendte profil.
Vi sender en ny afsted uden problemer.

Du skriver nÊste gang d.19 September at du lige har åbnet en pakke fra ordren og at der er sket en fejlpakning. Vi sender med det samme ny befÊstelse afsted og lader dig beholde det fejlsendte gratis.

Du skriver så igen d.20 september at du nu for har åbnet hele din ordre (det er så 3gang at du åbner din ordre og 2.gang at det er hele din ordre du har åbnet) og at der er en profil med skader og at du derudover har målt forkert op og mangler nogle profiler.
Denne gang afviser vi og siger at det må vÊre sket i din egen varetÊgt, da du allerede har pakket hele din ordre ud og reklameret over 1 stk beskadiget profil, samt 1stk fejlpakning.
Du har altså vÊret i besiddelse af og opsat en del af ordren over en lÊngere periode.

- Lige i dette tilfÊlde kan det vel diskuteres om ikke du selv har haft et ansvar for at lave et samlet krav efter du har pakket ud. I stedet for at reklamere af 3 omgange mere end 14dage efter du har modtaget ordren.

God dag til dig.

Venlige og imÞdekommende hilsner fra Fixdithus kundeservice.

Da jeg pakkede den bestilte vare ud af

Da jeg pakkede den bestilte vare ud af indpakningen var den beskadiget.

2025幎8月11日

Hej,

Du skal selvfÞlgelig ikke modtage beskadiget profiler, men fragtskader kan desvÊre ske.

Hvis du kontakter kundeservice på salg@fixdithus.dk har vi mulighed for enten at refundere eller sende nye profiler afsted.
Så har vi da i det mindste fået mulighed for at rette op på din 1-stjernede oplevelse :-)

God dag
Vh. Fixdithus kundeservice.

Service god, fragt ikke så meget

Bestilte 17 stolpehatte og betalte ekstra for hjemmelevering. DesvÊrre blev fragten fejlbooket, og pakken sendt til afhentning, Kundeservice var hurtige og venlige, og en ny pakke blev sendt afsted. Men i sidste ende betalte jeg hele 147,- kroner i fragt for lidt under 4 kg, med nÊsten en uges leveringstid. Og det kan man vel ikke sige er en fem-stjernet oplevelse :)

2025幎8月28日

FIXDITHUS からの回答

En ganske fair bedÞmmelse når nu der var sket en fejl. Det var godt at der blev reageret hurtigt, så du kunne få det til adressen :-)

Vh. Fixdithus kundeservice

Urimeligt kÞbsminimum ved efterbestilling

Der er på aluprofiler et kÞbsminimum på 10 stk.
Jeg kÞbte 12, men det viste sig, at jeg havde brug for 13. Jeg Þnskede derfor at efterbestille blot et enkelt, men fixdithus.dk fastholdte, at de stadig kun ville sÊlge 10 stk. som minimum, hvilket i sagens natur var uacceptabelt.

2025幎7月21日
自発的なレビュヌ

Hej Keld,

Det var nogle stÊrke ord du bruger i din anmeldelse, hvilket vi ikke fÞler er helt retfÊrdigt.

At du kÞber 12 profiler, på en type profil vi hvor har mindstekÞb på 10stk (som er en del af en leverandÞraftale) og efterfÞlgende krÊver at vi sÊlger dem enkeltvis er vidst heller ikke helt rimeligt.

Vi takker for handlen i fÞrste omgang og Þnsker dig en god dag.

Vh. Fixdithus kundeservice.

Varen levede ikke op til det i annoncen

Varen levede ikke op til det i annoncen
I kan ringe hvis i vil noget

2025幎7月7日

Hej Michael,

Det er vi kede af at hÞre. Du må meget gerne kontakte Salg@fixdithus.dk, da vi er yderst interesseret i at vide hvorfor varen ikke levede op til annoncen, samt hvilken annonce der er tale om.

Vh. Fixdithus kundeservice

Super hurtig levering

Super hurtig levering, lyn hurtig svar og ny levering da noget var blevet skadet under transport

2025幎6月30日

FIXDITHUS からの回答

Vi går meget op i kundetilfredshed hos Fixdithus :-)

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。