レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Flex Rens fiksede min yderst beskidte skjorte fra en bytur, som jeg ellers var klar til at smide direkte i skraldespanden. God service med fokus pÃ¥ at lÞse dit problem hele vejen igennem. Mit fore... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har prÞvet mange forskellige renserier igennem Ã¥rene. Men dette slÃ¥r nok det meste. Jeg havde nogle habitbukser til rens (som jeg har haft sÃ¥ meget andet hos dem fÞr) som jeg skulle bruge til n... もっず芋る

䌁業情報

1. クリヌニング店
  2. 掗濯屋

圓該䌁業による蚘述

Flex Rens og Vask er et moderne renseri/vaskeri. Vi tilbyder dig 28 Ã¥rs erfaring. Dette koblet sammen med store investeringer i maskinpark gÞr, at vi kan tilbyde dig en yderst professionel serviceydelse og en hÞj kvalitet. Derfor tÞr vi godt postulere, at vi kvalitetsmÊssigt ligger iblandt den bedste ÂŒ-del af renserier i KÞbenhavn. Vi kan tilbyde dag-til-dag levering af rensetÞj og skjorter. Ekspresservice. Der er gode parkeringsmuligheder lige udenfor renseriet. Vi er medlem af Dansk Renseri Forening – din sikkerhed for professionel tekstilpleje. Vi er specialist i rens af sarte dunjakker, som vi har meget erfaring med.

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

29件のレビュヌ

De rensede min brudekjole

KÞbenhavn - er du i tvivl om hvor du skal fÃ¥ renset din fine brudekjole? SÃ¥ her en kÊmpe anbefaling til Flex Rens pÃ¥ Østerbrogade.

Brudekjolen betyder bare sÃ¥ meget for en, sÊrligt efter den er spÊkket af minder fra dagen og man bare gerne vil have den ren og fin igen 🀗 🌞

Min brudekjole er en af dem der krÊver sÊrlig omtanke, fordi den er fyldt med hÃ¥ndsyede perler, flere sarte lag fint tyl og blomsterblade. Helt sÊrlig. Der findes kun den ene kjole og den produceres ikke mere. SÃ¥ I kan nok forestille jer, at jeg var en smule nervÞs, da jeg skulle have renset den. Ikke nok med det, sÃ¥ gjorde renseriet mig opmÊrksom pÃ¥ at der faktisk ikke var rense instruktioner med til kjolen, som de plejer at fÃ¥ og sÃ¥ bedst kan handle korrekt ud fra. Men de forsikrede mig om, at de renser over 100 brudekjoler hver eneste sommer og har prÞvet masser af perlebesatte kjoler fÞr. SÃ¥ ud fra deres bedste erfaringer overlod jeg beslutningen til dem om hvordan det skulle gÞres. 🀞

Og den blev så fin! Helt ren og fin igen, og ikke en finger at sÊtte på deres arbejde.

Prisen for rens af den detaljerede kjole lå på 1250,- hvilket var en lettelse når flere andre renserier tager 2000 for en detaljeret kjole. Min mands jakkesÊt blev renset for kun 317,-

2025幎5月29日

KÊre Camilla.

Mange tak for din meget fine og detaljerede anmeldelse af vores arbejde. Det varmer altid når ens arbejde bliver påskÞnnet.

Og tak fordi du har brugt så meget tid på at beskrive din oplevelse og processen!

Nem og sÞd betjening

Nem og sÞd betjening, meget hjÊlpsomme!

2024幎10月3日

KÊre Julie.

Tak for din sÞde anmeldelse. Det er vi glade for at hÞre.

MVH Flex Rens/Anders Meldgaard

super god kundeservice

Jeg er meget imponeret over Flexrens hÞje serviceniveau, de har en god kontakt til og kommunikation med kunderne med udgangspunkt i det specifikke stykke tÞj, de skal hjÊlpe med. Jeg vil give dem mine varmeste anbefalinger.

2024幎10月1日

Hej Janne.

Tusind tak fordi du ulejliger dig med at skrive sådan en fin anmeldelse. Det er vi taknemmelige for.

MVH Flex Rens/Anders Meldgaard

Super god service og kvalitet

Har nu brugt Flex rens i mere end 10 år og har kun haft gode oplevelser.
Altid god kvalitet og er fleksible hvis man skal have det hurtigt.
Har aldrig haft problem med dem.

2024幎4月7日

Hej Tommy.

Mange tak for din flotte anmeldelse.

MVH Anders, Flex Rens

Jeg var forbi med en meget fin og

Jeg var forbi med en meget fin og fÞlsom kjole, som jeg ikke selv turde rense. Jeg tog forbi Flexrens og skulle bruge kjolen kun 2 dage efter. Den kom tilbage helt som ny og jeg er overlykkelig. Kan stÊrkt anbefales 🀞🏌

2023幎7月6日

Hej Ella.

Tak for din fine anmeldelse.

Det varmer hos mine medarbejdere at få ros for deres professionelle arbejde. Tak for det!

MVH Anders Meldgaard, Flex Rens

Flex Rens fiksede min yderst beskidte

Flex Rens fiksede min yderst beskidte skjorte fra en bytur, som jeg ellers var klar til at smide direkte i skraldespanden. God service med fokus på at lÞse dit problem hele vejen igennem.

Mit foretrukne renseri efter denne gode oplevelse!

2023幎5月11日

KÊre Frederik.
Tak for din fine anmeldelse. Er glad for at dit problem blev lÞst.

MVH Anders Meldgaard
Flex Rens

Jeg har haft en rigtig god oplevelse

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Flex rens. Jeg afleverede en ny jakke, som jeg var nervÞs skulle lade livet grundet pletter. Renseriet fiksede jakken, sÃ¥ den er blevet som ny. Billigt og hurtigt 🥇

2022幎12月4日

KÊre Sofie.
Dejligt at hÞre at du har haft en god oplevelse - og tak fordi du gider at skrive om den.
BH Anders Meldgaard

Service i topklasse og perfekt resultat

Virkelig professionelt renseri og super service. Anders kerer sig om sine kunder, personalet er behjÊlpelige ved indlevering og afhentning, og resultatet var bedre end jeg har oplevet ved andre renserier!

2022幎10月29日

Hej Albert.
Mange tak for din fine anmeldelse.
MVH Anders, Flex Rens

Fald ikke for, at Flex Rens reklamerer med kvalitetsgaranti på hjemmesiden

For hverken kvalitet eller garanti er noget Flex Rens leverer. Hvis Flex Rens skulle leve op til hjemmesidens lÞfte “Vi giver dig altid hÞjeste kvalitet”, ville de ikke tage 172 kroner for at ÞdelÊgge dit tÞj.

Mine oplevelser med Flex Rens tÊller nu en Þdelagt frakke, en jakke, som ikke blev renset ordentligt, en stadig plettet skjorte og et ret ubehageligt mÞde med ejeren.

Lad det, der har vÊret en dyr og tidskrÊvende oplevelse for mig, hjÊlpe dig med at vÊlge et andet renseri. For hos Flex Rens bliver dit tÞj i bedste fald ikke rent - og i vÊrste fald Þdelagt.

2022幎3月27日

KÊre Kunde.

Du har ganske rigtigt vÊret inde og klage over rensningen af en frakke af mÊrket TMB.
Vi var ikke enige om, at vi var ansvarlige for dine helt legale påstande om påfÞrte skader på frakken under rensningen.

Vi blev enige om at sende frakken til Dansk Renseri Forenings MininÊvn for at få en uafhÊngig bedÞmmelse af sagen.
Kendelsen frikendte os for at have behandlet frakken ukorrekt.
Jeg synes Êrlig talt ikke, at det er fair at du så efterfÞlgende her fremfÞrer usande påstande, tilsyneladende af ren frustration over at kendelsen gik dig imod.

De andre ting du remser op, er jeg ikke bekendt med. Men du vil altid vÊre velkommen at komme tilbage med tÞj, du ikke mener er behandlet korrekt, og vi vil lave det om for dig.

FLEX RENS

TÞj bliver ikke rent

TÞj bliver ikke rent.
Jeg kom ind med en ordre på fire stykker tÞj - en relativ simpel ordre. Heraf var der iblandt et par plettede bukser, som jeg ville have renset. Pletterne vidste jeg var mulige at få af, men grundet manglende tid ville jeg få dem renset. De kom ikke af ved rens. Det undrede mig, så jeg forsÞgte selv med en klud og her kom de som forventet meget let af. Dette får mig naturligt nok til at tÊnke om tÞjet overhovedet er blevet renset.

Jeg kan se der har vÊret flere med det samme problem. Jeg deler deres holdning, man bÞr finde et andet renseri.

2022幎2月22日

KÊre Alexander.

Jeg har noteret mig din anmeldelse og kan kun beklage, at du har haft en dårlig oplevelse.

Jeg kunne have Þnsket, at du havde kontaktet os vedr. din klage så vi havde haft en chance for at rette op på det. Vi tilbyder altid en gratis omrens, hvis noget kan gÞres bedre. Det ved vores stamkunder, hvilket de også benytter sig af, hvis det er tilfÊldet.

OlieoplÞsende pletter går af i rens, hvilket ikke er tilfÊldet i vask. VandoplÞselige pletter går derimod ikke af af sig selv i rens og skal derfor forbehandles. Det virker som om, vi har overset pletten, som sagtens kan have vÊret nem at få vÊk med vand.

Din kommentar hvorvidt tÞjet har vÊret renset, synes jeg nok ikke er helt seriÞs. Det ser ud til, at det er din fÞrste anmeldelse. Jeg har nok lidt svÊrt ved at forstå, hvorfor du bruger al den energi til at svÊrte os til på afstand. Det ville have vÊret så let at gå ned i forretningen med din klage, og vi havde behandlet dine pletter igen.

Ikke desto mindre, Alexander, vil jeg tilbyde dig en gratis rens af et par benklÊder for at kompensere dig.

FLEX RENS

Smil og god service

Et renseri, som er hurtige og tager en fornuftig pris og hvor man samtidig bliver mÞdt af smil og god service. Så en varm anbefaling herfra.

2021幎12月16日

Flex Rens からの回答

Tak for din fine anmeldelse, Jeppe! Vi sÊtter pris på at du har taget dig tid til at skrive om os.

Fantastisk service

Jeg har flere gange fået både renset og vasket tÞj og går altid derfra mega tilfreds. Kundeservice er bare i sÊrklasse, da den sÞdeste medarbejder er der altid smilende og glad og meget imÞdekommende. Mine varmeste anbefalinger.

2021幎11月10日

KÊre Tasneem.
Tak for din fine anmeldelse og specielt for de rosende ord til Samira. Det bliver hun meget glad for at hÞre!

Perfekt resultat

Perfekt resultat, også med nogle svÊre pletter. Mange tak.

2021幎11月10日

KÊre Stine.
Dejligt at vi kan hjÊlpe. Og pÊnt af dig at rose os!

Kanon sted at rense tÞj

Kanon sted at rense tÞj! Har brugt jer de sidste 6 år.

2021幎11月5日

Hej SÞren.
Mange tak for din anmeldelse. Vil prÞve fortsat at leve op til dine positive ord.

SÊrdeles god oplevelse v. Flex Rens

Jeg er fast kunde hos Flex Rens - altid en effektiv og hurtig proces til rimelige penge. Min oplevelse hos dem for et par uger siden, hvor jeg indleverede dynesÊt og topmadras, var en Êgte ‘wauw oplevelse’ - outputtet var fantastisk. Stor anbefaling herfra👌🏜

2021幎9月17日

Flex Rens からの回答

KÊre Louise. Tak for din fine anmeldelse af os. Det varmer altid at få ros! MVH Anders Meldgaard (Flex Rens)

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。