レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg vil stÊrkt frafrÃ¥de alle at bruge dette firma. MIn overgangsjakke, der skulle renses, fik jeg retur med to nye pletter, dvs. pletter som IKKE var der, da de afhentede jakken. Samme... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har i 3 år fået renset blazere og skjorter hos JetClean og alle leverancer er afhentet til tiden og leveret tilbage i fantastisk kvalitet. Tak!

䌁業が回答したした

Jeg mÃ¥ indrÞmme at jeg var lidt nervÞs over Trustpilot scoren, men jeg sÃ¥ den fÞrst da min jakke var afhentet.. Jeg blev meget positivt overrasket og derfor synes jeg de fortjener en positiv anmeldels... もっず芋る

JAKKE TIL FLERE TUSIND KRONER ØDELAGT! Ville Þnske jeg fÞrst havde undersÞgt virksomheden inden jeg brugte dem, kan se her inde flere har problemer med dem 😭 Afleverede en dun jakke til rens, men... もっず芋る

䌁業情報

通垞1カ月以内に回答

Jeg har i 3 år fået renset blazere og

2025幎12月12日

JetClean からの回答

Tak for din flotte anmeldelse og for at vÊre kunde hos os gennem flere år. Det betyder meget for hele teamet. Vi er glade for, at du er tilfreds med både kvaliteten og leveringen hver gang. Tak for tilliden!

DÃ¥rlig oplevelse med rens af jakke

Jeg vil stÊrkt frafråde alle at bruge dette firma.

Samme dag som jeg modtog jakken retur skrev jeg en e-mail til dem, hvor jeg reklamerede pga. pletterne og krÊvede, at de på ny afhentede jakken for at rense denne, hvilket de indvilligede til.

Til min store overraskelse er jeg på ny blevet opkrÊvet betaling for at få jakken renset. Dvs. jeg har betalt to gange for at få jakken renset, selvom den ekstra rens skyldes, at Jetclean ikke har havde gjort deres arbejde godt nok fÞrste gang.

Jetclean har ikke svaret på mine henvendelser herom, og jeg gider ikke bruge mere tid på det - så de må beholde de 173 kr., men jeg kommer aldrig til at bruge dem igen og vil fraråde andre at gÞre det. Hvis der fÞrst er noget, der går galt, er servicen ikke-eksisterende.

/Samir Sejdi

UPDATE: Jetclean har refunderet de kr. 173. Men det Êndrer ikke på, at det samlet set var en rigtig dårlig oplevelse.

2025幎12月4日

JetClean からの回答

Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse. Jakken blev taget ind igen og behandlet på ny, og den ekstra opkrÊvning på 173 kr. blev refunderet, så snart vi blev gjort opmÊrksomme på fejlen. Vi gÞr os umage for at lÞse reklamationer hurtigt og ordentligt og beklager, at det ikke lykkedes godt nok denne gang.

Positivt overrasket - fÞrste gang jeg prÞvede dem

Jeg må indrÞmme at jeg var lidt nervÞs over Trustpilot scoren, men jeg så den fÞrst da min jakke var afhentet.. Jeg blev meget positivt overrasket og derfor synes jeg de fortjener en positiv anmeldelse. Bestilling var super nemt. Afhentning gik som planlagt. Supporten svarede mig på tlf lynhurtigt. Aflevering gik godt og nemt og min store 66 North vinterjakke er super flot igen - som ny nÊsten.. Så vil klart bruge dem igen en anden gang.

2025幎11月17日

Kan ikke anbefales

Afhentning og levering skete til tiden. Dog fÞles alt som om, at det er blevet dyppet i syre for at blive rengjort. 4 stks jakkesÊt fÞles alle nu helt stive, på trods af at de er fremstillet af kvalitetsstof.

Min frakke fÞles ligeledes Þdelagt, stoffet er nÊrmest sprÞdt (bestemt ikke på den gode måde) efter behandling.

JetClean er under al kritik og jeg Êrgrer mig over, at jeg ikke lÊste op på Trustpilot fÞr jeg gjorde brug af dem.

2025幎8月12日

JetClean からの回答

Vi er selvfÞlgelig Êrgerlige over at lÊse din anmeldelse – men vi kan desvÊrre ikke finde nogen ordre i dit navn, og vi har heller ikke fÃ¥et en henvendelse med de problemer, du beskriver.

Hos JetClean renser vi tÞj nÊnsomt og efter klare metoder, netop for at beskytte stoffets kvalitet. NÃ¥r noget ikke lever op til forventningerne, plejer vi at finde en lÞsning i dialog med kunden. Den mulighed stÃ¥r stadig Ã¥ben – hvis du kontakter os direkte med ordredetaljer, vil vi gerne undersÞge sagen nÊrmere.

Unprofessional service and feeling cheated

Their driver never showed up or called my door ring, but I got a penalty of 50kr for “missed pickup” - despite being at home on a standby. Immediate complaint that nobody called the door was not handled for almost a week now. Then without notifying or asking me, they changed time, when I did not need their service anymore, as I got laundry elsewhere due to urgency - so the pickup guy came the other day after weekend, and I was charged another 50kr for not delivering laundry. Highly unprofessional service and I feel cheated by their pickup people

2025幎6月14日

JetClean からの回答

We’re sorry for the experience. It shouldn’t have happened like this. Please contact our support with details so we can look into the charges and make it right.

Meget skuffende service

Meget skuffende service

Levere ikke til aftalte tidspunkter og man får ikke info fra dem undervejs.

Skulle have leveret skjorter ml 9-15, og ringede ind kl 15:45 for at få en forklaring. Blev lovet at blive kontaktet men ingen kontaktede mig. Dagen efter ringer jeg selv og får at vide det deres bil er gået i stykker og man derfor ikke nåede det. Men man valgte ikke at ringe og informere om det. Blev så lovet at de ville levere dagen efter, men endnu engang formåede de ikke at holde aftalte tidspunkt

Er desvÊrre fÊrdige med at bruge dem grundet deres service eller mangel på samme.

2025幎6月17日

JetClean からの回答

Vi er kede af den oplevelse, du har haft. Vi burde have informeret dig bedre, og det tager vi til os. Det er ikke den service, vi strÊber efter, og vi beklager de gener, det har medfÞrt.

Brug et andet renseri!

Jeg bestilte et jakkesÊt og et par bukser til rens, hvor de skulle afhentes en tirsdag aften. Mit tÞj blev aldrig afhentet, og jeg måtte selv kontakte Jetclean dagen efter for at hÞre, hvor de blev af.

Manden i telefonen beklagede meget, og vi aftalte, at de ville afhente mit tÞj om onsdagen samme tidsrum.
ChauffÞren dukker så op 30 minutter fÞr det tidsligst aftalte tidspunkt for afhentning, men han vÊlger ikke at ringe på dÞrklokken, og han kÞrer sin vej uden at tage mit tÞj med. I stedet modtager jeg en mail om forgÊves afhentning med et gebyr på 50 kr. som er blevet trukket fra min konto.

Jeg ringer derfor til Jetclean om torsdagen og forklarer, hvorfor jeg vil have annulleret min ordre og have refunderet mine 50 kr. Manden i rÞret er igen meget forstående og fortÊller, at han vil tage fat i chauffÞren og ringe tilbage til mig.

Jeg hÞrer intet fra Jetclean i tre dage.

Derfor ringer jeg til dem igen, og efter en halv time, kommer jeg igennem til en person i "receptionen". Vedkommende vil fortÊlle kundeservice, at de skal ringe mig op, men jeg tvivler på, at jeg hÞrer fra dem. Indtil videre har ingen i virksomheden overholdt deres aftaler.

Så et godt råd: Brug et andet renseri!

2025幎5月20日

JetClean からの回答

Tak for din anmeldelse – og for at dele din oplevelse.

Vi har gennemgÃ¥et sagen og kan bekrÊfte, at chauffÞren var pÃ¥ adressen (rigtigt nok ca. 30 minutter fÞr det aftalte tidspunkt) og ringede pÃ¥ dÞren, som han naturligvis gÞr ved alle afhentninger. Det kan dog sagtens vÊre, at der er sket en misforstÃ¥else eller fejl – og vi beklager meget, at afhentningen derfor ikke lykkedes.

De 50 kr. for forgÊves afhentning er allerede blevet refunderet. BankoverfÞrsler kan tage 5–7 hverdage, sÃ¥ hvis belÞbet endnu ikke er synligt, burde det vÊre pÃ¥ vej.

Vi er kede af, at du har oplevet manglende opfÞlgning – og det tager vi til os, sÃ¥ vi kan forbedre bÃ¥de vores kommunikation og service fremadrettet.

Ødelagte puder

Fik vasket dyner og puder hos dem og fik renset en blazer blandt andet. Da de kom retur med det var den ene pude stadig våd og der mugpletter på den anden. På min blazer var der stadig en plet. Det så slet ikke ud som om de havde prÞvet at fjerne den. Jeg skrev og klagede over puderne. De tilbÞd at komme og hente dem og vaske dem igen. Det havde jeg ikke lyst til. Jeg stolede ikke på at det blev godt anden gang og bad om at få mine retur. De har ignoreret den mail fuldstÊndigt. Jeg er nu nÊsten 1000 kr fattigere og skal kÞbe nye puder oveni.
Meget dårlig stil. Jeg anbefaler IKKE dette sted

2025幎5月20日

Hej Nina
Tak for din anmeldelse – og vi er selvfÞlgelig kede af, at du ikke er tilfreds med resultatet. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi Þnsker at give vores kunder.

Da du skrev til os, tilbÞd vi allerede den 21. maj at hente puderne og behandle dem igen uden beregning. Da du ikke Þnskede det, respekterede vi naturligvis det valg. Vi har siden fulgt op igen pr. mail den 23. maj, hvor vi ogsÃ¥ tilbÞd at tage sagen videre til vores kvalitetsafdeling. Hvis du ikke har set disse beskeder, vil vi anbefale at tjekke din spammappe – vi har i hvert fald forsÞgt at vende tilbage hurtigt.

Som udgangspunkt tilbyder vi ikke refusion, da behandlingen er gennemfÞrt og leveret, men vi tager altid reklamationer alvorligt og gÞr vores bedste for at rette op, når noget ikke lever op til forventningerne.

Vi står stadig til rådighed, hvis du Þnsker at genoptage sagen.

De kom ikke

De kom ikke

Jeg havde bestilt afhentning til 49,-. Men de kom ikke, så det var spild af min tid.
Jeg kan se at det koster 50,- hvis der ikke er nogen hjemme. Hvad mon man får når de ikke selv kommer🧐

2025幎3月10日

JetClean からの回答

Hej Carsten Vi beklager, hvis der er sket en misforståelse med din afhentning. Vi kan ikke finde din ordre ud fra anmeldelsen, men du er meget velkommen til at kontakte os på support@jetclean.dk, så hjÊlper vi dig gerne videre og finder en lÞsning.

Elendigt firma.

JetClean “tabte” i december min Burberry blazer. Efter flere kontakter med deres kundeservice og aflevering af et erstatningskrav har jeg stadig ikke hÞrt noget. Kan pÃ¥ ingemÃ¥de anbefale. Virker som et svindlerfirma.

2024幎12月17日

JetClean からの回答

Din Burberry-blazer blev efterlyst og senere efterfundet – og den blev ogsÃ¥ leveret tilbage til dig kort tid efter din ferie. Vi beklager selvfÞlgelig, at der opstod forvirring undervejs i processen, og at du har mÃ¥ttet bruge tid pÃ¥ at fÞlge op.

Vi bestrÊber os altid pÃ¥ at hÃ¥ndtere bÃ¥de ejendele og henvendelser ansvarligt – og vi tager beskyldninger om “svindel” meget alvorligt, da vi hver dag gÞr os umage for at levere en ordentlig service.

Hvis du stadig oplever, at noget mangler eller ikke er afsluttet, må du meget gerne kontakte os direkte, så vi kan få det helt på plads.

Good service

Good service. Clothes nice and clean.

2024幎11月14日

JetClean からの回答

Tak for den fine anmeldelse – vi er glade for at hÞre, at du er tilfreds! 😊
Vi står altid klar, hvis du får brug for os igen.

service was excellent and stuff are

service was excellent and stuff are passionate especially MD kawser mia
thanks for good service .

2024幎11月4日

JetClean からの回答

Thank you so much for the kind words! We’re thrilled to hear you had a great experience – and we’ll be sure to pass your praise on

God og hurtig service

God og hurtig service. Kan godt anbefales.

2024幎11月26日

JetClean からの回答

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med både hastighed og service – og tak fordi du vil anbefale os 😊

– JetClean

Fremragende oplevelse med Jetclean!

Fremragende oplevelse med Jetclean
Jeg har haft en fantastisk oplevelse med Jetclean! Fra start til slut var servicen både professionel og effektiv. Personalet var imÞdekommende, punktlige og meget grundige i deres arbejde.

Jeg er isÊr imponeret over den opmÊrksomhed, der blev lagt på selv de mindste detaljer, og hvordan de efterlod alt skinnende rent. Det var tydeligt, at de går op i kvalitet og kundetilfredshed.

Det er en fornÞjelse at komme hjem til et perfekt rent miljÞ, og jeg kan varmt anbefale Jetclean til alle, der Þnsker en pålidelig og professionel rengÞringsservice.

Tak for en fantastisk oplevelse – jeg vender helt sikkert tilbage!

2024幎11月25日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。