レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Rigtig god service. Fik bestilt meget for lille en stÞrrelse, de ringede og spurgte om det var korrekt stÞrrelse inden de sendte fÞr jul. Sendte retur, da stÞrrelsen alligevel skulle vÊre endnu st... もっず芋る

Jeg giver konsekvens max 4 stjerner, for der skal altid vÊre plads til udvikling. Men helt i gennem en rigtig god oplevelse. Bestiller over nettet, bliver ringet op fordi man mistÊnker jeg godt... もっず芋る

Hele processen kÞrte uden problemer fra bestilling over betaling til fremsendelse af varen. Produktet var lavet af genbrugssÞlv og pakket fint ind i bÊredygtige materialer, hviket jeg sÊtter stor pris... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg fik en rigtig trÊls oplevelse med GLS i forbindelse med et kÞb. Flora Danica Jewellery tog ansvar og lÞste sagen med det samme. HÞj kvalitet i deres kundeservice og smykker der lever op til deres... もっず芋る

䌁業情報

1. 宝石卞業者
  2. 宝食デザむナヌ
  3. ゞュ゚リヌ補造業者

圓該䌁業による蚘述

Eventyret om Flora Danica går tilbage til 1952 hvor Flora Danica var den fÞrste og eneste virksomhed i verden, der kunne forgylde og forevige blomster. Alle Flora Danica smykker er aftryk af Êgte blomster og blade fra naturen. Dansk kulturarv siden 1952. Designet af naturen - elsket gennem generationer siden 1952

4.8

通垞1週間以内に回答

Nemt og hurtig levering 👍

2026幎3月9日

KÊre Johnny,

Mange tak for din feedback.
Vi er glade for, at det var nemt, at bestille din ordre via vores hjemmeside og at din ordre nåede hurtigt frem. Det er vigtigt for os, at alle får en god oplevelse.

Hurtigt forsendelse.

Hurtigt forsendelse.
Noterede i bestillingen at det var en gave.
-Modtog den smukkeste indpakning og gaveÊske. Jeg behÞvede kun at vedlÊgge et fÞdselsdagskort til modtageren.

2026幎3月10日

KÊre Pernille,

Tusinde tak for dine sÞde ord og meget fine anmeldelse. Det sÊtter vi stor pris på.
Det betyder meget for os, at give en smuk helhedsoplevelse.

Fantastisk service

Fantastisk service

2026幎3月9日

Flora Danica Jewellery からの回答

Det er vi glade for at hÞre, -det betyder meget for os, at yde den bedste service. Vi sÊtter stor pris på din feedback.

Mvh.

Top webshop

Hele processen kÞrte uden problemer fra bestilling over betaling til fremsendelse af varen. Produktet var lavet af genbrugssÞlv og pakket fint ind i bÊredygtige materialer, hviket jeg sÊtter stor pris på.

2026幎3月5日

KÊre Steffen,

Tusinde tak for din meget fine anmeldelse. Vi er virkelig glade for, at både processen og vores bÊredygtige valg bliver vÊrdsat. Det betyder meget for os.

Mvh.

Let bestilling

Let bestilling, hurtig levering og god kommunikation

2026幎2月25日

KÊre Anne,

Tusinde tak for din fine anmeldelse. Det er meget vigtigt for os, at vores kunder får en god service hele vejen rundt.
Dejligt, at du gav dig tid til, at skrive her. ;)

Fantastisk nem og overskuelig

Fantastisk nem og overskuelig hjemmeside. Hurtig levering, under 24 timer. Flot og stilfuld emballage og smykker. Kan klart anbefale Flora Danica Jewellery’s hjemmeside og smykker. 5 kÊmpe ⭐⭐⭐⭐⭐

2026幎2月13日

KÊre Jeanne,
Tusinde tak for din meget flotte anmeldelse.
Det betyder utrolig meget for os, at skabe en god oplevelse hele vejen rundt.
Tak fordi du tog dig tid til at skrive. ;)

Hurtig og nemt

2026幎2月3日

KÊre Lars,

Tak for din tid. Det betyder meget for os, at vi kan give en hurtigt, men også tilfredsstillende service.

Rigtig god service

Rigtig god service. KÊden knÊkkede kort tid efter kÞbet. De byttede uden spÞrgsmål, venligt og forstående og betalte fragten.

2025幎7月1日

KÊre Mads,

Tusinde tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os, at vores kunder bliver mÞdt med respekt og forståelse. Vi Þsnker kun, at alle skal have den bedst mulige service og oplevelse.
Endnu engang tak for dine sÞde ord.

god service altid

god service

KÊre Jimmy,

Mange tak for din anmeldelse.
Det betyder virkelig meget for os, at du oplever god service. -det er lige prÊcis sådan, som vi Þnsker det skal vÊre.

KÊre Helle,

Tak for din tid.

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition, mails vedr. pakke status. Meget tilfreds!

KÊre Tim,

Det betyder meget for os, at gÞre det bedste vi kan, for vores kunder. -at give en hurtig, men også tilfredstillende service, er alt hvad vi strÊber efter.
Mange tak for din anmeldelse og tid.

Bedste Hilsner,

Super hurtig service

Super hurtig service, virkelig flot indpakning og mega smuk ring.

2026幎1月2日

KÊre Pia,
Tusinde tak for dine sÞde ord, det betyder meget for os.
Håber du får stor glÊde af ringen.

Rigtig god weekend til dig og dine.
Dbh. Team Flora Danica

Flotte smykker i flot indpakning

Nemt og overskuelig. Flotte smykker i flot indpakning. Jeg er glad og tilfreds 😀

2025幎12月29日

Hej Pia,

Mange tak for de fine ord, det glÊder os meget, at vores smykker, samt indpakningen, vÊkker begejstring.
Tak for din tid. ;)
Mvh. Team Flora Danica

Man skal ikke kÞbe Deres ear cuff.

Man skal ikke kÞbe Deres ear cuff.
Den kan ikke side fast på Þret uanset hvordan den sÊttes på.
FuldstÊndig ubrugelig.

2024幎12月24日
自発的なレビュヌ

Hej Lea,
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det er vi kede af at hÞre.
Vores ear cuffs er designet, så de kan tilpasses individuelt, og i nogle tilfÊlde krÊver det, at man forsigtigt klemmer cuffen en smule sammen, så den sidder korrekt og sikkert på Þret.
Du er meget velkommen til at kontakte os direkte, hvis du har brug for vejledning eller fortsat oplever problemer – vi hjÊlper gerne.
Mvh Anders, Team Flora Danica

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。