Rigtig god service. Fik bestilt meget for lille en stÞrrelse, de ringede og spurgte om det var korrekt stÞrrelse inden de sendte fÞr jul. Sendte retur, da stÞrrelsen alligevel skulle vÊre endnu st... ãã£ãšèŠã
Jeg giver konsekvens max 4 stjerner, for der skal altid vÊre plads til udvikling. Men helt i gennem en rigtig god oplevelse. Bestiller over nettet, bliver ringet op fordi man mistÊnker jeg godt... ãã£ãšèŠã
Hele processen kÞrte uden problemer fra bestilling over betaling til fremsendelse af varen. Produktet var lavet af genbrugssÞlv og pakket fint ind i bÊredygtige materialer, hviket jeg sÊtter stor pris... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg fik en rigtig trÊls oplevelse med GLS i forbindelse med et kÞb. Flora Danica Jewellery tog ansvar og lÞste sagen med det samme. HÞj kvalitet i deres kundeservice og smykker der lever op til deres... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Eventyret om Flora Danica går tilbage til 1952 hvor Flora Danica var den fÞrste og eneste virksomhed i verden, der kunne forgylde og forevige blomster. Alle Flora Danica smykker er aftryk af Êgte blomster og blade fra naturen. Dansk kulturarv siden 1952. Designet af naturen - elsket gennem generationer siden 1952
Tuborg Boulevard 12, 3, 2900, Hellerup, ãã³ããŒã¯
Meget smukke Þreringe med perle i
30 års bryllupsgave fra min mand

Hurtigt forsendelse.
Hurtigt forsendelse.
Noterede i bestillingen at det var en gave.
-Modtog den smukkeste indpakning og gaveÊske. Jeg behÞvede kun at vedlÊgge et fÞdselsdagskort til modtageren.

Top webshop
Hele processen kÞrte uden problemer fra bestilling over betaling til fremsendelse af varen. Produktet var lavet af genbrugssÞlv og pakket fint ind i bÊredygtige materialer, hviket jeg sÊtter stor pris på.

Fantastisk nem og overskueligâŠ
Fantastisk nem og overskuelig hjemmeside. Hurtig levering, under 24 timer. Flot og stilfuld emballage og smykker. Kan klart anbefale Flora Danica Jewelleryâs hjemmeside og smykker. 5 kÊmpe âïžâïžâïžâïžâïž

Flora Danica Jewellery ããã®åç
Kan kun sige at det var en godâŠ
Kan kun sige at det var en god oplevelse...det var en gave og det var perfekt ð€

Rigtig god service
Rigtig god service. KÊden knÊkkede kort tid efter kÞbet. De byttede uden spÞrgsmål, venligt og forstående og betalte fragten.

Super hurtig service
Super hurtig service, virkelig flot indpakning og mega smuk ring.

Flora Danica Jewellery ããã®åç
Flotte smykker i flot indpakning
Nemt og overskuelig. Flotte smykker i flot indpakning. Jeg er glad og tilfreds ð

Flora Danica Jewellery ããã®åç
Man skal ikke kÞbe Deres ear cuff.
Man skal ikke kÞbe Deres ear cuff.
Den kan ikke side fast på Þret uanset hvordan den sÊttes på.
FuldstÊndig ubrugelig.

Flora Danica Jewellery ããã®åç
Smykker er super flotte og rigtig godâŠ
Smykker er super flotte og rigtig god kvalitet.