䌁業情報

1. ファッション アクセサリヌ店

圓該䌁業による蚘述

Udforsk Flora Danica's verden af eksklusive Flora Danica tÞrklÊder og tasker, og nyd historierne om de århundredgamle illustrationer af den danske flora. KÞb gaven til hende du holder af. Levering 1-2 hverdage

3.5

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

19件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Ringe service ved returnering

KÞbte et tÞrklÊde til gave, som ikke skulle bruges alligevel. Skriver 10min efter mit kÞb, en mail, hvor jeg annullerer kÞbet. FÃ¥r aldrig noget svar. Henter pakken og bestiller retur pÃ¥ hjemmesiden. Retur pakkelabel betalte jeg for pÃ¥ FD’s hjemmeside. Adgang til labelen forsvandt 20 min efter, sÃ¥ jeg ikke havde mulighed for at printe. Modtog ingen mail med label og skrev til dem uden svar.
Ville ringe men virksomheden har ikke noget tlf nummer. Red flag!!!
Så jeg endte med at ringe til distributionsfirmaet. De var hjÊlpsomme og hurtigt fik jeg en mail med label. Og nu også en mail, fra FD om at de aldrig havde modtaget mine mails. Dette selvom jeg kan se at de er leveret. Halvanden uge efter jeg havde sendt varen retur uden at hÞre fra firmaet, kontakter jeg igen distributÞren, som venligt bekrÊfter at pakken er kommet retur og beder mig skrive en mail til FD igen. Og fÞrst da jeg skriver og beder om en kredit nota, får jeg mine penge retur.
Mega ringe service og ingen anbefalinger herfra!

2026幎3月9日

Hej Merete

Tak for din anmeldelse trods den kedelige 1 stjerne. Jeg er ked af at hÞre om din oplevelse med os.

Jeg har gennemgået vores mailsystem, og jeg kan desvÊrre ikke finde en henvendelse omkring annullering af din ordre umiddelbart efter dit kÞb.

Jeg er også ked af at hÞre, at du har oplevet vores returportal som besvÊrlig, da den netop er lavet til at vÊre nem at bruge. Den burde giver mulighed for at downloade returlabelen direkte til print, og der sendes ligeledes en returlabel til din e-mail. Vi har ikke tidligere oplevet udfordringer med returportalen, og jeg kan derfor desvÊrre ikke forklare, hvad der er gået galt.

Jeg kan heller ikke se i vores system, at vi skulle have skrevet, at vi ikke har modtaget mails fra dig.

Det jeg derimod kan se, er, at der desvÊrre er sket en fejl i kommunikationen mellem vores lager og kontor i forbindelse med modtagelsen af din retur. Din retur er derfor ikke blevet registreret korrekt, hvilket har forlÊnget behandlingstiden og det beklager jeg rigtig meget.

Vi er naturligvis ikke perfekte, og selvom vi gÞr os umage, kan fejl desvÊrre opstå. Jeg er ked af, at det i dette tilfÊlde gik ud over dig.

Jeg kan se, at vi reagerede hurtigt på din mailhenvendelse omkring modtagelse af retur og vi hurtigst muligt herefter krediteret din returordre. Når det er sagt, forstår jeg fuldt ud din frustration over den lange håndteringstid og den besvÊrlige proces, du har oplevet i forbindelse med returneringen.

Tak fordi du gjorde os opmÊrksom på det. Med venlig hilsen Joachim - Flora Danica Denmark.

Julegaven må vente

Ringede tirs. d.16/12 for at sikre mig at pakken kom inden fredag d. 19.. Det ville den og allerede onsdag kunne jeg hente gls-pakken....men 365 kunne ikke finde den. "Kom igen i morgen", og i dag torsdag kunne de stadig ikke finde den. Besked? Efterlys hos gls. Problemet er at jeg rejser pÃ¥ sÞndag, sÃ¥ nu fÃ¥r min bedre halvdel ingen julegave i Ã¥r 😔

2025幎12月18日

FLORA DANICA からの回答

KÊre Christian MÞller. Tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse.
Jeg er virkelig kede af at hÞre, at din bedre halvdel ikke når at få julegaven, det forstår jeg fuldt ud er både frustrerende og Êrgerligt, isÊr når det nu er en julegave.

Jeg vil samtidig gerne gÞre opmÊrksom på, at jeg desvÊrre ikke kan finde en ordre i vores system med navnet Christian MÞller. Hvis kÞbet er foretaget hos Flora Danica Denmark (SilketÞrklÊder), er du meget velkommen til at sende os en mail på mail@flora-d.com
med navnet, der står på ordren, samt ordrenummeret, så vi kan undersÞge sagen nÊrmere.

Vi ville meget gerne have hjulpet dig, så gaven kunne nå frem inden juleaften. DesvÊrre er vi fÞrst blevet gjort opmÊrksomme på situationen (idag) torsdag, og når du samtidig rejser sÞndag, er vores muligheder desvÊrre meget begrÊnsede. Det forstår jeg godt er frustrerende set fra din side.

IfÞlge GLS var pakken klar til afhentning allerede onsdag, men nÃ¥r en pakkeshop, i dette tilfÊlde 365, ikke kan finde pakken, ligger hÃ¥ndteringen desvÊrre uden for vores kontrol. Jeg vil anbefale dig at kontakte 365 igen i morgen, hvis det er muligt, da vi fÞr har oplevet at pakker dukker op. Vi kan desvÊrre heller ikke stÃ¥ til ansvar for hverken 365’s eller GLS’ interne hÃ¥ndtering og service, nÃ¥r pakken er registreret som leveret til afhentningsstedet.

Hvis du har handlet hos os, er jeg oprigtigt kede af den oplevelse, du har haft, og for at det har resulteret i en 3-stjernet anmeldelse af os. Vores ambition er altid at give en 5-stjernet kÞbsoplevelse. Ud fra forlÞbet lyder det desvÊrre som en situation, der i hÞjere grad relaterer sig til pakkeshoppens håndtering end til selve kÞbet hos os.

Såfrem det er os du har handlet hos skal du have tak fordi du gjorde os opmÊrksom på din oplevelse og endnu en gang beklager jeg virkelig, at det ikke lykkedes at få gaven frem i tide.

Venlige hilsner
Joachim
Flora Danica Denmark

Super og god service.

Super og god service.
Behagelig og hjÊlpsom personale, her taler jeg om Kristine.
På en dag fik jeg svar og lÞsning.
Den nÊste dag modtog jeg varen med GLS.
Jeg kan kun give mine absolutte bedste anbefalinger.

2025幎1月13日

Upåklagelig service

KÞbte en skjorte, som blev hurtigt leveret, men desvÊrre passede den mig ikke rigtig.
Det var nemt og endda gratis at bestille en returlabel, og jeg fik pengene retur allerede dagen efter, jeg sendte pakken retur.

2022幎2月25日
自発的なレビュヌ

Fineste varer og fineste service!

Jeg har flere gange handlet hos Flora-D og modtaget smukke tÞrklÊder. Sidste gang var de så sÞde at hjÊlpe mig med at skrive en lille hilsen som blev vedlagt tÞrklÊdet. På den måde fik jeg "afleveret" en "buket blomster" til en sygemeldt, og sågar med en lille hilsen - på trods af fysisk afstand. Tusinde tak for service ud over det sÊdvanlige!

2022幎1月13日
自発的なレビュヌ

Meget tilfreds kÞber - lÊkkert halstÞrklÊde

Jeg bestilte halstÞrklÊdet "Green Flora Scarf". Bestillingen gik nemt, og jeg modtog det ganske kort tid efter. HalstÞrklÊdet er super flot, man kan virkelig se og isÊr mÊrke, at det er god kvalitet.

2020幎11月21日

KÊre Steffen.
Mange tak, fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse af os!
Vi sÊtter stor pris på dine venlige ord og det betyder meget for os at du er tilfreds med vores tÞrklÊder og service.
Vi håber det er lykkedes os at inspirere dig med vores verden af smukke tÞrklÊder og tasker med Flora Danica motiver.

Med venlig hilsen,
Flora D