Flügger farverレビュー

1,398
TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Vi har sjældent mødt så stor imødekommenhed og hjælpsomhed som Anja udviste over for os, vi er meget taknemmelige. Den maling vi bestilte den ene dag, var leveret med fragtmand allerede næste dag... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vi bestilte tre spande maling online, hvoraf den ene var en tonet farve som desværre, af forskellige årsager, ikke viste sig at være den rigtige nuance. Vi tog til Flugger Farver i Svendborg for at se... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg havde lavet en fejl i bestillingen og fik det ændret gennem chat funktionen på siden med hjælp fra en sød medarbejder ved navn Camilla. Der også efterfølgende hjalp mig på mail med at få tonet m... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Når man bestiller maling online, er man altid bekymret for om den rigtige farve dukker op og i hvilken stand ( har læst rædselshistorier om maling ud over det hele fra andre). Ingen problemer her. Den... もっと見る

企業情報

1. 塗料店
  2. 床材の再仕上げサービス
  3. 塗料製造業者

当該企業による記述

Flügger har over 500 Flügger farver forretninger i henholdsvis Danmark, Sverige, Norge, Polen, Island og Kina. Vi har over 160 forretninger her i Danmark. Flügger har i over 100 år udviklet, produceret og distribueret moderne maling og tilbehør til både private og professionelle. Dette har givet os en enorm indsigt i hvad det moderne byggeri kræver for at holde sig aktuelt. En Flügger farverforretning er ikke nogen almindelig farvehandel. Det er nemlig ikke tilfældigt, at der er en maler på vores vinduer og i alle vores annoncer. Flügger har altid været malerfagets leverandør. Hos Flügger har vi Danmarks største online sortiment af maling, spartelmasse, pensler, ruller og tilbehør. Stort set alle vores produkter er certificeret med miljømærkninger såsom EU Ecolabel og Svanemærket og derfor er det vigtigt for os at sige at vi tænker på miljøet. Flügger er også kendt for sine kvalificerede specialister - vores faglærte personale kan hjælpe med rådgivning og vejledning til valg af de bedste produkter til dit kommende bygge- eller malerprojekt.

優良

(1,398)

過去12か月のレビュー数: 180

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

God pris, hurtig levering, overraskelser vedlagt

2026年2月10日

Hej Claus

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at du er tilfreds med både pris, levering og vores lille ekstra service 😉
Vi glæder os til at handle med dig igen.

Benita /Flüggers kundeservice

5つ星のうち5の評価

Incredibly fast shipping for how big…

Incredibly fast shipping for how big the order was

2026年2月9日

Hi Marek

We work hard to get even the biggest orders out the door as quickly as possible, so knowing it arrived fast means a lot.
Thanks so much for your support!

Kind regards
Benita / Flüggers Customer Support

Hurtigt og effektivt

Hurtigt og effektivt

2026年2月10日

Hej Jonny

Tusind tak for din tilbagemelding.
Vi sætter stor pris på at høre fra vores kunder og at du er tilfreds med vores service.

Ønsker dig en god dag!

Hurtig afsendelse

Bestiller gerne igen hos flugger.

2026年2月12日

Hej Nina

Tusind tak for din anmeldelse.
Vi er super glade for at høre, at du er tilfreds med forsendelsen og at du gerne vil handle ved os igen.
Vi ser frem til at være dig behjælpelig med din næste bestilling.

Med venlig hilsner

Flugger Skanderborg

Flugger Skanderborg, simpelthen den mest imødekommende hjælpsomme og kompetente service og hjælp. Jeg havde købt 15 liter maling og skulle have det fordelt ud på forskellige farver. Der var tålmodig og utrolig fin hjælp med farve valg, farve blanding og gode råd. Top anbefalinger.

2026年1月23日

Hej Thea

Sikke en skøn tilbagemelding – tusind tak for de flotte ord! 😊

Det glæder os virkelig at høre, at du oplevede en imødekommende, hjælpsom og kompetent service hos Flügger Skanderborg. Jeg sørger for at de får din ros 😉

Vi ved, at farvevalg og blanding kan være en proces, og derfor betyder det meget, at du følte dig godt guidet hele vejen.

Vi håber, du bliver rigtig glad for resultatet – og du er altid velkommen igen, hvis du får brug for flere gode råd eller maling til næste projekt.

Rigtig god dag!

5つ星のうち5の評価

God rabat, hjælpsom service både i butik og på telefon. Rar oplevelse.

2026年2月5日

Hej Annette

Tusind tak for de pæne ord!
Vi er glade for, at du både oplevede god rabat og hjælpsom service – det betyder meget for os.

Vi håber at se dig igen snart.

God og hurtig kundeservice

Jeg havde en udfordring med et produkt, hvilket Fluggers kundeservice håndteret hurtigt og tilfredsstillende.

2026年2月9日

Hej Hendrik

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.
Det er vi naturligvis rigtig kede af at læse. Det er helt forståeligt, at du bliver skuffet, når penslerne ikke lever op til forventningerne.

Vi er allerede i dialog med dig via mail og er i gang med at finde en løsning, som vi håber kan rette op på din oplevelse. Samtidig tager vi din feedback meget seriøst og bruger den aktivt i vores løbende arbejde med kvalitetskontrol og produktudvikling.

Du skal have tak, fordi du gør os opmærksomme på problemet – det hjælper os med at blive bedre.

Alt i skønneste orden

Alt i skønneste orden. Hurtig levering og forsvarligt pakket ind.

2026年2月6日

Hej ✨

Tusind tak for din tilbagemelding!
Dejligt at høre, at alt var i orden og at både levering og indpakning levede op til forventningerne.

Med venlige hilsner
Benita / Kundeservice

2026年2月2日

Hej Susanne

Tusind tak for din anmeldelse.
Vi er super glade for at høre, at du fik leveret din ordre hurtigt og dermed kan komme igang 😉

Venlige hilsen
Benita /Flüggers Kundeservice

Meget hurtig levering

Meget hurtig levering. Tit fra dag til dag.
Det kan vist ikke gøres hurtigere 🙏
Tusind tak for god service 🙏🙏🙏

2026年2月2日

Hej Ivan
Tusind tak for den flotte 5-stjernede anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at den hurtige levering og servicen levede op til dine forventninger.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det betyder meget for os! 🙌🎨

Men venlige hilsner

Kvalitetsmaling

Kvalitetsmaling, bruger ikke andet :-)

2026年1月28日

Hej Martin

Det gør os virkelig glade at høre, at du er så tilfreds med malingen og at du vælger os igen og igen.

Det sætter vi enormt stor pris på!

Rigtig god fornøjelse med dine projekter 🎨✨

Benita /Flüggers Kundeservice

Nem hjemmeside

Nem hjemmeside. Hurtig levering af tapet. 3 hverdage var sendt og modtaget på 4 dagen. Og elsker den lille personlige pakket på kassen 😃

2026年1月29日

Hej Mia

Hvor er vi glade for, at du havde en god oplevelse – både med hjemmesiden, leveringstiden og den lille personlige hilsen på kassen.

Det betyder virkelig meget for os.
Rigtig god fornøjelse med dit projekt!

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Modtog varerne dagen efter bestilling og kunne gå hurtigt i gang med mit projekt.

2026年1月28日

Hej Sidsel

Tusind tak for din positive tilbagemelding!

Vi er glade for at høre, at leveringen gik hurtigt, så du kunne komme i gang med dit projekt.

Du er altid velkommen, hvis vi kan hjælpe igen. 😉

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering og nem bestilling

Hurtig levering og nem bestilling, og meget venlig kundeservice, som hjalp mig, da jeg havde lavet en fejl ved min bestilling og rettede til, så jeg fik en rabat.

2026年1月19日

Hej Marianne

Tusind tak for din dejlige feedback!

Det glæder os virkelig at høre, at du oplevede både hurtig levering og nem bestilling.
Jeg er også rigtig glad for, at Camilla fra Kundeservice, kunne hjælpe med at rette fejlen i din bestilling.
Jeg sørger for, at hun får den velfortjente ros 😉

Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis der er noget, vi kan hjælpe med.

Fik fantastisk hjælp af Marlene

Fik fantastisk hjælp af Marlene. Hun hjalp med farvevalg og vi fik svar på alle spørgsmål vi havde i forhold til maling pensler etc. Vi handler altid hos Flugger👍 rigtig god maling.

2026年1月19日

Hej Hanne

Tusind tak for den flotte anmeldelse 😊

Vi er meget glade for at høre, at I fik fantastisk hjælp af Marlene, og at hun kunne vejlede jer godt i både farvevalg og valg af maling og pensler.

Det betyder meget for os, at I altid vælger at handle hos Flügger – og dejligt at høre, at I er tilfredse med kvaliteten af vores maling.

Vi glæder os til at hjælpe jer igen næste gang 🎨👍

5つ星のうち5の評価

Jeg har bestilt herfra før og gør det…

Jeg har bestilt herfra før og gør det igen! Malerbøtterne er pakket voldsomt godt ind, så der er overhovedet ingen chance for, at låget ryger af. De sender måle malaertape og pind med. Varerne er hver gang blevet pakket og sendt den dag, de er blevet bestilt. Det er helt klart det værd! 😃

2026年1月22日

Hej Mette

Tusind tak for din anmeldelse og for at handle hos os igen!

Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med emballering, hurtig levering og de ekstra materialer.

Vi ser frem til at betjene dig igen 😃

5つ星のうち5の評価

Jonas er et orakel indenfor farver

Vi blev serviceret af Jonas, der virkelig var et orakel indenfor farver og farvesammensætninger. Utrolig professionel og behagelig ung mand, varmeste anbefalinger herfra

2025年11月8日

Hej Morten

Mange tak for jeres fine anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at Jonas kunne hjælpe jer med kompetent og inspirerende rådgivning omkring farver og sammensætninger.

Vi sætter stor pris på jeres ord og anbefaling af vores medarbejder.

5つ星のうち5の評価

Hurtigt og nemt- og god maling

2026年1月8日

Hej Lone

Vi er glade for at høre, at du synes det var hurtigt og nemt – og at malingen levede op til forventningerne.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 😊

Alt helt perfekt!

Virkelig en god oplevelse 🙏 Tusind tak for god service, mega hurtigt levering og gode produkter 👩‍🎨🎨😁😍

2026年1月21日

Hej Frida

Tusind tak for din skønne tilbagemelding.
Hvor er vi glade for, at du er tilfreds med både service, levering og produkter 🎨

Det betyder rigtig meget for os – tak fordi du tog dig tid til at skrive anmeldelsen.

Flüggers kundeservice / Benita

Trustpilot エクスペリエンス