E-mission & Fuel Control レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Product (Fobo Tire Lite car) was niet op voorraad maar er werd aangeboden een melding te krijgen wanneer het weer op voorraad was. Na melding hiervan direct besteld en snel geleverd. Met persoonlijke... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Mooi product, werkt echt heel goed! Snelle levering, eenvoudig bestelproces en voldoende info m.b.t. de verzending en levering van de bestelling. De app (IOS) werkt ook prima. Een absolute aanrader!... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Nadat we de fobo tire lite dopjes ontvangen hadden, bleek dat er 1 niet goed was en de band liet leeglopen En hoewel het oplossen van dit probleem ongeveer 3 weken heeft geduurd, is de service van... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Doet precies waarvoor bedoeld. Geeft mooi weer de bandendruk en je krijgt meldingen als het teveel gaat afwijken.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 15

レビューを書く

Mooi spulletje maar helaas

Mijn eerste bevinding hieronder was een reactie. Fijn dat er iemand, ene Ben, heeft gereageerd. hij wil mij helpen om het probleem op te lossen. Dat zou heel fijn zijn. Helaas Heb ik de mail die Ben zou hebben gestuurd heb ik, om een of andere reden, niet ontvangen. Graag zou ik zien dat ik alsnog een mail tegemoet kan zien.
Grt Rinus

Mooi spulletje. Helaas een vergissing gemaakt en nu al 5 dagen aan t mailen met Maleisië om een herstel te realiseren
Gaat denk nog weken duren. Hoewel er snel en gedetailleerd wordt geantwoord schiet het niet op. Als er in Nederland een deskundige beschikbaar is houd ik me aanbevolen
Grt Rinus S

2023年5月1日

E-mission & Fuel Control からの回答

Ter aanvulling op mijn eerdere reactie:

Beste Rinus, kan het zijn dat mijn mailtjes in de spam folder beland zijn? Wellicht is het mogelijk om ons email adres te whitelisten in jouw email server? Of als je ons nogmaal zou willen mailen met wellicht jouw telefoonnummer? Dan bel ik zodat we z.s.m. een volgende stap kunnen nemen. Mvg. Ben

Beste Rinus, het spijt ons om te horen dat je een negatieve ervaring hebt. Ik heb je een email gestuurd. We gaan ons best doen om te helpen een oplossing te vinden. Mvg. Ben

5つ星のうち5の評価

Nuttige tool luchtdruk status banden

Goede website, goede uitleg, redelijke prijs, keurig verpakt.
Jammer dat het contact alleen via email mogelijk is, en niet via telefoon.
Reactie op een vraag via email kwam redelijk snel.
Fobo oplossing geeft goede status van banden luchtdruk.

2023年3月2日

E-mission & Fuel Control からの回答

Hartelijk dank voor deze positieve review.

5つ星のうち5の評価

Ik ben heel erg blij met mijn Fobo Ultra en Fobo Bike systemen.

Ik heb twee systemen van Fobo aangeschaft te weten Fobo Ultra, speciaal geschikt voor campers en Fobo Bike 2. Levering ging super snel, Fobo Ultra rechtstreeks en de Bike versie via Bol.com. De handleiding is karig, net wat te min voor onervaren gebruikers. Op YouTube circuleren gelukkig heel wat installatie filmpjes. Maar de telefonische hulplijn van de verdeler in Nederland is ongekend. Ik voelde me net een Apple gebruiker, die gebruik maakt van Apple Care, maar in dit geval dan FOBO care. Ik werd min of meer aan het handje genomen om de installatie uit te voeren. Uiteindelijk is alles perfect gelukt. Ben Klom heeft er nog speciaal een iPhone voor bij genomen om met mij op afstand te kunnen mee kijken. Dat noem ik nog eens service bij een mooi product. Bovendien kreeg ik het advies om toch maar voor de ultra te gaan in verband met een betere signaal ontvangst van de sensoren. Fobo tyre systemen zijn dan wel wat duurder, maar onderscheiden zich van andere systemen dat ze continue doorgeven wat de bandenspanning is. Het wiel hoeft dus niet eerst in beweging te komen alvorens dat de sensor de meting verricht en doorgeeft aan je smartphone. Bij de motor wil ik voor de rit graag weten of ik goed zit met de bandenspanning en niet pas als ik de straat uit ben. Dat geldt eigenlijk ook voor de camper. Jos Smeets

2022年9月1日

E-mission & Fuel Control からの回答

Hartelijk dank voor deze geweldige review!

TPMS set voor caravan.

Ik heb een set voor de caravan besteld, site was duidelijk met een helder bestelproces.
levering zoals afgesproken.
Ik heb ze nog niet in gebruik genomen aangezien de caravan in de stalling staat momenteel. Ik ga ervan uit dat alles naar behoren werkt.
Ik wil toch wel graag onderweg inzicht hebben in de bandenspanning van de caravan.

2021年8月6日

E-mission & Fuel Control からの回答

Beste Mark, hartelijk dank voor uw positieve review. Veel plezier met uw systeem wanneer de caravan weer uit de stalling komt. :)

Heel tevreden

Heel tevreden, alleen jammer dat de sensoren dienen losgeschroefd te worden om de banden op een andere spanning te zetten.

2021年7月14日

E-mission & Fuel Control からの回答

Hartelijk dank voor uw positieve review. Uw opmerking klopt inderdaad, de sensoren vervangen als het waren de ventieldoppen. Ik heb u een bericht gestuurd met een mogelijke oplossing om het gebruiksgemak verder te verbeteren.

Prima product

Prima product, ben benieuwd hoe lang de batterijen mee gaan.

2021年4月19日

E-mission & Fuel Control からの回答

Hartelijk dank voor uw 5 sterren review. Hoe lang de batterijen precies mee gaan is moeilijk te garanderen. De grootste factoren hierin zijn: de kwaliteit van de batterijen en de temperatuur. Maar in het algemeen zouden de batterijen wel 6-12 maanden moeten volhouden.

5つ星のうち4の評価

Was aangenaam verrast door de snelle…

Was aangenaam verrast door de snelle levering, binnen een paar dagen in huis
Installatie ging ook goed, paar keer filmpjes op YouTube gekeken. Het apparaat heeft een duidelijke display.
Maar het apparaat geeft wel een erg irritant “gepiep”. En dat is storend vind ik.
Bij de minste afwijking geeft ie een alarmerend geluid.
Moet nog door de instellingen heen om te kijken of daar iets aan te doen is.

2021年4月3日

E-mission & Fuel Control からの回答

Beste Liekele Kamminga, hartelijk dank voor uw positieve review. Ik heb u een email gestuurd met uitleg hoe u het piepen kan verhelpen door de ontvanger te resetten. Mocht u verdere vragen hebben dan helpen wij u graag verder.

5つ星のうち5の評価

Keurig en snel probleem opgelost

Aangekocht Fobo Tire + Fobo XTRA (voor de caravan)
Het installeren van de Fobo Tire ging moeiteloos
Met de Fobo XTRA kon geen verbinding worden gemaakt
Gereclameerd - reactie: waarschijnlijk werken de batterijen niet
Reserve batterijen geïnstalleerd - nu werkt het geheel als een zonnetje :)
Moeiteloze en zeer nauwkeurige meting van bandenspanning van zowel de trekauto als de caravan + in geval van leegloop alarm
Let op:
de eerste keer moet je je wielen wel opnieuw laten balanceren
Compliment:
Snel en goed advies - zeer coulante reactie (nieuwe set batterijen kosteloos nagezonden)

2020年8月8日

Super product

Super product! Via de app krijg je melding als de bandenspanning te laag is en kun je actie ondernemen. Nooit meer energie verspilling door te slappe banden. Aanrader!

2020年7月28日

Trustpilot エクスペリエンス