ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vi blev betjent af Monica som gav en ekstraordinÊr service, fandt direkte de ting vi skulle bruge som var ren verdensklasse ðð€© Tusind tak til Food Club og TUSIND TAK TIL MONICA! ððððð Kunne m... ãã£ãšèŠã
FÞrste gang pÃ¥ det nyÃ¥bnede Food Club Esbjerg. Meget imÞdekommende og nÊrvÊrende betjening. LÊkkert udvalg i buffeten, lidt men godt og lÊkre anderledes salater osv. Fint udvalg af dessert, igen... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
BesÞgte restauranten fredag aften ogâŠ
BesÞgte restauranten fredag aften og blev mÞdt af venlige tjenere. Buffeten bestod af lÊkre kÞd, fisk og vegetariske retter, der lÞbende blev fyldt op. Vi havde bestilt spis og drik i to timer til 425kr. Fint til prisen. Der var fin variation af vine og vand. Men vedr. Þl savner man en IPA! Generelt en god oplevelse.
Alt spillede âšâšâšâšâš
Synes virkelig det var lÊkker mad og en virkelig hyggelig atmosfÊre i Esbjerg âš betjeningen var sÞde og opmÊrksomme, sÃ¥ jeg kommer helt sikkert igen âšâšâš
EkstraordinÊr service af Monica, TAK!
Tusind tak til Food Club og TUSIND TAK TIL MONICA! ððððð
Kunne man give mere end 5 stjerner havde de fået det dobbelte!
Fantastisk aften på NÞrrebro
Fantastisk aften på NÞrrebro.
Vi var afsted 8 mand på firmatur. Jeg oplevede et godt koncept med god mad og vin til en meget fair pris.
ImÞdekommende og dygtigt personale som satte prikken over iâet.
Jeg kommer igen!
Maden var kold
Maden var kold, buffeten var lidt tynd, grÞntsager og salat så uappetitlige ud.
Betjeningen tog absolut ingen notits af mine tilbagemeldinger.
Meget dårlig service - måske der skal ansÊttes voksne mennesker.
Lokalerne var på ingen måde tiltalende eller hyggelige, akustikken gjorde det umuligt at tale sammen.
Sikke et fint sted med en betjening derâŠ
Sikke et fint sted med en betjening der er super god. Dejligt mad og lÊkker dessert, jeg kommer retur. FoodClub Esbjerg
Fantastisk mad og betjening i EsbjergðâŠ
Fantastisk mad og betjening i Esbjergð Vi kommer igenð€©
Super godt
Food club Esbjerg. LÊkkert mad, god kvalitet, dejlige drikkevarer, sÞd betjening, meget rimelig pris. Kommer snart igen :-)
NÊrvÊrende og meget servicemindede personale
FÞrste gang på det nyåbnede Food Club Esbjerg.
Meget imÞdekommende og nÊrvÊrende betjening.
LÊkkert udvalg i buffeten, lidt men godt og lÊkre anderledes salater osv.
Fint udvalg af dessert, igen lidt- men godt.
Fint udvalg af drikkevarer også, dåsesodavand, to slags Þl, en lemonade og forskellige vine (og champagne?).
Fin oplevelse, isÊr ogsÃ¥ grundet den meget servicemindede og nÊrvÊrende betjening ð
5 stjerner.
vi var på besÞg på food club esbjerg
fantastisk sted. super hyggeligt.
masser af lÊkkert mad at vÊlge i mellem.
vores tjener hed Anton og styrede og guidede
os perfekt igennem aftenen.
Her kommer vi bestemt igen.
Food Club Esbjerg ððððð
Food Club Esbjerg! Virkelig god mad til absolut rimelige priser. Jeg vil til hver en tid komme igen.
5 store stjerner ððððð
Vi bestilte et bord pÃ¥ Food Club iâŠ
Vi bestilte et bord på Food Club i Esbjerg, og da jeg bookede et bord, skrev jeg at vi havde en person med i kÞrestol. Få timer inden vi skulle komme, blev jeg ringet op af en ung mand, som lige ville gÞre mig opmÊrksom på, at buffeten var i kÊlderen. Det betyder, at folk med handicap, personer der bruger rollator eller er dårligt gående ikke kan komme i kÊlderen. Jeg spurgte den unge mand (Anton), om han ikke kunne se, at det er diskriminering af handicappede, at de ikke har mulighed for at se den mad de gerne vil have, men det kunne han slet ikke forstå. ALDRIG NOGEN SINDE vil jeg sÊtte mine ben sådan et sted, og i Þvrigt så kan jeg se de også får dårlige anmeldelser på deres mad.
Fantastisk mad
Fantastisk mad; lÊkre og smagsfulde salater og mange forskellige delikat tilbehÞr, mÞrt kÞd og meget lÊkker hjemmebagt focaccia brÞd. Betjeningen var også helt i top. Vi kommer helt sikkert igen. Anbefalinger herfra.
Tjaa, hvad er forventningen ð€
Food Club Vesterbro KÞbenhavn.
- Tjaa, havde forventet en god varm aften med god mad. Fik desvÊrre en kold aften (sad tÊt på hoveddÞren)
- OK venlig betjening (gÞr det selv) og et madbord hvor lyset var meget svagt. - Lille madbord og skulle spÞrge efter - er der mere rÞdvin, er der flere pomfritter, er der mere krymmel til isen.
- Fik desvÊrre et kik ud i kÞkkenet ved efterspÞrgelse på diverse og der var oplevelsen af dårligt oplÊrt kÞkkenpersonale. Det tÊtteste på at vÊre vÊre tilknyttet kÞkkenet, var nok den udleveret kokkejakke.
- Jeg var inviteret til et lille firma arrangement, kommer der nok ikke igen.
Stor skuffelse
Stor skuffelse. Lune retter som var kolde. En anderillette, som smagte af absolut ingenting. En sÊr blanding af dansk gammeldags mad sammen med asiatisk, italiensk. Ris aâ la mande som ikke var kold. Gik derfra med en fÞlelse af en virkelig dÃ¥rlig oplevelse. 0 stjerner herfra.
Jeg blev skuffet over mit besÞg hosâŠ
Jeg blev skuffet over mit besÞg hos Foodclub. Maden levede ikke op til forventningerne, og min feedback blev desvÊrre ikke taget seriÞst. Jeg håber, at de fremover vil tage gÊsternes kommentarer mere alvorligt
Absolut vÊrste sted jeg har prÞvet
Absolut vÊrste sted jeg har prÞvet, sur overtjener der prÞver at sÊtte ekstra gebyrer på regningen og lade som ingen ting. Plus at vi skulle gå tideligere fordi de havde overbooket
Absolut yndlingsrestaurant â€ïž
Absolut yndlingsrestaurant â€ïž
Dette er stedet med den bedste og mest anderledes og spÊndende buffet, som man kan tÊnke. Jeg kommer der med glÊde både til frokost og til aften. Perfekt sted at tage dine gÊster med til en smagfuld oplevelse. Herudover mÞdes man af et super-imÞdekommende personale!
Just go there ð€©ð!
Virkelig god tjener og maden var god
Virkelig god tjener og maden var god, men der kunne godt have vÊret lidt mere at vÊlge imellem ð
Okay mad
Okay mad - ikke noget specielt. Konceptet er godt, men de har meget travlt med at smide en vÊk - og kom med regningen inden tiden var ulÞbet selvom der ikke var travlt i restauranten. Virkelig ikke en god oplevelse
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã