レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Overgangen til nyt kort var problematisk, men endnu vÊrre var overfÞrslen af kontoen fra min nu afdÞde hustru til mig Bonus udbetaling er ophÞrt. Udbetales hverken til hendes eller min konto, s... もっず芋る

䌁業が回答したした

Overordnet er jeg naturligvis tilfreds med fortsat at kunne optjene bonus, nÃ¥r jeg handler med butikker, som er koblet op pÃ¥ Forbrugsforeningen. Det er blevet enkelt, fordi jeg nu bare bruger mit a... もっず芋る

Er rigtig glad for at vÊre med i ordningen, der gÊlder for mig og min ÊgtefÊlle. NÃ¥r vi har handlet i de butikker osv, som er tilsluttet ordningen , bliver bonus automatisk tilskrevet min konto. Se... もっず芋る

䌁業が回答したした

Rigtig Êrgerlig over den nye metode, med tilskrivning af bonus, da jeg OFTE oplever, at bonussen ikke registreres automatisk. Glemmer ofte af gemme mine bon'er, og dermed er der ingen mulighed for a... もっず芋る

䌁業情報

1. 怜玢゚ンゞン䌚瀟

圓該䌁業による蚘述

Vi sparer. Sammen.: Forbrugsforeningen er en 100% medlemsejet, ikke-kommerciel, non-profit indkÞbsforening for hele den danske fagbevÊgelse. Vi er end del af den danske andelsbevÊgelse og har i mere end 140 år skaffet fordele til foreningens mange medlemmer og omsÊtning til de tilknyttede danske butikker. Spar penge på alt det du alligevel kÞber: Tilknyt blot dine almindelige kredit- og betalingskort til dit medlemskab af foreningen og optjen automatisk bonus når du handler hos de flere tusinde tilknyttede butikker i fordelt over hele landet. Bonus optjenes automatisk og sÊttes ind på din medlemskonto hvorfra du kan udbetale den når du har mere end 200 kr. På MitFBF kan du på både app og web lÞbende fÞlge med i dine kÞb og hvor meget bonus, og du behÞver ikke kÞbe mere end du plejer, du skal blot betale med et af de kort som du har tilknyttet dit medlemskab. Sidste år fik medlemmerne 185 mio. retur i bonus og fordele pba. en omsÊtning på knapt 3 mia. i de tilknyttede butikker. En omsÊtning vi er stolte over at have genereret gennem et stÊrkt partnersamarbejde og dyb datadrevet segmenteret kommunikation. I Forbrugsforeningen arbejder vi hele tiden på at forbedre bonus, tilbud og medlemskab, og glÊder os over at 93% er tilfredse eller meget tilfredse med deres medlemskab. Med vores formålsparagraf har vi siden 1886 sat fokus på at skabe fordele til vores medlemmer gennem omsÊtning i flere tusinde tilknyttede butikker og webshops. Forbrugsforeningen vÊkster år for år og havde pr. 31. december 2025 flere end 240.000 medlemshusstande i Danmark så gÞr som alle de andre og meld dig ind via www.fbf.dk Det med småt: Forbrugsforeningen er en loyalitetsklub for dig, som er medlem af en fagforening i et af de organiserede fagforbund. Du kan også blive medlem, hvis du er pensionist - så skal du blot oplyse os hvilken fagforening, du var medlem af indtil du forlod arbejdsmarkedet. Der er nogle få ting du skal vÊre opmÊrksom på, når du betaler med dit kort fra Forbrugsforeningen. Bonus: Der er forskel på hvilke kort butikkerne giver bonus på og hvor meget bonus den enkelte butik giver. Den laveste sats er på 2% og den hÞjeste er på 30%. De fleste ligger dog på 9%. Du kan altid se hvilke kort du får bonus med og hvor meget bonus butikken giver i vores app og på vores hjemmeside. ButikskÊder: Selvom én butik i en kÊde ikke er med i samarbejdet, kan en anden butik i samme kÊde godt vÊre med. Mange kÊder består af selvstÊndige ejere, som individuelt beslutter om de vil samarbejde med Forbrugsforeningen. Webshops vs. butikker: Der kan vÊre forskel på fysiske butikker og webshops. Selvom en fysisk butik ikke giver bonus, kan det godt vÊre at butikkens webshop gÞr det. Det samme gÞr sig gÊldende omvendt, at en butik godt kan give bonus uden at webshoppen gÞr det. Andre kundeklubber: Du må ikke kombinere Forbrugsforeningen med andre rabatordninger og kundeklubber. Hvis du fx får 10% bonus når du betaler med dit kort fra Forbrugsforeningen kan du ikke også få fordele med butikkens egen klub. Så må du vÊlge mellem de to fordele. Forhandlede priser: Hvis du forhandler om prisen inden et kÞb, eller du forhandler dig frem til andre former for besparelser, skal du oplyse at du er medlem af Forbrugsforeningen ellers kan butikken godt efterfÞlgende afvise din bonus. Gavekort: Det er op til den enkelte butik selv at vÊlge om du kan kÞbe gavekort og få bonus.

2.8

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 378ä»¶

レビュヌを曞く

Hold da op noget skidt

Hold da op noget skidt. Efter I er gået over til at man skal bruge sit eget kredit-kort er det gået helt galt. Jeg har ALDRIG mit DK-Kort med fordi jeg bruger Apple Pay med Apple Watch, og så kan man IKKE få bonus i Bauhaus...de generer et vilkårligt kortnr ved kÞb og det kan jeres system IKKE håndtere...ergo skal man IGEN rende rundt med sit DK-Kort hvis man skal en tur i Bauhaus, og Silvan rÞg også i svinget fordi deres kassesystem ikke kan håndtere det ( siger Silvan ) . Og skriver man til jer svarer i ALDRIG, og I lyver i telefonen når man ENDELIG kan kommer igennem !!

KÊre Steen
Tak for din besked.
Det er nu ikke vores system der ikke kan håndterer Dankortets tokenisering af betalinger med Dankort via ApplePay, men Dankortet selv via Storebox. De har dog lovet at dette vil vÊre rettet til september i år. Jeg forstår til fulde din frustration som jeg skal sÞrge for kommer videre til de rette.
Fsa dine Þvrige kritikpunkter er der desvÊrre ikke tilstrÊkkeligt med information til at jeg kan hjÊlpe dig .
Du må dog have en dejlig sommer

Super smart lÞsning

Vi syntes, at det er blevet meget lettere at opspare bonus, nu hvor dankortet bruges istedet for forbrugsforeningens kort til betaling. Tidligere kunne man godt glemme at bruge det rigtige kort.

2026幎7月3日

Hej Kirsten
Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det glÊder os meget at hÞre, at du har haft en god oplevelse med Forbrugsforeningen.
Pablo

Er rigtig glad for at vÊre med i

Når vi har handlet i de butikker osv, som er tilsluttet ordningen , bliver bonus automatisk tilskrevet min konto. SelvfÞlgelig under forudsÊtning af, at vi betaler med kort, som er registreret under ordningen.
Vi har aldrig haft problemer med hverken betaling eller udbetaling af bonus.

Hej Maren-Marie

Super upgrade

Det er supernemt med den nye app lÞsning. Jeg fÃ¥r bonus fra butikker, jeg slet ikke vidste havde aftale med Forbrugsforeningen. Selvom nogle butikker fÞrst overfÞrer bonus efter 90 dage, er det stadig tidligere end fÞr. Jeg er super tilfreds 🀩

Hej Pia

Simpelt og let

Dejligt med den nye ordning. Fedt at jeg ikke lÊngere skal spÞrge “tager I forbrugsforeningens kort”, nu skal jeg bare betale pÃ¥ vanlig vis, og vupti er min bonus at finde i min app. Dejligt at betale “med det samme”, og ikke fÃ¥ en regning nÃ¥r mÃ¥neden er omme🫣🙏
SÃ¥ for mig er det den perfekte ordning🙏❀

Hej Liselotte
Pablo

Overg. til nyt kort var problematisk

Bonus udbetaling er ophÞrt. Udbetales hverken til hendes eller min konto, som jeg ellers skriftligt har bedt om.
Henvendelser desangående besvares ikke.

KÊre Peter,
Tak for svar. Ja tak, vil gerne ha hjÊlp, men savner kontakt data.
Mvh
Kell Christensen

2026幎2月2日

KÊre Kell,
Tak for din besked og kondolerer.
Jeg har svÊrt ved at identificere dig alene ud fra dir navn, men hvis du fortsat har behov for hjÊlp i denne forbindelse er du velkommen til at skrive tilbage, så skal jeg sÞrge for at de rette personer kobles på sagen.
Mvh

Simpelt hen genialt

Simpelt hen genialt. Jeg sparer penge uden at tÊnke over det. Når fÞrst kortet er tilmeldt, så sker det automatisk.

Hej Zara

Pablo

Det er blevet så meget nemmere

Det er blevet så meget nemmere at både se hvad man har optjent og at få belÞbet udbetalt.
Og den automatiske registrering af kÞbene fungerer helt perfekt

Hej Inge
Pablo

Jeg har vÊret rigtig godt tilfreds i

Jeg har vÊret rigtig godt tilfreds i alle de mange år, som jeg har vÊret medlem. Er også tilfreds med den nye ordning. DesvÊrre synes jeg, at der er en del butikker, der ikke lÊngere er medlem af Forbrugsforeningen. Håber, at der er flere nye steder på vej, så vi har mere at vÊlge imellem, når vi skal handle.

Hej Anita

Tusind tak for din anmeldelse og for din mangeårige opbakning til Forbrugsforeningen. Det glÊder os meget, at du fortsat er tilfreds med den nye ordning.

Vi arbejder lÞbende på at udvikle vores eksisterende samarbejder og få nye attraktive butikker med, så medlemmerne får endnu flere muligheder at vÊlge imellem.

Tak for din feedback

Rigtig god sommer!
Pablo

Det er blevet så meget nemmere med den

Det er blevet så meget nemmere med den nye måde at få sin rabat på.
Vent ikke for lÊnge der er mange penge at spare.
God fornÞjelse.

Hej Conny
Pablo

Kortet ved indkÞb fungerer fantastisk

Kortet ved indkÞb fungerer fantastisk. Har ikke oplevet andet end positive ting ved overgangen til mit eget betalingskort. 🍀❀

2026幎7月16日

Hej Birthe
Pablo

Jeg har aldrig haft problemer med

Jeg har aldrig haft problemer med bonusordningen. Det kÞrer på skinner helt af sig selv.

Hej Helene
Tusind tak for din gode anmeldelse!
Pablo

Det nye system fungerer fint, så tak for det.

Lige da vi droppede kortet var det lidt op ad bakke, men nu fungerer det og lynhurtigt. Egentlig finder jeg det meget mere behageligt at vide, at HVIS man handler et sted der er tilmeldt hos jer, sker det helt automatisk og man skal ikke stå og fedte med sit kort og spÞrge om de er med. Så det er jeg ret tilfreds med.

2026幎7月17日

Hej CJ
Pablo

Meget tilfredsstillende med den nye ordning

Det fungerer rigtig godt med at man ikke skal tilmelde sig, men at hvis forretningen er med i bonusordningen sker tildeling af bonus automatisk. Jeg har endda oplevet at modtage bonus fra forretning jeg ikke vidste var med.

Hej Bent

Har vÊret medlem i mere end 20 Ã¥r og

Har vÊret medlem i mere end 20 år og har vÊret så glad for ordningen.
Men det har Êndret sig 100% efter det er lavet om.
Har ingen ide om hvordan det fungerer nu eller om og hvornår jeg får bonus eller bruger kortet. FÞler at jeg som mangeårig medlem er ladt i stilken.
Inden omlÊgningen tÊnkte jeg altid over hvor jeg handlede og om jeg kunne få bonus, og hvert år fik jeg en pÊn bonus - nu tÊnker jeg aldrig på ordningen mere.
Virkeligt Êrgerligt

KÊre Nan,
Tak for din besked som jeg er ked af at lÊse da den nye lÞsning netop er lavet for at det skal vÊre lettere for både medlemmerne og de tilknyttede butikker.
Modellen er ganske enkelt at du tilknytter dit almindelige betalingskort til dit medlemskab af Forbrugsforeningen.
Når du så skal handle noget orienterer du dig om hvilke butikker der samarbejder med foreningen vha de samme medier som tidligere (hjemmedies, app, medlemsblad, nyhedsmails, etc)
Når du handler betaler du med dit almindelige betalingskort hvorefter du kan se kÞbet og den tilhÞrende bonus på din konto (lige som tidligere).
Når du har mere end 200 kr. op opsparet/frigivet bonus kan du udbetale pengene til dit tilknyttede betalingskort. Dette er nyt i ft. til tidligere hvor du skulle vente til jul med at få bonus frigivet.
Mvh'er og god sommer

Jeg vÊret glad for Forbrugsforeningen

Jeg vÊret glad for Forbrugsforeningen indtil nu, men det ikke altid der kommer bonus og jeg opgivet at sÞge om det efterfÞlgende. Og der mange der ikke kommet med i den nye omgang 😅

Hej Birgitte
Tak for din anmeldelse!

Hvis du oplever, at du ikke modtager den bonus, du er berettiget til, skal du kontakte vores medlemsservice.
Kan du dokumentere, at du har handlet med et kort, som er registreret hos os, og at den pågÊldende butik på handelstidspunktet accepterede det anvendte betalingskort, kan vi manuelt bogfÞre din bonus.

Vi anbefaler altid, at du tjekker i appen, om den pågÊldende forretning accepterer alle kort, eller om der gÊlder sÊrlige undtagelser.

Pablo

Jeg optjener bonus uden at gÞre noget

Jeg optjener bonus uden at gÞre noget for det. Jeg har styr på de steder, jeg normalt handler. Det er virkelig dejligt, når jeg ikke har vÊret opmÊrksom på et sted, der giver bonus. Det skete fÞrst på året, hvor jeg pludselig fik besked om, at jeg fik 700 kr., da jeg havde kÞbt en rejse

Hej Marianne

Det fungerer hos mig 😊

Jeg kun haft gode oplevelser med de butikker som jeg har handlet i. Bonussen er kommet som den skal.

Rabatterne burde vÊre stÞrre.

Hej V. SÞrensen
Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi gÞr alt, hvad vi kan for at få de bedste aftaler med vores samarbejdspartnere.