Forskel LandinspektÞrfirma ApS レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Det er et fantastisk firma, der er utroligt hurtigt i deres arbejde og tilbyder god valuta for pengene. Jeg vil absolut anbefale dem.

䌁業が回答したした

Anders fra LandinspektÞrfirma “Forskel” fandt vi pÃ¥ “trustpilot” hvor han fik gode anmeldelser, vi kan ogsÃ¥ varmt anbefale “Forskel” Anders, som hjalp os med en sag ved FÃ¥borg Midtfyns Kommune, om en... もっず芋る

䌁業が回答したした

Mit firma bygger ny villa i 2 plan i skÞnne Lohals. I den forbindelse skulle vi bruge en landindspektÞr og valget faldt pÃ¥ Forskel som vi fandt pÃ¥ Google, hvilket har vist sig at vÊre en rigtig posit... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg henvendte mig til Anders i forbindelse med kÞb af ekstra jord til vores grund. Anders er klar i mÊlet og formÃ¥ede at mÞde bÃ¥de sÊlger og mig som kÞber med lydhÞrhed over for begge parters Þnsker... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 5ä»¶

レビュヌを曞く

Super god service

Super god service! Anders ordnede vores sag inden for ganske få dage og sparrede os for rigtig mange penge. Kan kun anbefale ham på det kraftigste.

2022幎3月31日

Hej Anne

Mange tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for at du vil anbefale os til andre.
Vi Þnsker dig en rigtig god sommer.

5-stjernet oplevelse!

I forbindelse med ansÞgning om byggetilladelse, samt uvished om nogle skelmarkeringer, kontaktede jeg Morten fra forskel, som hurtigt satte sig ind i sagen, og undersÞgte om der i forvejen var målinger tilgÊngelige på vores matrikel, så vi kunne spare penge (som der heldigvis viste sig at vÊre), ydermere fik vi nogle super gode, og gennemskuelige, priser, på det arbejde der skulle udfÞres! Dialogen var god hele vejen igennem processen, der var hurtige svar både på mail og telefon, og arbejdet blev udfÞrt til punkt og prikke, og til aftalt tid. Jeg kan kun anbefale dette firma, hvis du mangler en landmåler!

Tak for hjÊlpen, Morten! :)

2022幎3月9日

Hej Carsten
Tusinde tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glad for at du har fundet Mortens opgavelÞsning vÊrdig til en 5-stjernet oplevelse.
Vi forsÞger at vÊre så transparente som muligt, og oplyser så vidt muligt på forhånd at oplyse de faldgruber der evt. kunne opstå.

Forskel LandinspektÞrer

Verdens flinkeste og bedste landmåler

Vi var meget tilfredse med Forskel. Alt gik som forventet uden nogen overraskelser, alle aftaler blev overholdt. Det var hyggelige besÞg hver gang. Kan til en hver tid, varmt anbefale forskel.

2022幎2月24日

Hej Mads
Mange tak for din meget fornemme anmeldelse.
Det kunne vÊre lÊkkert at brande sig som både verdens flinkeste og bedste landmåler på samme tid.
Vi arbejder hver dag på at lÞse vores opgaver så alle parter er oplyste og fÞler sig tilfredstillende behandlet.

Kan kun anbefales

Kan kun anbefales. Hurtig til at komme og måle min grund og hÞjder af og hurtig til at tilsende materiale til kommunen.

2022幎2月15日

Hej Mads
Mange tak for din anmeldelse. Den har stor vÊrdi for os som virksomhed.
Vi er glade for at du fÞler at opgaven er lÞst hurtigt.

Forskel reddede vores bolighandel

Kan varmt anbefale at bruge Forskel og Anders Wengel-Hansen som landmåler.
I forbindelse med salg af vores hus brugte vi Forskel som landmåler, da der var opstået tvivl om hvor skel reelt set gik, i forhold til vores 3 naboer og et kommunalt gadekÊr, grundet unÞjagtigheder i matrikelkortsoptegnelsen. Noget som man nogle gange ser, oftest i landområder og i forbindelse med Êldre ejendomme.
Anders diplomatiske evne til at kommunikere med alle og forklare alle parter hvordan tingene hang sammen og hans store faglige viden, skabte tryghed hos alle parter, både kÞber, sÊlger og naboerne. Uden Forskel og Anders var vores bolighandel simpelthen aldrig gået igennem. Sagen er nu afsluttet, matrikelkortet er opdateret og alle parter er glade og tilfredse med udfaldet.
Forskels tilbudspris på opgaven holdt også og var i Þvrigt yderst konkurrencedygtig i forhold til andre landmålere.
Så skal vi bruge en landmåler en anden gang, er vi ikke i tvivl om at vi ringer til Forskel.

2021幎11月15日

Hej SÞren
Tusinde tak for din meget fine og detaljerede anmeldelse.
Vi er meget glade for at du har fundet Anders' arbejde som vÊrende medvirkende til at få lÞst nogle problemer, som potentielt kunne have medvirket til at jeres salg ikke gik igennem. Det kan vi godt tillade os at vÊre stolte af.
Vi håber at se jer på kontoret hvis I får behov for en landinspektÞr engang i fremtiden.

Forskel LandinspektÞrfirma

Professionel til tiden...

Mit firma bygger ny villa i 2 plan i skÞnne Lohals.
I den forbindelse skulle vi bruge en landindspektÞr og valget faldt på Forskel som vi fandt på Google, hvilket har vist sig at vÊre en rigtig positiv oplevelse. Anders får lavet de nÞdvendige dokumenter til byggesagen iflg BR18 til planlagt tid, og er sÊrdeles serviceminded når der skal laves afsÊtning på grunden. Vi benytter helt sikkert Forskel igen.

2021幎11月14日

Hej JF
Vi er meget glade for din meget fine anmeldelse, den skal du have tak for.
Vi bliver altid glade når vi får opgaver der skal lÞses på den Þstlige side af Langelandsbroen. Dejligt at Anders' arbejde, som det plejer, har vÊret professionelt og til tiden.

Forskel LandinspektÞrfirma

God humor og super proffessionel

I årevis har jeg diskuteret med "den sure landmand" om prÊcis hvor skellet var og jeg havde sÞvnlÞse nÊtter flere dage forud for aftalen om besigtigelse. Men det gik så fint. Anders er en dygtig diplomat og landmanden var blid som et lam, så vi blev enige om skellet og nabofreden kan sÊnke sig over landsbyen. Anders har hele vejen igennem vÊret god til at forklare hvad der skulle ske og hvordan og har virket meget beroligende og med god humor. Prisoverslaget holdt - og var ca. 2/3 af andre tilbud jeg havde fået. Jeg overvejer at kÞbe en grund mere, så jeg kan hyre Anders igen ;) God vind og alle de bedste anbefalinger herfra!

2021幎9月15日
自発的なレビュヌ

FORSKEL lever op til sit navn

Havde det ikke vÊret for Anders Wengel-Hansens gennemarbejdede redegÞrelse og faglige vurdering til Byg & MiljÞ, hvorvidt de omkostninger, som en
berigtigelse af vores matrikelareal ville medfÞre, ikke stod mål med de forbedringer af administrationsgrundlaget ved udnyttelse af en eksisterende bygningsmasse, så havde vi ikke stået med en byggetilladelse i hånden i dag. Du gjorde en forskel i vores svÊre situation for vores skel. Vi kan stÊrkt anbefale FORSKEL til alle, vis byggeplaner er sat uÞnsket i bero p.gr. manglende matrikulÊre Êndringer, som får skel og matrikelareal i BBR til at fremstå forkert ift. virkeligheden. 5 stjerner fra familie på Fyn.

2021幎5月20日
自発的なレビュヌ

Hurtigt og godt udfÞrt arbejde

Jeg har vÊret super tilfreds med det arbejde Anders har udfÞrt for mig.
Han er hurtig og let at komme i kontakt med, hans prisoverslag stemte perfekt med den endelig pris og det selvom opgaven var noget mere krÊvende end fÞrst forventet.
At Anderes så samtidig også viste sig som et meget sympatisk menneske er bare et ekstra plus.

2021幎4月25日

Super god oplevelse.

Super god oplevelse.
Jeg kontaktede Anders for at få hjÊlp til at kÞbe et stykke jord, der tilbage engang i 80'erne var blevet udlagt til at skulle fungere som sti, såfremt der skulle bebygges på marken bag den ejendom, jeg har kÞbt i 2018.
Anders var meget hjÊlpsom og dygtig og desuden et yderst venligt menneske at tale med. DesvÊrre lykkedes det ikke at få mulighed for at kÞbe arealet, fordi kommunen ud fra et forsigtighedspricip ikke ville sÊlge. Hvilket så igen betÞd at Anders ikke ville tage betaling for det arbejde han havde udfÞrt.
Jeg giver ham de allerbedste anbefalinger.

2021幎4月6日
自発的なレビュヌ

De gÞr en kÊmpe forskel. Kan kun anbefales!

Havde kontakt til lidt forskellige landinspektÞrer i Svendborg, men Anders var allerede her langt den mest fleksible og billigste.
Vi oplevede desvÊrre, at vores skel ikke stod som oprindeligt antaget, hvilket Anders fra Forskel ihÊrdigt fik styr på, så vi kunne få godkendt vores byggetilladelse inden sommerferien. KÊmpe tak herfra. Kun de bedste anbefalinger!!

2021幎2月11日

Super LandinspektÞr

Vi havde brug for en landinspektÞr til en matrikulÊr sag, samt opmåling af areal og fastsÊttelse af niveauplan mm.
Vi tog kontakt til Anders fra Forskel LandinspektÞr, som vi havde fået anbefalet.
Vi oplevede en hurtig, professionel og yderst behagelig behandling.
Vi kan varmt anbefale at bruge Anders - Forskel LandinspektÞr.

2020幎12月17日