Super fin service Inden vi kÞbte talte jeg med Thomas Kramer og fik en god hjÊlp herefter bestilte jeg et telt pÃ¥ hjemmesiden og aftalte at vi selv hentede det hos Isabella i vejle, sÃ¥ kom der e... ãã£ãšèŠã
Jeg skulle ha 2 stk fortelt og tok kontakt med fortelt.dk og ba om et tilbud pÃ¥ desse. Fekk tilbud tilsendt med link til hjemmesiden deres der alt var klargjordt for betaling. Jeg oversÃ¥ tekste... ãã£ãšèŠã
Sendte en forespÞrsel etter et telt som jeg ikke fant pÃ¥ fortelt.dk. Svaret kom raskt og teltet var nÃ¥ lagt ut pÃ¥ nettsiden. Bestilte og betalte teltet tirsdag. Onsdag fikk jeg mail om at teltet v... ãã£ãšèŠã
Jeg bestilte 2 stk Isabella fortelt, 3 stk Shadow, 2 stk sidevegger, 2 stk forteltmatter og 2 stk hekules. God info og service ved ordren, forhÃ¥ndsbetalte via SWIFT bankoverf. (+50,- NOK), og levert... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Stort udvalg af fortelte fra Kampa, Isabella og Ventura. Vi guider dig til det rigtige fortelt til din perfekte campingoplevelse.
Falkevej 1, 6920, VidebÊk, ãã³ããŒã¯
- +45 61 70 50 15
- info@fortelt.dk
- www.fortelt.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Super handel
Jeg kan kun anbefale andre at handle hos "Fortelt.dk". Teltet kom 2 dage efter bestillingen var afgivet, og det var fragtfrit!!. Super service, både pr. telefon og nem bestilling på deres hjemmeside.
Med venlig hilsen
Bente
KÞb af penta fortelt
Vil starte med at gi en karakter som er 5 stjerner. Det er både for service rådgivning og levering. Vi havde en god dialog med fortelte .dk i VidebÊk. Levering var perfekt ingen skader. Teltet er sat op og står perfekt.Det er ikke sidste gang vi handler ved fortelte.dk
Fortelt.dk - Lige efter bogen
Hurtig og prÊcis handel og levering. Ingen forbehold, kan anbefales også prismÊssigt.
Fortelt og tilbehÞr
Har kÞbt fortelt og annex af mÊrket ventura, og det fungerer upåklageligt. God levering indenfor kort tid. Ingen problemer med betaling.
Det er e-handel der virker.
Jeg har kÞbt et fortelt. Et Forum 300, et rigtig dejligt 3 m. telt i et smart design uden at vÊre pop.
Prisen var den rigtige, et par tusinde kroner under listeprisen. Det tiltaler mig meget, da jeg ikke har lyst til at stå i en campingbutik, og prutte om prisen. Jeg undersÞger altid markedet inden jeg handler og den som har den bedste pris, får handlen. Jeg ved altid på forhånd hvad jeg vil have, så jeg skal ikke rende rundt i en butik og vente på at blive ekspederet. Der er jo mange som har e-handel men ikke mange som fortelt.dk, hvor man sparer en del ved at handle elektronisk. At jeg så heller ikke skal spekulere på fragten, er bare prikken over iet. Jeg ved udmÊrket godt, at der kun er kunden til betale fragten alligevel. Men med en besparelse på ca. 2000 kr og fragtfri lev. er der ingen der gÞr det bedre. Med mindre at man vil stå og snakke sig til en pris i et campingcenter.....