レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Heerlijk arrangement inclusief overnachting geboekt. Prima prijs! Helaas was het erg warm op mijn hotelkamer, het is ook ‘s nachts niet onder de 26 graden geweest, terwijl het overdag buiten ma... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Heerlijke wellness. Alles netjes schoon en zeer vriendelijk personeel. Hele leuke buitenruimte ook met het eilandje "Bali", je voelt je echt even alsof je midden in de natuur zit. Ook de hotelkamer wa... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

We hebben twee dagen wellness gedaan inclusief een overnachting in het Hotel. Het was voor ons niet de eerste keer maar wat hebben we een fantastisch verblijf gehad. Super heerlijke behandelingen geha... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Wauw, wat een heerlijk verblijf hebben we gehad. Het personeel was ontzettend vriendelijk en hulpvaardig. Dank jullie wel hiervoor en dank voor de ontzettend attente verrassing op onze kamer. Overdag... もっず芋る

䌁業情報

1. りェルネス センタヌ

圓該䌁業による蚘述

Fort Resort Beemster is één van de meest luxe en duurzame wellness resorts van Nederland. Beleef wellness in de karakteristieke sfeer van het fort zoals nog nooit eerder ervaren. Geniet van weldadige baden en sauna’s, ontspan lichaam en geest, onthaast en kom in balans. Na dit bad van gastvrijheid, gastronomie en wellness voel je je weer volledig opgeladen.

連絡先

過去12か月のレビュヌ数: 224ä»¶

レビュヌを曞く

Altijd heerlijk!

Altijd heerlijk!
Vooral het zoutwaterbad en het stoombad. Maar ook de andere faciliteiten.
De hotelkamers zijn altijd een feestje.
Het personeel vriendelijk en altijd een glimlach.
Dank je wel voor het ontspannen verblijf.

2026幎7月20日

Aanrader!

Super vriendelijk personeel, prachtig aangelegd, rustige omgeving. Heerlijk ontbijtje en fijne stille hotelkamers. De Beemster hamburger was ietwat aan de droge kant, maar zeker niet genoeg om een ster van de rating te halen. De kippendijen en kipkrokantjes waren daarentegen perfect! ♥

2026幎7月14日

Heerlijke sauna

Heerlijke sauna. Niet te groot en massaal. Mooi opgesteld en ingericht. Fijn restaurant met goede keuken. Wij hadden een overnachting vanwege ons huwelijk. We hebben genoten van een fantastisch arrangement. Sauna restaurant is goed. Maar diner arrangement bij poterne buiten het saunadeel was echt heerlijk.

2026幎5月1日

Een dikke 10!

Zowel de locatie als het eten was super! Wij hadden de kamer eiland Balie. Geweldige beleving en zeker een aanrader. Ze gaan nu bouwen om nog meer faciliteiten te kunnen bieden aan de gasten. Wat ons heel erg is opgevallen, was het personeel. Allemaal even vriendelijk. Zowel bij de receptie als het bedienend personeel. Vreemd eigenlijk dat je dit tegenwoordig opvalt.

Een dikke 10!!!
Ga zo door Fort Resort Beemster.

2026幎6月28日

Ik kom heel graag bij Fort Beemster

Ik kom heel graag bij Fort Beemster. Het is een erg fijne wellness. Niet al te groot, er wordt rekening gehouden met een maximaal aantal bezoekers zodat het niet overvol is zoals bij veel andere spa's wel het geval is. De service is goed, de mensen ontzettend vriendelijk en van alle spa's waar ik tot nu toe ben geweest, hebben ze de beste behandelingen. De behandelaars stellen zich netjes voor en bespreken vooraf wat ze allemaal gaan doen, echt heel fijn. Ik kijk nu alweer uit naar het volgende bezoek

2026幎6月13日
5぀星のうち4の評䟡

Fijne dag gehad met vriendinnen

Fijne dag gehad met vriendinnen, heerlijke spa, heerlijke massages. Communicatie is niet het sterkste punt van Fort Beemster, meerdere malen moeten mailen over tijden etc. Er was ons niet verteld dat we van te voren hadden moeten aangeven bij de receptie dat we de consumpties apart wilden afrekenen, waarom kregen we dan alledrie een bandje? Één dame in de bediening was niet heel vriendelijk, alsof we teveel waren voor haar.
Een van ons wilde een glaasje water bij de koffie, dit was niet mogelijk, wel mogelijk om een fles water te kopen, 1 schijfje sinaasappel in de gemberthee moest ook afgerekend worden, Toen we de uiteindelijke rekening kregen waren er drie flesjes water in rekening gebracht i.p.v. twee. Juist om deze kleine dingetjes zou ik niet meer terug gaan, er zijn genoeg andere plekken om naar toe te gaan.

2026幎6月15日

Comfort en historisch

Prachtige locatie, bijzonder hotel waar het heerlijk toeven is en de Nederlandse historie levend is gehouden op een prachtige wijze.
Zo comfortabel : top geslapen , heerlijk ontbeten. Prima locatie voor gezellige feesten! Het wellness programma heb ik nog niet eens gevolgd maar dat moet geweldig zijn hoorde ik van vrienden.

2026幎6月13日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス