Fotografie Ploeg レビュー

10,712
TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Ik had al heel lang een spiegelreflex camera. Wilde daar hele mooie foto's mee gaan maken, maar ik kwam niet verder dan de automatische stand. Dat frusteerde mij, dus de camera belandde in de kast. T... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Workshop Macrofotografie in de Hortus van Leiden gevolgd. Met een paar uur begeleiding in de macrofotografie is de belichting van mijn foto's een stuk beter geworden. Jeroen is enthousiast, legde held... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ik heb al een aantal online cursussen van Jeroen van der Ploeg gevolgd. Verwachtingen voor de workshop macrofotografie waren hoog gespannen, en zijn in alle aspecten uitgekomen. De beoordelingen ware... もっと見る

5つ星のうち5の評価

De cursus heeft een duidelijke en logische opbouw, waarbij de basisinstellingen stap voor stap worden uitgelegd. Tijdens de groepscursus was er volop ruimte om vragen te stellen. Jeroen zorgt voor ee... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. 写真学校
  2. 職業・教育の提供業者
  3. 教育機関
  4. 写真家
  5. 写真教室

当該企業による記述

Fotografie Ploeg is gespecialiseerd is het geven van Fotografie Workshops, Cursussen en coaching van Fotografen. Of je nu begint met fotograferen of al enige ervaring hebt, wij kunnen je altijd wat leren! Met ruim 50.000+ cursisten zijn wij een van de grootste aanbieders op het gebied van fotografie cursussen. Wij hebben diverse online fotografiecursussen; basiscursus, vervolgcursus, macrofotografie, portretfotografie, nachtfotografie, lightpainting, landschapsfotografie,

Wij zorgen voor een klik met je camera

当該企業による記述

Iedereen kan bij ons leren fotograferen
Met persoonlijke aandacht leren wij iedereen fotograferen, met of zonder ervaring. Dat maakt niet uit. Succes verzekerd, al ruim 50.000 cursisten gingen je voor.

Niet tevreden, geld terug!

Ruim 50.000 cursisten gingen je al voor.

Niet tevreden, geld terug! Direct beginner met onze online cursussen.

連絡先

(10,712)

過去12か月のレビュー数: 815

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Vandaag workshop dierenfotografie gehad…

Vandaag workshop dierenfotografie gehad van Jeroen, was helemaal top. Jeroen neemt de tijd voor iedereen en kan zijn kennis goed overbrengen. Echt een aanrader want ik heb goede tips gekregen.

2026年6月1日

Fotografie Ploeg からの回答

Geweldig dat je dit deelt! Fijn om te horen dat je zoveel hebt gehad aan de workshop dierenfotografie en dat de tips direct bruikbaar waren. Daar doen we het voor. Veel plezier met het toepassen van alles wat je hebt geleerd.

Fijne groep.

Fijne groep.
Goede ondersteuning, levendige groep, veel mogelijkheden, veel informatie en uitdagingen. Ik merk dat ik hier nog heel veel kan leren. Natuurlijk kost het wel iets, maar niet teveel. Professionele ondersteuning hoeft ook niet gratis te zijn.

Dik tevreden.

2026年6月4日

Fotografie Ploeg からの回答

Dat is fijn om te horen! Mooi dat je de online fotocursus en de groep als leerzaam en inspirerend ervaart. Er valt inderdaad altijd weer iets nieuws te ontdekken in fotografie. Bedankt voor je waardering voor de begeleiding en ondersteuning.

5つ星のうち5の評価

Wij zijn op 25 april op cursus geweest…

Wij zijn op 25 april op cursus geweest bij Jeroen. Wat een energie en passie. Heel erg leerzaam, voor iedereen op welk niveau dan ook! Erg aanstekelijk dus we komen graag nog eens. De online cursussen en fotobuddies zijn ook een aanrader. 100% score voor Jeroen! :)

2026年4月25日

Fotografie Ploeg からの回答

Wat een mooie woorden, dank je wel! Geweldig om te horen dat jullie de workshop zo leerzaam hebben ervaren. Leuk dat ook de online fotocursussen en de Foto Buddy's in de smaak vallen. We zien jullie graag nog eens terug bij een volgende workshop.

Duidelijke uitleg door Jeroen

Duidelijke uitleg door Jeroen, met praktijkvoorbeelden en leuk om zelf opdrachten uit te voeren,

2026年6月1日

Fotografie Ploeg からの回答

Dankjewel voor je review.

Fijn om te horen dat de uitleg tijdens de online fotocursus duidelijk was. Juist de combinatie van praktijkvoorbeelden en zelf aan de slag gaan met de opdrachten helpt om fotografie echt onder de knie te krijgen.

Duidelijke uitleg

2026年5月31日

Fotografie Ploeg からの回答

Mooier kunnen we het bijna niet samenvatten.

Fijn dat de uitleg duidelijk was. Dat is precies waar we met onze online fotocursus en workshops naar streven. Fotografie begrijpelijk maken zodat je direct aan de slag kunt.

Prima cursus en workshop

Zowel de on-line cursus basisfotografie als de workshop landschapsfotografie gedaan. Beide met veel plezier! Cursus in eigen tempo met gerichte feedback op de huiswerkopdrachten. De workshop was gezellig met veel tips. Ook hier weer een positieve feedback waar je wat aan hebt. En dat alles voor een hele nette prijs.

2026年6月14日

Fotografie Ploeg からの回答

Wat een mooie combinatie van de online cursus basisfotografie en de workshop landschapsfotografie.

Leuk om te lezen dat je beide met zoveel plezier hebt gevolgd. Fijn dat de gerichte feedback op de huiswerkopdrachten je heeft geholpen en dat je tijdens de workshop veel praktische tips hebt gekregen. Mooi dat je ook de prijs-kwaliteitverhouding zo positief ervaart.

5つ星のうち5の評価

De workshop was erg leuk om te doen

De workshop was erg leuk om te doen. Je krijgt de juiste uitleg, waarom doe je bepaalde dingen wel en waarom niet.

Tijdens de workshop heb ik me camera nog beter leren kennen, waardoor ik nu zelf op pad kan om nog betere en mooie foto's te maken.

2026年6月12日

Daar doen we het voor.

Leuk om te lezen dat je tijdens de workshop niet alleen mooie foto's hebt gemaakt, maar ook echt beter hebt leren begrijpen waarom je bepaalde instellingen en technieken gebruikt. Dat maakt het een stuk makkelijker om daarna zelfstandig op pad te gaan en bewustere keuzes te maken met je camera.

5つ星のうち5の評価

Ik heb een kadobon besteld

Ik heb een kadobon besteld. Die heb ik super snel ontvangen. Ook een workshop geboekt om kado te geven, contact verliep super snel en vriendelijk

2026年5月29日

Fotografie Ploeg からの回答

Wat leuk dat je een workshop cadeau gaat of hebt gegeven.

Fijn om te horen dat de cadeaubon snel binnen was en dat het contact rondom het boeken van de workshop prettig en vlot verliep. We hopen dat de ontvanger straks net zoveel plezier beleeft aan de workshop als jij aan het geven ervan.

Snelle reactie

Snelle reactie, in de middag contact gehad en in de avond kon ik nog mee doen! Superleuk en leerzaam!op de prachtige locatie aan de Zaanse schans

2026年5月29日

Fotografie Ploeg からの回答

Wat gaaf dat het zo last minute toch nog is gelukt.

Leuk om te lezen dat je dezelfde avond nog kon aansluiten bij de workshop fotografie op de Zaanse Schans. Fijn dat je het niet alleen leerzaam vond maar ook hebt genoten van deze prachtige locatie.

5つ星のうち5の評価

Goede cursus duidelijke uitleg ik ga nu…

Goede cursus duidelijke uitleg ik ga nu voor de challange

Fotografie Ploeg からの回答

Wat leuk dat je na de cursus ook doorgaat met de Challenge.

Fijn om te horen dat de uitleg van de online fotocursus duidelijk was. Heel veel plezier met de Challenge. Daar ga je weer nieuwe technieken leren en nog meer uit je camera halen.

5つ星のうち5の評価

De buddies zijn een heel nuttig…

De buddies zijn een heel nuttig hulpmiddel met goede tips en uitleg

Fotografie Ploeg からの回答

Mooi om te horen dat je zoveel hebt aan de Foto Buddy's! Fijn dat de tips en uitleg je helpen tijdens het fotograferen en dat je ze als een nuttig hulpmiddel ervaart.

5つ星のうち5の評価

Goede uitleg over de camara en de…

Goede uitleg over de camara en de instellingen ervan en de praktijkopdrachten prima

2026年3月26日

Fotografie Ploeg からの回答

Wat fijn dat je dit deelt! Mooi om te horen dat de uitleg over de camera en de instellingen je goed helpt. Ook leuk dat je de praktijkopdrachten als waardevol ervaart.

5つ星のうち5の評価

Jeroen geeft heldere rustige en…

Jeroen geeft heldere rustige en duidelijke uitleg.
Prettig om te volgen en zelfs ik begreep het 😉

Fotografie Ploeg からの回答

Dat is mooi om te lezen! Fijn dat de online fotocursus prettig te volgen is en dat de uitleg zo duidelijk overkomt. Zelfs de lastigere onderwerpen worden dan een stuk leuker.

Erg leuke workshop in Avifauna

Erg leuke workshop in Avifauna.
Jeroen wist ons goed te begeleiden en naar de leukste plekjes te leiden. Zijn tips om mooiere foto's te maken waren erg waardevol. Resultaat: een mooie fotoreportage.
Ik leuk dat je feedback krijgt op 4 ingezonden foto's.
Ik kijk uit naar de volgende workshop!

2026年5月2日

Fotografie Ploeg からの回答

Wat leuk om te horen dat je zo hebt genoten van de workshop vogelfotografie in Avifauna! Mooi dat de tips en begeleiding hebben geleid tot een mooie fotoreportage. Fijn ook dat de feedback op de ingestuurde foto's je helpt om verder te groeien. Hopelijk zie ik je snel weer bij een volgende workshop.

Helemaal top!

Goede cursussen waar je echt iets aan hebt, duidelijke video’s. Ik snap nu wat ik met mijn camera aan het doen ben, echt een aanrader.

2026年5月24日

Fotografie Ploeg からの回答

Daar worden we blij van! Mooi om te horen dat de online fotocursussen je helpen om je camera echt te begrijpen. Veel plezier met fotograferen en bedankt voor je aanbeveling.

5つ星のうち4の評価

De site is overzichtelijk

De site is overzichtelijk! Mijn sd kaartjes besteld! Bevestigingsmail gehad! En een aantal dagen erna goed ontvangen per post!

2026年5月25日

Fotografie Ploeg からの回答

Wat leuk dat je jouw ervaring deelt! Fijn om te horen dat de webshop overzichtelijk is en dat de SD-kaartjes netjes zijn aangekomen. Veel plezier met fotograferen!

Beginners cursus

Duidelijke lessen en snelle beoordeling van de ingezonden foto’s.

2026年3月22日

Fotografie Ploeg からの回答

Geweldig dat je dit deelt! Fijn om te horen dat de online basiscursus fotografie duidelijk is opgebouwd en dat je snel feedback krijgt op je ingezonden foto's.

Workshop flitsfotografie

Op 23 mei heb ik de workshop flitsfotografie gevolgd. Zoals bij elke workshop ben ik weer zeer tevreden over de manier waarop Jeroen van de Ploeg de stof uitlegt. Zijn uitleg is duidelijk, praktisch en inspirerend. Ik heb opnieuw veel geleerd en kan deze workshop van harte aanbevelen.

2026年5月23日

Fotografie Ploeg からの回答

Wat mooi om te lezen! Fijn dat je ook na meerdere workshops weer nieuwe dingen hebt geleerd tijdens de workshop flitsfotografie. Daar doen we het voor. Veel plezier met het toepassen van alle nieuwe technieken in de praktijk.

5つ星のうち5の評価

Super leuke en vooral leerzame middag…

Super leuke en vooral leerzame middag in de hortus botanicus bij de workshop macro fotografie.
Veel geklikt en veel geleerd, dank je wel Jeroen

2026年6月8日

Fotografie Ploeg からの回答

Bedankt voor je mooie review! Fijn dat je zoveel plezier hebt gehad tijdens de workshop macrofotografie in de Hortus Botanicus. Leuk om te horen dat je veel hebt geleerd én veel mooie foto's hebt kunnen maken.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。