Fotografie Ploeg レビュー

10,713
TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Ik had al heel lang een spiegelreflex camera. Wilde daar hele mooie foto's mee gaan maken, maar ik kwam niet verder dan de automatische stand. Dat frusteerde mij, dus de camera belandde in de kast. T... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Ik heb de foto buddy serie gespaard, handige snelle en duidelijke naslagkaartjes. Ben nu begonnen met de online foto cursus, tot nu toe ook weer duidelijk, denk zeker dat die mij gaat helpen betere f... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Workshop Macrofotografie in de Hortus van Leiden gevolgd. Met een paar uur begeleiding in de macrofotografie is de belichting van mijn foto's een stuk beter geworden. Jeroen is enthousiast, legde held... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ik heb al een aantal online cursussen van Jeroen van der Ploeg gevolgd. Verwachtingen voor de workshop macrofotografie waren hoog gespannen, en zijn in alle aspecten uitgekomen. De beoordelingen ware... もっと見る

企業情報

1. 写真学校
  2. 職業・教育の提供業者
  3. 教育機関
  4. 写真家
  5. 写真教室

当該企業による記述

Fotografie Ploeg is gespecialiseerd is het geven van Fotografie Workshops, Cursussen en coaching van Fotografen. Of je nu begint met fotograferen of al enige ervaring hebt, wij kunnen je altijd wat leren! Met ruim 50.000+ cursisten zijn wij een van de grootste aanbieders op het gebied van fotografie cursussen. Wij hebben diverse online fotografiecursussen; basiscursus, vervolgcursus, macrofotografie, portretfotografie, nachtfotografie, lightpainting, landschapsfotografie,

Wij zorgen voor een klik met je camera

当該企業による記述

Iedereen kan bij ons leren fotograferen
Met persoonlijke aandacht leren wij iedereen fotograferen, met of zonder ervaring. Dat maakt niet uit. Succes verzekerd, al ruim 50.000 cursisten gingen je voor.

Niet tevreden, geld terug!

Ruim 50.000 cursisten gingen je al voor.

Niet tevreden, geld terug! Direct beginner met onze online cursussen.

連絡先

(10,713)

過去12か月のレビュー数: 816

レビューを書く

Workshop flitsfotografie

Op 23 mei heb ik de workshop flitsfotografie gevolgd. Zoals bij elke workshop ben ik weer zeer tevreden over de manier waarop Jeroen van de Ploeg de stof uitlegt. Zijn uitleg is duidelijk, praktisch en inspirerend. Ik heb opnieuw veel geleerd en kan deze workshop van harte aanbevelen.

2026年5月23日

Fotografie Ploeg からの回答

Wat mooi om te lezen! Fijn dat je ook na meerdere workshops weer nieuwe dingen hebt geleerd tijdens de workshop flitsfotografie. Daar doen we het voor. Veel plezier met het toepassen van alle nieuwe technieken in de praktijk.

5つ星のうち5の評価

Super leuke en vooral leerzame middag…

Super leuke en vooral leerzame middag in de hortus botanicus bij de workshop macro fotografie.
Veel geklikt en veel geleerd, dank je wel Jeroen

2026年6月8日

Fotografie Ploeg からの回答

Bedankt voor je mooie review! Fijn dat je zoveel plezier hebt gehad tijdens de workshop macrofotografie in de Hortus Botanicus. Leuk om te horen dat je veel hebt geleerd én veel mooie foto's hebt kunnen maken.

Leerzaam

Bezig met fotobewerking. Duidelijke uitleg

2026年5月22日

Fotografie Ploeg からの回答

Bedankt voor je review! Fijn dat de cursus fotobewerking je goed bevalt en dat de uitleg duidelijk is. Veel plezier met het verder ontwikkelen van je bewerkingsvaardigheden.

5つ星のうち4の評価

Heel duidelijk en handig!

Heel duidelijk en handig!

2026年5月24日

Fotografie Ploeg からの回答

Bedankt voor je review! Fijn dat je de Foto Buddy's duidelijk en handig vindt. Veel plezier met fotograferen en het toepassen van de tips in de praktijk.

Snelle levering.

Snelle levering.
Bij navraag over je levering snel antwoord terug ontvangen.

2026年5月21日

Fotografie Ploeg からの回答

Bedankt voor je review! Fijn dat je bestelling snel is geleverd en dat je snel antwoord kreeg op je vraag. Daar doen we ons best voor.

5つ星のうち4の評価

De uitleg is duidelijk en genoeg tijd…

De uitleg is duidelijk en genoeg tijd voor de lessen.
Ook een vraag wordt snel beantwoord

2026年3月19日

Fotografie Ploeg からの回答

Bedankt voor je review! Fijn dat je de online fotocursus duidelijk vindt en dat er voldoende tijd is om alles rustig te volgen. Ook goed om te horen dat je snel antwoord krijgt wanneer je een vraag hebt.

Inspirerende workshop macrofotografie

Prima workshop macrofotografie met duidelijke uitleg en tips van Jeroen. De opdrachten zijn inspirerend en dagen je uit om de gegeven tips in praktijk te brengen. Er is genoeg ruimte voor vragen en individuele aandacht en Jeroen helpt je eventueel ook om de juiste instellingen voor jouw camera te maken. Al met al is deze workshop echt een aanrader!

2026年5月2日

Fotografie Ploeg からの回答

Bedankt voor je mooie review! Fijn dat je zoveel hebt gehad aan de workshop macrofotografie en dat de uitleg, opdrachten en persoonlijke begeleiding je hebben geholpen om direct aan de slag te gaan met de tips.

Opstarten is even wennen -

Opstarten is even wennen Maar eenmaal aan de slag bemerk je dat een vakfotograaf als Jeroen mij prima stap voor stap door de grote hoeveelheid aan materie leidt. Nu nog de eerste ‘klikstappen’.

2026年6月3日

Fotografie Ploeg からの回答

Bedankt voor je mooie review! Fijn dat je merkt dat de online fotocursus je stap voor stap door de stof heen helpt. Veel plezier met de eerste klikstappen en het ontdekken van alles wat je camera kan.

5つ星のうち2の評価

Fotobuddy besteld als kado

Fotobuddy besteld als kado. Levertijd zou 1 a 2 werkdagen zijn. Zou verzonden zijn op donderdag, later op zondag nog een mail gehad dat het verzonden werd. Dus helaas pas na een week ontvangen.
Contact gehad en mocht terug worden gestuurd.

2026年5月20日

Bedankt voor je review.

Wat jammer om te lezen dat de Foto Buddy niet op tijd als cadeau is aangekomen. Dat begrijpen we heel goed. Zeker wanneer het om een cadeau gaat.

Wij vermelden op onze website bewust dat bestellingen binnen 1 à 2 werkdagen worden verzonden. Dat is ook gebeurd bij jouw bestelling. Vanaf het moment dat een pakket door PostNL is ontvangen hebben wij helaas geen invloed meer op de verdere bezorging.

We begrijpen dat dit voor jou erg vervelend is geweest. Daarom hebben we aangegeven dat de bestelling retour gestuurd mocht worden zodra deze was ontvangen.

Bedankt voor je feedback en nogmaals onze excuses voor de teleurstelling die hierdoor is ontstaan.

5つ星のうち4の評価

Duidelijke structuur en eenvoudig…

Duidelijke structuur en eenvoudig uitgelegd. Zijn prijs meer dan waard. Ik kan deze cursus zeker aanbevelen

2026年5月19日

Fotografie Ploeg からの回答

Bedankt voor je mooie review! Fijn dat je de online fotocursus duidelijk en eenvoudig vindt opgebouwd. Leuk om te horen dat je de cursus de investering meer dan waard vindt.

Veel persoonlijke aandacht

Veel persoonlijke aandacht, goede tips en hulp bij instellen van de camera in specifieke situaties. Deze workshop inAvifauna is een aanrader!

2026年5月2日

Fotografie Ploeg からの回答

Bedankt voor je mooie review! Fijn dat je zoveel persoonlijke aandacht hebt ervaren tijdens de workshop vogelfotografie in Avifauna. Leuk om te horen dat de tips en hulp bij de camera-instellingen je goed hebben geholpen.

5つ星のうち5の評価

Workshop met veel uitleg en tips.

Op 2 mei de workshop vogelfotografie gedaan in Avifauna, Jeroen is een zeer enthousiaste fotograaf die zijn kennis graag deelt en ook duidelijk uitleg geeft.
Geeft tijdens de workshop ook veel bruikbare tips. Aanrader deze workshop

2026年6月2日

Fotografie Ploeg からの回答

Bedankt voor je mooie review! Fijn dat je zoveel hebt gehad aan de workshop vogelfotografie in Avifauna. Leuk om te horen dat de uitleg en tips je hebben geholpen om meer uit je fotografie te halen.

Duidelijk en goed uitgelegd

Ben nu bij les 5, maar tot nu toe wordt alles duidelijk uitgelegd. De huiswerk opdrachten zorgen ervoor dat je bewust met je camera bezig bent en deze meer begint te "snappen" . Ook de feedback op je huiswerk is erg nuttig.

2026年5月17日

Fotografie Ploeg からの回答

Bedankt voor je review! Fijn dat de online basiscursus fotografie je zo goed bevalt en dat de opdrachten je helpen om je camera steeds beter te leren begrijpen. Ook leuk om te horen dat je veel hebt aan de feedback op je huiswerk.

Heldere en duidelijke uitleg

Heldere en duidelijke uitleg, heb de basiscursus fotografie gedaan en er veel van geleerd. Ook goede uitleg over mijn eigen camera, hoe alles werkt. Ga zeker nog een vervolgcursus volgen.

2026年4月25日

Fotografie Ploeg からの回答

Bedankt voor je mooie review! Fijn dat je zoveel hebt geleerd van de online basiscursus fotografie en dat de uitleg over je eigen camera je goed heeft geholpen. Veel plezier met fotograferen en hopelijk tot ziens in de vervolgcursus.

5つ星のうち5の評価

Fotografie ploeg laat mij op een simpele manier mijn camera kennen

Fotografie ploeg laat mij op een simpele, laagdrempelige manier kennis maken met mijn camera en alle opties die er op zitten. Met alleen de handleiding lezen had ik nu al niet zo veel geweten als dat ik nu doe.
Ik heb de foto buddy 1 ook besteld en dat handige boekje gaat altijd met mij mee wanneer ik op pad ga om te oefenen en fotos te maken.

2026年5月5日

Fotografie Ploeg からの回答

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de online fotocursus je helpt om je camera beter te leren kennen. Ook leuk dat de Foto Buddy 1 standaard meegaat als je op pad gaat om te fotograferen en te oefenen.

Leerzaam

Heb helaas weinig tijd gehad, maar tot nu toe, vind ik t leerzaam en erg duidelijk.

2026年3月14日

Fotografie Ploeg からの回答

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je de online fotocursus leerzaam vindt en dat de uitleg duidelijk is. Neem vooral de tijd om de lessen in je eigen tempo te volgen. Ze blijven beschikbaar zodat je altijd verder kunt gaan wanneer het jou uitkomt.

Gewaardeerd

Fijne cursus en snel contact!

2026年5月16日

Fotografie Ploeg からの回答

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de online fotocursus en dat je snel contact krijgt wanneer je een vraag hebt. Veel plezier met fotograferen en hopelijk tot ziens bij een volgende cursus of workshop.

5つ星のうち5の評価

Eind april een cursus dierfotografie…

Eind april een cursus dierfotografie gedaan bij fotografie Ploeg. Net de nabespreking van alle ingestuurde foto’s bekeken. Ik mag mijzelf een gevorderde amateur fotograaf noemen, maar toch heb ik weer veel geleerd in de Beekse Bergen én van de nabespreking.
Dank voor een leuke dag en de mooie foto’s die ik heb kunnen maken

2026年4月24日

Fotografie Ploeg からの回答

Mooi om te lezen dat de workshop dierenfotografie in de Beekse Bergen je zelfs als gevorderde amateurfotograaf nog nieuwe inzichten heeft gegeven. Dat laat zien dat er altijd iets te leren blijft.

Leuk dat je niet alleen tijdens de workshop maar ook tijdens de nabespreking van de foto's weer veel hebt opgestoken. En natuurlijk geweldig dat je met mooie foto's bent thuisgekomen.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。