Jeg knotet litt da jeg skulle lage fotoboken, men etter hvert fikk jeg den akkurat som jeg Þnsket. Det skulle ta ca 10 dager fÞr den ble levert i postkassen min, men den kom etter ca en uke sÃ¥ da ble... ãã£ãšèŠã
Bildene er fine, og brukervennligheten nÃ¥r man bestiller er ok. Det dere kan forbedre dere pÃ¥ er leveringstid. Det tok 11 dager fra bestilling til levering, noe som er i overkant lang tid for et produ... ãã£ãšèŠã
Rask levering. Fin bok med stive permer. Bra gjengivelse og bildekvalitet. Jeg er fornÞyd. Skulle Þnsket at jeg hadde brukt pc + og noe mer tid pÃ¥... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi er her for historiene. De gode, de fantastiske, de som du vil hÞre om igjen og igjen. Vi lover Ã¥ bevare historiene dine like levende som dagen de ble skapt, slik at du kan se tilbake pÃ¥ de gode Þyeblikkene og glede deg til de som kommer. Vi Ã¥pnet vÃ¥r fÞrste butikk i 1958 og allerede i 2001 ble fotoknudsen.no lansert. Tolv Ã¥r senere, i 2013, ble fotoknudsen 100% nettbasert og den dag i dag hjelper vi fortsatt folk med Ã¥ ta vare pÃ¥ og dele gode minner med vÃ¥r veggdekor, kalendere, fotobok, kort og mer. fotoknudsen er en del av Storio Group. Vi er en av Ã¥tte merkevarer, som fordelt pÃ¥ 14 markeder, betjener over 11 millioner kunder â noe som gjÞr oss ledende nÃ¥r det gjelder personlige fotoprodukter i Europa. Her formes, skapes og deles historier. Og her skaper vi ogsÃ¥ nye mÃ¥ter Ã¥ dele minner og historier mellom mennesker og generasjoner.Sammen sÞrger vi for Ã¥ ta vare pÃ¥ gode minner. Vi gir liv til historiene dine gjennom vÃ¥rt store utvalg personlige fotoprodukter av hÞy kvalitet, som fotobok, veggdekor, fotokalender og fotogaver. VÃ¥r innovative teknologi gjÞr at du enkelt kan lage personlige kreasjoner, enten du vil ha dem selv eller Þnsker Ã¥ gi bort en personlig gave som garantert vil skape glede. VÃ¥re fotoprodukter er nÞye laget for Ã¥ gi liv til alle dine historier, store og smÃ¥, planlagte eller uventede. Dette gjÞr det mulig for deg Ã¥ gjenoppleve de gledelige Þyeblikkene og ta vare pÃ¥ dem i Ã¥rene som kommer.
FornÞydgaranti
Vi Þnsker at du skal ha en positiv og problemfri opplevelse når du lager fotoprodukter hos oss.

DamsgÃ¥rdsveien 50, 5058 Bergen, Norge. VÃ¥rt organisasjonsnummer er, 999 141 641 MVA, Bergen, ãã«ãŠã§ãŒ
- 800 73 661
- https://service.storiogroup.com/hc/no/p/contact
- www.fotoknudsen.no

Siste tilbud
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Veldig fornÞyd
Veldig fornÞyd
Fine kort, raskt levert, gode design muligheter, mulighet for å velge antall kort, en av de billigste fraktene.
åçã« AI æ¯æŽãå©çšããå ŽåããããŸã詳现ã衚瀺
Har fortsatt ikke fått produktet
Har fortsatt ikke fått produktet, 2 uker etter bestilling. Posten har ikke mottatt pakken

fotoknudsen ããã®åç
Rask levering og enkelt Ã¥ legge tilâŠ
Rask levering og enkelt å legge til bilder.
Enkel å bruke
Enkel å bruke, greie redigerings funksjon, tok litt tid til å komme inn i systemet, ok etterhvert
Rask levering og fantastisk fine bilderâŠ
Rask levering og fantastisk fine bilder :-)
Det blir fine fotobÞker
Har laget flere fotobÞker
Har laget flere fotobÞker. Synes det er enkelt når jeg fÞrst har kommet i gang. Noen ting kunne vÊrt enklere
Det var enkelt å bestille
Det var enkelt å bestille, produktet kom raskt og kvaliteten var bra. Alt i alt uproblematisk!
Ikke helt fornÞyd
Jeg bestilte en fotobok og en bildeplakat. Fotoboken ble fin og som forventet, men ikke fotoplakaten. Jeg hadde justert den slik jeg ville ha den med kontraster etc, men her tok Fotoknudsen seg den frihet å justere ytterligere, samt at det på posteren er en meget tydelig stripe etter printingen. Jeg har vanskelig for å tro at de ikke så den fÞr utsendelse. Fotoplakaten må lages på nytt, men det skal noen andre få gjÞre.
Flotte, blanke bilder
Jeg knotet litt da jeg skulle lage fotoboken, men etter hvert fikk jeg den akkurat som jeg Þnsket. Det skulle ta ca 10 dager fÞr den ble levert i postkassen min, men den kom etter ca en uke så da ble jeg veldig glad. Bildene var veldig blanke og fine (jeg hadde krysset og betalt for ekstra blanke bilder) så der er jeg kjempegodt fornÞyd. Litt knoting også da jeg Þnsket å bestille en ekstrabok for jeg Þnsket en litt mindre versjon enn den jeg bestilte til meg selv så det ga jeg opp. Hvis de andre Þnsker tilsvarende (men i annet format) kan jeg bestille det senere.
Fotoknudsen er bra men bÞr velge enâŠ
Fotoknudsen er bra men bÞr velge en annen leveringstjeneste en «Helt hjem». De bruker uhensiktsmessig lang tid på levering, sporinga oppdateres sjelden og har opplevd flere gang at de leverer på feil sted.

fotoknudsen ããã®åç
Det hele med boka var en opplevelse ogâŠ
Det hele med boka var en opplevelse og likte godt bildene som var satt opp .
Enkelt å bruke
Enkelt å bruke, gir meg masse muligheter til å lage album etc slik jeg selv vil ha dem.
Levering går raskt og billedkvaliteten umerket!