Har brukt dere i mange mange Ã¥r bÃ¥de privat og litt jobbsammenheng. Aldri skuffet over deres jobb, fotografen sin er en annen sak. Leveringstid er ogsÃ¥ akseptabel. Mye bruk av ki kan nÃ¥ diskuteres,... ãã£ãšèŠã

Jeg har vÊrt kunde i mange Ã¥r, og det blir stadig dÃ¥rligere. Nettsiden er lite brukervennlig, bildene ligger helt random og nÃ¥ er det heller ikke lenger dato bak pÃ¥ fremkalte bilder. Datoen er dagen d... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg fikk akkurat det jeg ville ha, jeg er veldig fornÞyd med kvaliteten pÃ¥ bildene. Synd at posten skulle Þdelegge for forsendelsen, helt hjem leverte hele 2 dager fÞr posten klarte Ã¥ levere. Kort tid... ãã£ãšèŠã
Veldig god kundeservice, veldig fint resultat og god kvalitet pÃ¥ alle bildene, selv om de sÃ¥ litt kornete ut pÃ¥ forhÃ¥ndsvisningen. Eneste er at det var vanskelig Ã¥ endre bilder i etterkant. Men kommer... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi er her for historiene. De gode, de fantastiske, de som du vil hÞre om igjen og igjen. Vi lover Ã¥ bevare historiene dine like levende som dagen de ble skapt, slik at du kan se tilbake pÃ¥ de gode Þyeblikkene og glede deg til de som kommer. Vi Ã¥pnet vÃ¥r fÞrste butikk i 1958 og allerede i 2001 ble fotoknudsen.no lansert. Tolv Ã¥r senere, i 2013, ble fotoknudsen 100% nettbasert og den dag i dag hjelper vi fortsatt folk med Ã¥ ta vare pÃ¥ og dele gode minner med vÃ¥r veggdekor, kalendere, fotobok, kort og mer. fotoknudsen er en del av Storio Group. Vi er en av Ã¥tte merkevarer, som fordelt pÃ¥ 14 markeder, betjener over 11 millioner kunder â noe som gjÞr oss ledende nÃ¥r det gjelder personlige fotoprodukter i Europa. Her formes, skapes og deles historier. Og her skaper vi ogsÃ¥ nye mÃ¥ter Ã¥ dele minner og historier mellom mennesker og generasjoner.Sammen sÞrger vi for Ã¥ ta vare pÃ¥ gode minner. Vi gir liv til historiene dine gjennom vÃ¥rt store utvalg personlige fotoprodukter av hÞy kvalitet, som fotobok, veggdekor, fotokalender og fotogaver. VÃ¥r innovative teknologi gjÞr at du enkelt kan lage personlige kreasjoner, enten du vil ha dem selv eller Þnsker Ã¥ gi bort en personlig gave som garantert vil skape glede. VÃ¥re fotoprodukter er nÞye laget for Ã¥ gi liv til alle dine historier, store og smÃ¥, planlagte eller uventede. Dette gjÞr det mulig for deg Ã¥ gjenoppleve de gledelige Þyeblikkene og ta vare pÃ¥ dem i Ã¥rene som kommer.
FornÞydgaranti
Vi Þnsker at du skal ha en positiv og problemfri opplevelse når du lager fotoprodukter hos oss.

DamsgÃ¥rdsveien 50, 5058 Bergen, Norge. VÃ¥rt organisasjonsnummer er, 999 141 641 MVA, Bergen, ãã«ãŠã§ãŒ
- 800 73 661
- https://service.storiogroup.com/hc/no/p/contact
- www.fotoknudsen.no

Siste tilbud
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Lett å bruke
Lett å bruke, ikke ublu pris, rask levering, sendt direkte til "min" gave-mottaker og fint med elektronisk kopi.
Enkle verktÞy
Enkle verktÞy! God oversikt over sidene. Strevde litt med beskjÊring, men fikk det til etterkvart.. Lett å få kontakt m en person som kan hjelpe!! Det er nesten det beste!
FÞrste bestilling
Enkelt og flere valgmuligheter, ikke overpriset og rask levering.
Jeg fikk akkurat det jeg ville ha
Jeg fikk akkurat det jeg ville ha, jeg er veldig fornÞyd med kvaliteten på bildene. Synd at posten skulle Þdelegge for forsendelsen, helt hjem leverte hele 2 dager fÞr posten klarte å levere. Kort tid fra bestillingen ble lagt inn til bildene var klare til forsendelse.
Rask utsendelse og god kvalitet
De sendte bilde jeg bestilte rask og kvaliteten var kjempe bra.
Jeg fikk bildene mine som jeg Þnsket
Jeg fikk bildene mine som jeg Þnsket. Og jeg er fornÞyd med leverings tid.
åçã« AI æ¯æŽãå©çšããå ŽåããããŸã詳现ã衚瀺
Ble skuffet over kvaliteten på bildet
Ble skuffet over kvaliteten på bildet. Fargene i bildet.

fotoknudsen ããã®åç
Fotoalbumet ble akkurat som forventet.
Produktet veldig bra litt svake farger.
Rask levering
Bildet ser ut som en matt plakat ogâŠ
Bildet ser ut som en matt plakat og ikke lik som forhåndsvisning i det hele tatt !!
Detaljer i bildet er helt borte!!!

fotoknudsen ããã®åç
Hvilken virksomhet er det snakk om
Hvilken virksomhet er det snakk om. Jeg har brukt Fotoknudsen men da jeg trodde jeg skulle gi dem en anmeldelse kom jeg til noe som heter Trustpilot.
Rask levering til passende pris
Rask levering til passende pris. Lett å lage kortene selv.
Ãnsker dato for nÃ¥r bildet er tattâŠ
Ãnsker dato for nÃ¥r bildet er tatt bakpÃ¥, ikke datoen det er skrevet ut. Denne mangelen er nesten nok til at vi vurderer Ã¥ skifte leverandÞr!