企業情報

1. 写真現像サービス
  2. 写真家

さまざまな外部ソースから提供された情報

Bij fotolijsten vindt u het grootste assortiment fotolijsten, ophangsystemen, wissellijsten en passepartout’s van Nederland.

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Zeer net en klantvriendelijk bedrijf.

Ik twijfelde of ik wel de goede lijsten in gedachten had voor onze forex foto’s. Ik heb toen telefonisch contact opgenomen en daar mijn wensen doorgegeven. De dame was erg vriendelijk en behulpzaam. Ik had de goede lijsten uitgezocht en besteld. Ik moest zonder glas bestellen maar had niet opgelet en toch met glas besteld, de dame nam gelijk contact met mij op of ik mij bedacht had of dat dit een fout was. Dit was echter een fout. Ik vond het super netjes en heel scherp van de dame dat ze onthouden had dat ik via de telefoon door had gegeven geen glas te willen. Ze heeft netjes achteraf de offerte aangepast en het te veel betaalde bedrag terug gestort. Dit noem ik nog eens service en vakkundig. Chapeau!
Daarnaast zijn de lijsten precies wat ik verwacht had en naar wens.

2026年3月6日
5つ星のうち3の評価

Metalen fotowissellijsten Sion besteld

Metalen fotowissellijsten Sion besteld. Waren snel geleverd, De sluitconstructie aan de achterzijde alsmede het hangmechanisme is zeer goed. Echter, wat echt afbreuk doet aan deze lijst is het feit dat niet alle hoeken vlak op elkaar aansluiten. Bij elke lijst is er wel een hoek waarvan het ijzer iets boven de andere uitsteekt. Gezien het feit dat ze zwart zijn, valt dit direct op bij een aluminium lijst.

2025年8月14日
5つ星のうち5の評価

Per abuis een verkeerde afmeting van 3…

Per abuis een verkeerde afmeting van 3 tal passe-partout doorgegeven.
Fotolijsten.nl nam meteen contact met me op om deze te bespreken. Achteraf had ik passe-partout niet nodig en dit alles zonder winstoogmerk.
Een bedrijf die met zijn klanten meedenkt!! TOP!!

2025年5月12日

Enorm tevreden

Professionaliteit: 5/5
Reactiesnelheid: 5/5
Behulpzaamheid: 5/5
Prijs kwaliteit verhouding: 5/5

Ik vroeg hulp bij een project om van een tablet een fotolijst/dashboard te maken. Ik kreeg erg positieve reacties en er werd zelfs enthousiast meegedacht.

Het eindresultaat is geweldig. Ik raad deze winkel aan.

2025年2月8日

Heel erg tevreden

Goed geholpen met het bestellen van een lijst + passe-partout. Ik wilde een kaartje inlijsten met een ronde vorm, en met behulp van de klantenservice tot een perfect resultaat gekomen. Heel erg tevreden met de hulp en het eindresultaat.

2025年1月16日
5つ星のうち5の評価

Prachtige op maat gemaakte fotolijst

Onlangs een op maat gemaakte fotolijst en passe partout besteld. Een enorme keuze aan lijsten van beschikbaar. Uiteindelijk een keuze kunnen maken. Lijst was binnen enkele dagen binnen, zeer stevig verpakt en de lijst ziet er prachtig uit.

2024年10月26日
5つ星のうち5の評価

Wat een fantastische samenwerking, top bedrijf!

Wat een fantastische samenwerking. De communicatie verliep zo fijn en de snelheid waarmee een prachtige lijst en passepartout (goed verpakt) werd geleverd was super geregeld. Via (meerdere keren) mailcontact kreeg ik dezelfde dag nog antwoord en maximale medewerking omdat ik zelf iets over het hoofd had gezien. Alsnog met spoed gestuurd. Ik gun iedereen deze samenwerking.

2024年5月28日

3 lijsten.

We hebben 3 fotolijsten besteld waarvan 1 lijst met een bijzonder formaat 120x30. De lijsten zijn snel geleverd en prima verpakt opgestuurd. Geheel conform wens en we zijn er blij mee. Prima service tegen een redelijke prijs.

2024年3月15日
5つ星のうち3の評価

Teleurstellend

Update: gebeld door fotolijsten.nl dat ze een oplossing hebben gevonden en een papier op maat nasturen. Dus toch enigszins opgelost. In ieder geval wel netjes en goede service.

Mooie lijsten ontvangen, maar....er zit geen achtergrond papier bij! Dus, als je iets in de wissellijst stopt, dan is de achtergrond bruin karton! Je kan er een passepartout bij bestellen, kosten: 14 euro!!! Zo jammer dit. Zelfs bij de Hema zit er een papiertje met witte en zwarte achtergrond bij, maar bestel je 2 lijsten van meer dan 100 euro bij dit bedrijf, dan kun je zelf gaan zitten prutsen met papier. Echt een tegenvaller. Erg teleurgesteld.

2023年10月18日
5つ星のうち4の評価

Collagefotolijst, goede service

Via bol.com een collagefotolijst gekocht bij dit bedrijf. Helaas beschadigd geleverd en dit kwam niet door het transport. Hierover een email gestuurd en kreeg binnen een half uur een mail terug dat er een nieuwe onderweg was. Erg nette en snelle service. Betrouwbaar bedrijf om bij te bestellen.

2022年2月22日

レビューの対象になっている企業の方へ