レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Entre vários sites de logos que testei , optei por FreeLogoServices devido a varias opções de cores e ícones apropriado em varias aplicações em segmentos diferentes desde gastronÃŽmico, religioso, saú... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Absolute SPAM!! I made the order on 1st of March 2026 - to date there was no reply or order delivered. Frustrated!!! DO NOT DO BUSINESS WITH THEM!!!

5぀星のうち1の評䟡

Ik heb mij websitebouwer geannuleerd , maar wil mij email behouden. Ik ben al een maand bezig om contact te krijgen. klantenservice zegt dat je na een dag antwoord krijg , maar zij reageren helemaal... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

La empresa online FreeLogoServices son unos estafadores y sinvergÃŒenzas. Para cobrar son muy rápidos. Para cumplir son unos mierdas. He recibido mis tarjetas a DOBLE cara, bueno mejor dicho a una ca... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. グラフィック デザむナヌ
  2. 矎術甚品店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Get the tools you need to design a logo and promote your business online and offline. At FreeLogoServices we have helped more than 20 million businesses around the world develop their brand – a number that continues rapid growth each month.

1.5

(2,434)

過去12か月のレビュヌ数: 5ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Nous avons passé une commande

Nous avons passé une commande d'articles promotionnels le 16 septembre dernier.
A ce jour, nous ne sommes toujours pas livrés. Sur le site freelogo, notre commande est en transit depuis le 19 septembre 2021. Pas trÚs sérieux.
Si freelogo veut développer des produits promotionnels, il va falloir mettre le paquet sur le suivi commercial et la traçabilité. Et surtout éviter les réponses bateaux tel que : "Remarque : si votre colis ou votre expédition indique qu'il est toujours en production sans suivi mis à jour aprÚs 7 jours, il est possible qu'il n'y ait pas de numéro de suivi disponible pour cet article particulier.
Une fois le délai de livraison estimé écoulé, nous vous suggérons ce qui suit :
· Demander à quelqu'un d'autre à l'adresse de livraison s'il a pris livraison de votre colis
· Vérifier auprÚs de vos voisins s'ils l'ont accepté pour vous
· Scannez toutes les zones de sécurité où le chauffeur a pu laisser votre colis, comme derriÚre une poubelle, ou dans un hangar, un garage ou un porche
· Vérification à votre bureau de poste/bureau de livraison local pour voir s'ils retiennent votre colis. Nous vous suggérons de contacter d'abord votre service postal local." Surtout quand les produits ne sont même pas dans le camion.

2021幎10月7日
5぀星のうち1の評䟡

jamass contestan en servicio al cliente

jamass contestan en servicio al cliente para solucionar algun problema se les manda mensaje y no responden a pesar de k te dicen k te responden en un dia y al final te bloquean el servicio

2021幎9月6日

Hola rafael

Gracias por tu reciente reseña. Revisé su cuenta y comprendo su preocupación. Veo que respondimos a sus correos electrónicos del 2 y 4 de septiembre, el 3 y el 5 de septiembre respectivamente. Si no puede encontrar nuestras respuestas por correo electrónico, revise sus bandejas de entrada de correo no deseado / basura. Parece que tiene problemas para reactivar sus suscripciones, pero desafortunadamente el mensaje de error que estamos recibiendo indica que debe comunicarse con su institución bancaria para resolver el problema. Háganos saber si hay algo más con lo que podamos ayudarlo en este momento.

Atentamente,

Kenny C.
Especialista en servicio al cliente

Achtung Abzocke !!!!

Sehr schlechte Firma.

Hatte 4 Jahre lang das Do it yourself Paket.

Von Heute auf Morgen gab es plötzlich ein Problem mit der Abbuchung der 14.95.- dass nicht von meiner Seite aus kam.

Anstatt mich anzuschreiben oder mich zu kontaktieren, haben Sie mein Google Konto gelöscht. Da waren alle Firmen Emails sowie Homepage die mich x Hunderte von Franken kostete drauf.

Auf Nachfrage wollen Sie nichts davon wissen.

Finger Weg von dieser Firma...
Sobald ein MissverstÀndnis entsteht sind all eure Kundendaten und Email unwiederruflich gelöscht.

Lieber ohne Hoster ein Normales Google Konto eröffnen.

Freelogoservice .... von vorne bis hinten verarschung.

2021幎8月11日

Hallo,

Vielen Dank fÃŒr Ihre Bewertung und wir entschuldigen uns fÃŒr die verspÀtete Antwort. Bitte entfernen Sie diese Bewertung so schnell wie möglich, da es sich um eine doppelte Bewertung handelt und gegen die Nutzungsbedingungen verstößt. Pro Vorfall kann zu diesem Zeitpunkt eine Beschwerde eingereicht werden.

Aufrichtig,

Kundendienst-Experte

5぀星のうち1の評䟡

Alle Firmdaten weg !!!!! Finger Weg!!!!!

Sehr schlechte Firma.

Hatte 4 Jahre lang das Do it yourself Paket.

Auf Nachfrage wollen Sie nichts davon wissen.

Finger Weg von dieser Firma...

Lieber ohne Hoster ein Normales Google Konto eröffnen.

Freelogoservice .... von vorne bis hinten verarschung.

2021幎8月11日

Hallo,

Vielen Dank fÃŒr Ihre Bewertung und wir entschuldigen uns fÃŒr die verspÀtete Antwort. Leider wurde Ihr Abonnement wegen Nichtzahlung gekÃŒndigt, und da das Abonnement gekÃŒndigt wurde, sind die zuvor gesendeten E-Mails nicht mehr zugÀnglich. Ähnlich wie bei den meisten Unternehmen können Sie nach der KÃŒndigung nicht mehr auf Dienste zugreifen. Sie können das Abonnement reaktivieren, um weiterhin auf die E-Mails zuzugreifen, und auf Wunsch an einen neuen Partner weiterleiten, und dann kann das Abonnement wieder gekÃŒndigt werden. Gerne unterstÃŒtzen wir Sie bei der Reaktivierung zum nÀchstmöglichen Zeitpunkt. Bitte lassen Sie es uns wissen, wenn wir Ihnen derzeit noch weiterhelfen können.

Aufrichtig,

Kundendienst-Experte

Unethical Business Practices

Do NOT give them your credit card details! I bought a logo in 2019 and now I'm being charged for a domain I never wanted nor do I even know what it is! I have never received an email or an invoice either! When I finally figured out who charged me and contacted them through a chat (as they have no phone number) they cancelled the domain and told me they would refund my money but apparently now are not able to process the refund!!!

2021幎7月14日

Hello Nicole!

Thank you for your review. We are incredibly sorry to hear about your experience. I reviewed your account, and the associated subscription has been canceled. Because the subscription was disputed via our payment system, we must now follow the dispute protocol to receive your reimbursement. Please let us know if there is anything else we can assist you with while the process is occurring. We have helpful live chat agents on our site to assist during 8AM-5PM EST business hours.

Sincerely,

Customer Specialist

Very Disappointed.....they created

Very Disappointed.....they created business cards for me with small print for logo, large print for contact name, and they look terrible.

Contacted Customer Service, and there response ? too bad thats what you ordered....

2021幎6月23日

Hello Joseph!

Thank you for reaching out to FreeLogoServices. I have sent a request through TrustPilot for more information so I can locate your account and order. We do allow our customers to design their own business cards, and strive to print them as closely to the design we are provided.

Please respond to my request for more information as soon as you have an opportunity to. I would be happy to reach out to you directly about your case.

Wynter D.
FreeLogoServices