Frie Selskabslokaler レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Perfekt lokale til 18 års ungdomsfest. Tæt på tog og gratis p-plads. Lille lukket gård, med lyskæde og lidt borde/stole. Selve lokalet bliver hurtigt gjort hyggeligt og festligt, med dæmpet lys... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Fantastisk lokale! Vi lejede lokalet til at holde 18 års. Alle havde en rigtig god fest, alle fra fødselarens mormor til hendes jævnaldrende venner. Gode faciliteter med både et fint køkken,... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Skønt lokale med alt hvad der skulle bruges. Fedt med anlæg, diskolys, bar mm. 🙂🙂 Holdte 18 års fødselsdag for både unge og gamle, og alt spillede med plads til både spisning, fest og farver ba... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Generelt var det bare nemt at forstå, hvor tingene var, og hvordan vi skulle sætte musikken op. Lokationen var også et plus. Det gør helt sikkert en forskel for gæsterne, når det er så nemt at tage S-... もっと見る

企業情報

1. ファンクション ルーム施設
  2. ・
  3. イベント会場
  4. 会議室レンタル サービス
  5. 結婚式場
  6. 集会室

当該企業による記述

Frie Selskabslokaler udlejer lokaler til møder, events og fest. Hos os er du frit stillet til at medbringe egen mad og drikke. Du bestemmer selv hvordan dit arrangement skal afvikles.

優良

過去12か月のレビュー数: 18件

レビューを書く

Fint lokal lige ved Åmarken Station

Fint lokal lige ved Åmarken Station
Lokalet har alt det udstyr, man har brug for i forhold til service, lys, musikanlæg mm.
Meget godt og nemt samarbejde med Simon, der har lokalet i forhold til at komme ud og se stedet mm.
Kan helt sikkert anbefales

2025年8月23日
5つ星のうち5の評価

Fedt lille sted at holde fest.

Fedt lille sted at holde fest.
Ligger meget nemt tilgængeligt med p-pladser og tog lige til døren.
Der er tænkt på alt man kunne have brug for til sin fest: Musik, lys, bar, oppyntningsmuligheder, fuldt(!!!) udstyret køkken.
Der er aircondition men effekten er ikke stor. Der kan blive godt lunt tænker jeg.

2025年7月31日

Studentergilde

Et virkelig dejligt lokale med masser af stemning. Vi holdt studentergilde for 35-40 spisende gæster, hvorefter der var lidt udskiftning i selskabet, og alle de unge mennesker var vilde med baren, lyset, anlægget og ikke mindst med den hyggelige gård, hvor de kunne trække sig lidt afsides.
Køkkenet havde alt, hvad der var brug for, og vi vil ikke tøve med at anbefale stedet til andre.

2025年7月1日

Vi har været 100 % tilfredse

Vi har været 100 % tilfredse – både med kommunikationen omkring udlejningen og med selve lokalet, som var helt fantastisk til at fejre en 18-års fødselsdag med en masse unge mennesker. Min datter og hendes venner havde en pragtfuld aften, hvor de kunne feste med høj musik hele natten og nemt tage toget hjem bagefter. 😃

2025年5月23日

godt festlokale

Super lækkert festlokale med gode faciliteter. Vi brugte det til bryllupsfest.
Der er en lille gårdhave hvor rygerne kan være. Gode P forhold og lige under Åmarken st.

2025年5月2日

Fantastisk oplevelse at leje Frie Selskabslokaler

Jeg holdt min 60-års fødselsdag i Frie Selskabslokaler, Åmarken Station i Hvidovre. Vi blev behandlet super professionelt af Simon under hele processen. Vi fik papirer hvor vi kunne finde svar på alt, og var der ellers noget svarede Simon hurtigt på mail.
Frie Selskabslokaler befinder sig på Åmarken S-togsstation, så transport var super nemt, ligesom der er gode parkeringspladsen bag adressen.
Tak til Frie Selskabslokaler for at være med til at gøre min 60-års fødselsdag helt perfekt.

2025年3月29日
5つ星のうち5の評価

Bookede i forbindelse med en…

Bookede i forbindelse med en julefrokost og alt spillede lige som det skulle, fra at booke fremvisning til gennemgang af lokalet og hvis man havde nogle spørgsmål så fik man svar indenfor kort tid hvis det var via mail. Så vil helt klart booke igen hvis jeg skal holde noget småt og intimt. :)

2024年12月14日
5つ星のうち4の評価

Super lokale til 18 års fest

Super fint lokale med diverse der er brug for til 18 års fødselsdag. Fedt lys og lydanlæg. “Gårdhave” hvor de unge kan være uden at være på selve stationen. God service ved fremvisning og en brochure der hjælper med at huske det hele. Der er gode transport og parkerings muligheder. Dejligt at rengøring er del af pakken. Næsten 5 🌟, dog er et toilet for lidt til 60 personer, men lokalet kan bestemt anbefales.

2024年12月20日

Super lækkert lokale

Jeg holdte min 30 års fødselsdag hos De Frie Selskabslokaler og der var ikke en finger at sætte.
Super fint sortiment, nem overtagelse og rigtig god kundeservice!

Vi kommer igen til en anden fest 👍🏻

2024年11月28日

Perfekt til ungdomsfest

Holdt ungdomsfest i lokalerne, det blev et brag af en fest! Let for de unge mennesker at komme til og fra og skønne faciliteter, med både musik og lysanlæg. Vi har haft en rigtig god oplevelse med både udlejer og lokale/faciliteter

2024年11月9日

Nemt at holde fest her

-Nemt at kommunikere med udlejer.
-Logisk og intuitiv indretning af køkken.
-Brugervenligt musik- og lysanlæg.
-Parkering tæt på og gratis.
-Meget tæt på station, så gæster der har fået noget indenfor vesten kan komme hjem.
Her kan vi godt holde fest en anden gang!

2024年7月16日

Trustpilot エクスペリエンス