レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Perfekt lokale til 18 Ã¥rs ungdomsfest. TÊt pÃ¥ tog og gratis p-plads. Lille lukket gÃ¥rd, med lyskÊde og lidt borde/stole. Selve lokalet bliver hurtigt gjort hyggeligt og festligt, med dÊmpet lys... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Fantastisk lokale! Vi lejede lokalet til at holde 18 Ã¥rs. Alle havde en rigtig god fest, alle fra fÞdselarens mormor til hendes jÊvnaldrende venner. Gode faciliteter med bÃ¥de et fint kÞkken,... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

SkÞnt lokale med alt hvad der skulle bruges. Fedt med anlÊg, diskolys, bar mm. 🙂🙂 Holdte 18 Ã¥rs fÞdselsdag for bÃ¥de unge og gamle, og alt spillede med plads til bÃ¥de spisning, fest og farver ba... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Generelt var det bare nemt at forstÃ¥, hvor tingene var, og hvordan vi skulle sÊtte musikken op. Lokationen var ogsÃ¥ et plus. Det gÞr helt sikkert en forskel for gÊsterne, nÃ¥r det er sÃ¥ nemt at tage S-... もっず芋る

䌁業情報

1. ファンクション ルヌム斜蚭
  2. ・
  3. むベント䌚堎
  4. 䌚議宀レンタル サヌビス
  5. 結婚匏堎
  6. 集䌚宀

圓該䌁業による蚘述

Frie Selskabslokaler udlejer lokaler til mÞder, events og fest. Hos os er du frit stillet til at medbringe egen mad og drikke. Du bestemmer selv hvordan dit arrangement skal afvikles.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 18ä»¶

レビュヌを曞く

Perfekt lokale til 18 års ungdomsfest

Perfekt lokale til 18 års ungdomsfest. TÊt på tog og gratis p-plads.
Lille lukket gård, med lyskÊde og lidt borde/stole.
Selve lokalet bliver hurtigt gjort hyggeligt og festligt, med dÊmpet lys i loftet, som kan indstilles i forskellige farver og discolys.
Hyggeligt bar hjÞrne med stort kÞleskab. Nemt at tilslutte egne musiktjenester via iPad.
Simon der står for udlejningen er imÞdekommende og meget hjÊlpsom.
Bedste anbefalinger herfra.

2023幎4月14日

Optimale festlokaler 🥰

Det var en fantastisk fest i de Frie Selskabslokaler. Det var en 50+ 18 års fest vi havde, som takket vÊre lokalets indretning, gled helt perfekt over fra familie fest til ungdomsfest. Lokalerne var optimale med alt hvad vi skulle bruge af udstyr.
Fed bar og discolys, samt tilslutning til egne playlister via en ipad, var et hit da ungdomsfesten rullede igang💃🎀🎶

2023幎3月25日

Vi lejede lokalet til vores 18 årige

Vi lejede lokalet til vores 18 årige sÞns fÞdselsdag i marts måned
(ungdomsfest).
Alt fungerede helt efter bogen og udlejeren er super flink og hjÊlpsom.
Han kom endda med en ny fryser pÃ¥ selve dagen og satte den til, da den anden der var der viste sig at vÊre defekt. Det er god service👍
KnÊgten havde en perfekt dag, og vi kan varmt anbefale at lejelokale her.

Med venlig hilsen Henriette.

2023幎3月10日

Holdte min 18-års fÞdselsdag her

Holdte min 18-års fÞdselsdag her. Udlejeren er super sÞd, og god til at kommunikere. Alt fungerede som det skulle, og lys og lyd var perfekt. I Þvrigt rigtig fedt med den lille gårdhave! Vil helt klart booke dette lokale en anden gang.

2022幎12月16日
5぀星のうち5の評䟡

Jeg bookede lokalet til nytår

Jeg bookede lokalet til nytår og det var en fantastisk aften. Musikken spillede uden problemer, slushice var også super nemt.
Jeg var ude og se lokalet på forhånd og ham der tog imod mig var super flink og meget imÞdekommende. et par dage fÞr vi skulle bruge lokalet kommer man ud og ser det igen og får alle ens spÞrgsmål forklaret og der er styr på alt.
Så alt i alt en gennemfÞrt rigtig god oplevelse, og det er ikke sidste gang jeg kommer derud!
Stuart

2022幎12月30日
5぀星のうち5の評䟡

Super fint og skÞnt lokale

Super fint og skÞnt lokale med alt, hvad der skal bruges til en god fest samt gode S-togs forbindelser lige i baghaven.
Fedt med Diskolys, bar, diverse musiktjenester på tablet og gode hÞjtalere.
Udlejer Simon er utrolig venlig, imÞdekommende og serviceminded.
Vil helt sikkert anbefale lokalet, og booker det gerne til fest igen en anden gang.

2022幎10月8日
5぀星のうち5の評䟡

Fedt lokale til 18 års fÞdselsdag!

Lokalet fungerede perfekt til min sÞns 18 års fÞdselsdags-fest for venner. De ca. 45 unge mennesker havde en fantastisk aften; rigeligt plads, fedt lys og anlÊg + super med den aflukkede gård ;)

Kan kun anbefale Simon / Frie Festlokaler, alting fungerer og med god service.

2022幎9月24日

Fantastisk lokale

Fantastisk lokale!
Vi lejede lokalet til at holde 18 års.
Gode faciliteter med både et fint kÞkken, lyd og lys samt en hyggelig lille gårdhave. Vi lejede også slush ice maskine, det var nemt og lÊkkert!

Simon er mÞg hamrende sÞd og meget serviceminded.

Helt igennem en god oplevelse. Det er ikke sidste gang vi lejer lokaler hos Frie selskabslokaler🥳

2022幎6月16日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス