レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

DesvÊrre virker det til at vÊre blevet grÃ¥digt foretagende der lukker alt for mange ind til fed Fredag - i fredags til Benjamin Hav blev der lukket af til omrÃ¥det foran scenen sÃ¥ man intet kunne se, o... もっず芋る

Tivoli Friheden burde virkelig genoverveje mÃ¥den, de hÃ¥ndterer deres koncerter pÃ¥. Vi var tre veninder afsted til Benjamin Hav & Familien, hvor to af os var rejst hele vejen fra KÞbenhavn og... もっず芋る

Hej tivoli friheden, min nyglig morfar brugte +6000 pÃ¥ jeres kaviar og lakse frityre gryde. Der efter fik vi den vÊreste severice fra medarbejderen “jeff stoklund”, efter mit elskede barn Carl william... もっず芋る

FornÞjelse at besÞge jer! Vi besÞgte jer i dag hvor solen skinnede og der var ret varmt! Dette forhindrede ikke jeres fantastiske medarbejdere i at vÊre SÅ sÞde! Specielt overfor vores bÞrn! Da vi s... もっず芋る

䌁業情報

1. アミュヌズメント センタヌ

圓該䌁業による蚘述

Tivoli Friheden er Aarhus' forlystelsespark placeret i gå afstand fra centrum i den smukke Marselisborgskov. Her finder du ikke mindre end 4 rutsjebaner, 19 andre forlystelser, Boder, Spil, Legepladser og meget mere. Der er noget for alle, både bÞrn og voksne. Tivoli Friheden tilbyder i lÞbet af en sÊson alt fra musik-koncerter med stÊrke nationale og internationale kunstnere til spÊndende events for hele familien. Parken har også sin helt egen kultursal i Hermans, der er bygget i 2013. Hermans byder på intim-koncerter, teaterforestillinger og forskelligt andet underholdning til et bredt publikum. Med vores mange udbud af muligheder og underholdning er Tivoli Friheden det ideelle valg for alt lige fra familieture til virksomhedsarrangementer. Vi ses i Friheden!

2.4

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2.5

292件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Konfirmation Restaurant Spis

SÞndag den 18. Maj 2025 holdte vi konfirmation i “udestuen” pÃ¥ Restaurant Spis.
Det var helt igennem en fantastisk oplevelse.
Startende med kontakten til restaurantchef Natasha. Sikke en fantastisk service - helt i top.
Vi ankommer på selve dagen til et perfekt dÊkket bord, og tjenere der servicerer os hele dagen.
Tak til Rasmus, Oliver, Frederikke, Vlera og Ida for at gÞre vores dag nem og god.

2025幎5月18日

Chokolade Lykkehjul

Mig og mine venner vandt 5 store chokolader og 4 puslespil, som vi gav til smÃ¥ bÞrn. Vi vandt 9 ud af 10 gange – helt klart det vÊrd, selvom vi nok er blevet lidt spilleafhÊngige. Vi burde ogsÃ¥ fÃ¥ hÊngt et billede op af os.

2025幎5月5日
自発的なレビュヌ

SÃ¥ imponerende flot med lysshow

Så imponerende flot med lysshow overraskelser og hygge overalt! En ekstraoplevelse idag var også Bankospil hvor personalet også spreder den gode stemning. SkÞnne spisesteder, vi nÞd i dag en Pita menu, hvor der ikke var sparet på noget, glÊder mig til nÊste oplevelse.

2024幎12月28日

Diskriminerende behandling af fÞrtidspensionister

Jeg er blevet afvist i billetlugen hos Tivoli Friheden, da jeg ville kÞbe et senior sÊsonkort (pensionistkort). Til trods for, at jeg fremviste dokumentation for min status som fÞrtidspensionist, blev jeg nÊgtet at kÞbe kortet.

Det viser sig, at Tivoli Friheden bevidst vÊlger at gÞre forskel på pensionister og fÞrtidspensionister. Hvad er forskellen? Er jeg mindre vÊrd, bare fordi jeg er fÞrtidspensionist? Denne behandling fik mig til at fÞle mig nedgjort, udstillet og som en borger af anden klasse.

At en så velanset forlystelsespark vÊlger at diskriminere mod en gruppe mennesker, som i forvejen kan fÞle sig marginaliseret, er både skammeligt og uvÊrdigt. Jeg havde glÊdet mig til en sÊson fyldt med gode oplevelser, men det blev i stedet til ydmygelse og vrede.

Tivoli Friheden, I burde skamme jer. Måske skulle I overveje at vÊre lidt mere inkluderende, i stedet for at udstille dem, der allerede har nok at kÊmpe med!

Til alle andre fÞrtidspensionister: Det virker, som om vi ikke er velkomne her. Brug jeres penge et sted, hvor vi bliver behandlet med respekt.

2024幎7月12日

Cirka 200 mennesker var vi til

Cirka 200 mennesker var vi til julefrokost i Tivoli Friheden. Vi fik udleveret et ekstra armbånd som vi kunne bruge en anden dag til at komme ind i parken. Der var ingen der sagde at det var deltagerne fra festen der skulle bruge båndet. I dag vil min sÞn og hans kÊreste ind i Tivoli Friheden for at se juleudstilling men blev nÊgtet adgang med disse bånd. Båndene blev inddraget da de fik at vide at det skulle vÊre dem fra festen der kun kunne komme ind. Jeg sagde til min sÞn at vi skulle nok betale for deres indgang i dag men han skulle bede om at få båndene tilbage så vi kunne tage derud en anden dag. Det nÊgtede damen i kassen og hun var i Þvrigt rigtig ubehÞvlet. Aldrig mere julefrokost i Friheden aldrig sÊtter jeg mine ben i den park igen, en park hvor man åbenbart stjÊler fra bÞrn fÞj for pokker!

2024幎12月1日

Mere klamt end creepy

Mere klamt end creepy

En tur i Tivoli Friheden Cirkus Dystopia.

En af skuespillerene virkede meget pigeglad, blev ved med at have sit hovede utroligt tÊt på flere piger i meget lang tid og nogle af dem sagde hÞjt, at personen snusede til dem, samt en pige endte med at forlade stedet grundet skuespillerene.
Jeg nÊvnte det til personalet men det blev koldt afvist, grundet at skuespillerene havde kontrakt på, at gå tÊt på

SÃ¥ den oplevelse jeg skulle have, endte med at vÊre mere klam end creepy og sÃ¥dan sÃ¥ det ogsÃ¥ ud til at virke for de piger der var i samme rum, men ikke for de unge drenge eller mÊnd der var i lokalet. De fik en helt anden opmÊrksomhed af “skuespilleren” her nÞjes han med gÃ¥ tÊt pÃ¥, i en naturlig ubehagelig mÃ¥de, ikke som med pigerne hvor han faktisk ikke kunne stoppe sig selv

Alt dette skete i den store hal inden man kommer ind i labyrinterne

2024幎10月17日

Jule all incl.

KÊmpe stor tak, til Tivoli friheden, for mega go service
👍👍⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Altid en stor fornÞjelse at komme hos jer, op i mod jul,
BÞrnebÞrn elsker det👍👍

2024幎11月4日

Fantastisk fantastisk oplevelse

Kan se at der er rigtig mange dårlige anmeldelser herinde
Jeg har vÊret ude i Tivoli Friheden flere gange i lÞbet af sommeren og var ude i i Halloween-dagene,
jeg var afsted med min to voksne bÞrn og mit barnebarn og det var en fantastisk oplevelse,
sÞde medarbejdere derude der tog sig godt af os,
Masser af fantastisk shows
ᅩ Hvis jeg kunne give ti stjerner havde jeg givet dem,
Synes jeg i fortjener ᅩ

2024幎10月19日
自発的なレビュヌ

Mange ting sat op på lidt plads

Mange ting sat op på lidt plads. En lille sÞ med robåde. Et spÞgelses hus med to vogne hvor der kunne vÊre 4 personer der kÞrte i mÞrkt rum, to skÊrme man skulle skyde mod med pistoler og så var det det. Meget var sat op til at der skulle betales ekstra ud over det dyre turpas.
Madboder og restauranter sÃ¥ tÊt pÃ¥ hinanden at duftene blev blandet sammen og det blev Êkelt. Personalet er sÞde unge mennesker 🙂 vi mÃ¥tte komme gratis igen med turbÃ¥ndet intakt pÃ¥ hÃ¥ndleddet. Men nej tak herfra.

2024幎10月12日
自発的なレビュヌ

At vÊre i Tivoli handler om mere end

At vÊre i Tivoli handler om mere end blot at vÊre sammen med venner eller familie. Jeg Þnsker at vÊre et sted, hvor alle er velkomne uanset etnicitet, meninger eller holdninger. Det fÞler jeg ikke er tilfÊldet hos jer! 🀢
Derudover har Jeh besÞgt Tivoli 2 gange. Medarbejderne er ikke sÊrlige rare

2024幎9月3日