Tak for endnu et fantastisk besøg hos jer 😄. God plads, gode spisesteder, smukke blomsteropsætninger og søde ansatte. Specielt i hjertekig hvor der var sjov underholdning fra Mikkel B 😄
レビュアーのコメントを見てみましょう
Moden man betalte gjorde det forvirrende om hvor meget det kostede hvis man skulle have tur pas. Desuden var det en lille park i forhold til prisen 😓 til gengæld a de forlystelser der var der sjove.... もっと見る
Penge maskine. Magtsyge vagter der passer en op. 2 stk som var jeg kriminel Ved udgangen og konfiskere mit pant. Det var nemt og tjene 75-80 kr for Friheden. Grådighed iøvrigt var no... もっと見る
Desværre virker det til at være blevet grådigt foretagende der lukker alt for mange ind til fed Fredag - i fredags til Benjamin Hav blev der lukket af til området foran scenen så man intet kunne se, o... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Tivoli Friheden er Aarhus' forlystelsespark placeret i gå afstand fra centrum i den smukke Marselisborgskov. Her finder du ikke mindre end 4 rutsjebaner, 19 andre forlystelser, Boder, Spil, Legepladser og meget mere. Der er noget for alle, både børn og voksne. Tivoli Friheden tilbyder i løbet af en sæson alt fra musik-koncerter med stærke nationale og internationale kunstnere til spændende events for hele familien. Parken har også sin helt egen kultursal i Hermans, der er bygget i 2013. Hermans byder på intim-koncerter, teaterforestillinger og forskelligt andet underholdning til et bredt publikum. Med vores mange udbud af muligheder og underholdning er Tivoli Friheden det ideelle valg for alt lige fra familieture til virksomhedsarrangementer. Vi ses i Friheden!
Skovbrynet 5, 8000, Århus C, デンマーク
- tivoli@friheden.dk
- www.friheden.dk
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Tænker kun på penge og synder…
Tænker kun på penge og synder sæsonkortholder og bryder loven med flask markedsføring
Uvederhæftig forretningsmoral
Tilbage i december måned blev jeg fristet af en reklame fra Tivoli Friheden, hvor de tilbyder et sæsonkort som giver adgang til årets fed fredag koncerter, herunder koncert med Rasmus Seebach.
Jeg køber to årskort. Et til mig selv og det andet som en julegave.
Koncerten med Rasmus Seebach er sammen med en anden koncert den direkte årsag til at jeg købte årskortene. Vi bor ikke i Aarhus og gør ikke brug af havens øvrige tilbud.
26. juni modtager jeg et nyhedsbrev fra Friheden, hvor i de skriver at der indføres en ny praksis for sæsonkortholdere. Den nye praksis går ud på at der skal foretages en billetreservation i billetsystemet. Billetreservationen er ganske gratis. Denne praksis gælder kun til to koncerter. Den med Seal og den med Rasmus Seebach, idet Friheden forventer en kæmpe efterspørgsel på netop de to koncerter. Friheden har indtil for få uger siden solgt løssalgsbilletter for 175 kr. stykket og har på den måde vel skabt billetindtægter på 1-1,5 mio. kr.
I dag kl. 10.00 åbnede billetsystemet for at erhverve reservationer til Rasmus Seebach.
Jeg skrev med min søster kl. 9.53. og vi sad begge klar kl. 10.00. Jeg loggede på 10.00.12 (12 sekunder efter at systemet åbnede) og blev lagt i en kø hvor jeg skulle vente en time og 40 min. Undervejs ændrede køen sig og på et tidspunkt var ventetiden over 2 timer.
Da jeg kom igennem kunne jeg skrive at jeg ønskede to reservationer, men jeg kunne ikke lægge dem i kurven. og efterfølgende kunne jeg slet ikke komme ind i reservationssystemet.
Eftersom jeg ikke kunne bestille en billet i systemet kontaktede jeg Friheden. Jeg modtog svar om at systemet havde virket fint og de selv havde testet det frem til kl. 10.30. Med andre ord blev jeg beskyldt for at lyve.
Kære Tivoli Friheden.
Hvorfor sælger i 5.000 - 8.000 billetter i løssalg, når i ved at jeres faste sæsonkortholdere selv kan aftage alle billetter til den pågældende koncert? Reelt set tjener I 1.000.000 - 1.500.000 kr. på at sælge billetterne to gange!
Hvorfor beskylder i mig som kunde for at lyve når jeg kan dokumentere, at jeg loggede på allerede ved åbningen af salget.
Og hvad hjælper det at have sæsonkort som kun skal bruges til fed fredagskoncerterne, når de mest efterspurgte koncerter for en overvejende del bliver tilbudt til løssalgskunder.
Jeg synes at jeres forretningsmoral er uvederhæftig, og at I som minimum bør tilbyde jeres faste kunder pengene tilbage når I ændre praksis midt i sæsonen.
Igen ingen plads til os med sæsonkort…
Igen ingen plads til os med sæsonkort til fed fredag. Får en fornemmelse af at det er en penge maskine. Friheden sælger sæson kort til gæster de ikke har plads til.
Jeg har købt sæsonkort for at kunne…
Jeg har købt sæsonkort for at kunne deltage i koncerterne så synes det er under al kritik at andre kan bestille billet før os kortholdere. Jeg har været i kø til Rasmus Seebach siden kl 10.05 og efter to timer stod der at alle billetterne var væk. Dem der ikke har sæsonkort burde komme i anden række, så der er billetter nok til os med årskort. Vi er en familie på fire der havde glædet os til netop denne ene koncert og derfor er det sidste gang vi køber sæsonkort.
Prisen passer!
Jeg har lige købt billet til en fed fredag koncert online. Prisen stod oplyst til 175 kr. Oveni kom INGEN administrationsgebyr, INGEN billetgebyr og INGEN ordregebyr. Så jeg kom af med 175 kr - som oplyst - og ikke en rød reje mere. Det var dejligt befriende 👌🏼
Trusler og skub under koncert
Jeg har altid været glad for Tivoli Friheden, lige indtil i går, hvor der blev lukket alt, alt for mange mennesker ind til fed fredag, hvor Kesi skulle optræde. Jeg stod bagved en masse små børn, jeg kom ind til koncertområdet 2 timer inden koncerten startede. Og alligevel midt under koncerten, skulle folk hen og prøve at skubbe os væk, fordi de fandt ud af der var godt udsyn til scenen. Jeg blev selvfølgelig stående alligevel, så børnene kunne bleve på deres pladser. Vi stod meget tæt, og pludselig kommer der en indvandre hen og truer mig, fordi han troede han skulle, skubbe sig igennem mig og børnene. Han truer med tæsk, hvis ikke jeg ville lade ham passere, samt kalder mig stor fordi, jeg ikke lader ham gå igennem.
Under hele koncerten blev jeg mast, klemt, skubbet, og en stor mand lagde alt sin vægt i, og begyndte at lægge sig op af mig. Alt pga. De ville have vores pladser, til trods for jeg stod på præcis samme sted under hele koncerten. Synes Tivoli Friheden burde skamme sig. Når de i forvejen ved ved hvor trængt der bliver ved de udsolgte koncerter, og ikke har kontrol over noget som helst, men forsat bliver ved med at lukke folk ind.
Dejligt blomster festival
Dejligt blomster festival, virkelig flot 🤩🤩 rart sted at være 💐🌻🌺🌹kommer helt sikkert næste år👏👏
Helt igennem fantastisk dag.
Helt igennem fantastisk dag.
Afsted to voksne og 4 børn i alder 2-9
Alle kunne prøve masser ikke lang kø.
Min datter på 5 besvimede derinde, hun fik det pludelig meget varmt.
Hun bankede hovedet ned i fliserne.
Personalet var der med det samme.
En vagt kom hjalp os.
De kom med Gratis vand og sodavand.
Is til alle børnene imens vi ventede på at have talt med egen læge.
De gjorde os trygge og sagde de nok skulle hjælpe os hvis der var mere.
Min datter fik det fint, hun var “bare” blevet dehydreret.
Godt at føle sig set hørt og passet på.
Ellers god park med mange forlystelser.
God oplevelse.
Super hyggeligt Tivoli.
Super hyggeligt Tivoli.
Jeg synes faktisk det er hyggeligere end Københavns Tivoli. Og det er ikke fyldt så man står ikke voldsomt længe i kø. Alt personale jeg har mødt er virkelig søde og imødekommende. Prisen er lav og der er rigeligt med underholdning for hele familien.
Dejlig oplevelse
Dejlig overskueligt Tivoli hvor man ikke skal stå i kø særligt længe. Meget venligt personale som tager sig tid til en snak med børnene. Rigtig dejlig oplevelse for hele familien 😊
Lukket før tid
2 dags tur til Århus med planlagt tur i Tivoli friheden første aften ca 17:30 ankomst til parken alt er fint
vi får noget mad og tænker der stadig er nogle timer til det er lukketid kl 22 forlystelserne kl 21:30
men da der er en time til forlystelserne lukker for vi at vide at parken lukker
Chefens kommentar er grundet dårligt vejr og for lidt mennesker
Den aften har det støvregnet 10 min sammenlagt og en enkelt hurtig byge mens vi var inde og spise
Vi er ikke bange for vejret og da det hverken regnede voldsomt eller tordnede ser jeg ikke dette som en begrundelse for at lukke en time tidligere
Antallet af gæster er heller ikke en god grund da vi jo alle os som var der havde betalt både indgang og turbånd
jeg er meget provokeret af Situationen da jeg står med en dreng på næsten 5 som har glædet sig meget til turen og er ked af ikke og kan prøve de ting han ikke har nået
Jeg fortæller chefen at jeg ikke vil anbefalede nogen at komme der og vil dele det på de Sociale medier vil han lige pludselig lade os komme tilbage næste dag men dette er ikke muligt når man kommer hele vejen fra Sjælland og har planlagt dagen på forhånd
Derefter til byder han diverse ting fra en af kioskerne men det forstår en så lille dreng ikke
En med arbejder kunne heller ikke forstå det og blev selv irriteret over det da de heller ikke ville får løn for den sidste time
Jeg tænker det handler om at han ikke ville miste penge i form af løn til de ansatte de var for dyrt at have os gående rundt når udgiften var større end indtjening
Ikke sådan man driver en forretning
Jeg kommer ikke tilbage!
Skuffet over Fed Fredag.
Skuffet over Fed Fredag.
Super fede kunstnere der kommer til Fed Fredag, men det kan ikke hjælpe noget når man ikke kan se noget pga. baren der står lige i midten. Hvem har fundet på det pjat? Desuden er metalblomsterne en fin ide, men de skygger super meget for scenen. Jeg syntes hellere at i skulle gå tilbage til jeres gamle layout, hvor baren er ude i siden. Den er helt vildt meget i vejen.
Pas på, åben park, men lukket forplejning
Hvor er det trist at invitere en ven til blomster festival, og Tivoli Friheden hygge. For så at erfare at cafe, boder, restauranter m.v. er lukket da der ikke var nok besøgende.
Det var en skuffelse for den blomsterdekoratør jeg havde inviteret på hyggelie pizzaer nær senen.
det var en dyr tur for mig, få spisning blev en reel udgift, istedet for at være et hyggeligt indslag i en smuk tur.
det varer MEGET længe før jeg gentager den oplevelse
😖😢
Skøn forlystelsespark…
Skøn forlystelsespark med forlystelser til alle aldre. Har været der med familien i maj og så til koncert i juni. Fed fredag/Lørdag er et fantastisk arrangement. Restaurant Backstage(på 1. Sal) er fantastisk - lækker mad og super betjening til en fornuftig pris. Tine fra kundesupport, var super sød til at hjælpe da vi havde fået scannet en online-billet for meget ved indgangen. Meget tilfreds og kommer helt sikkert igen🤩
Selve tivoli delen oplevede vi som…
Selve tivoli delen oplevede vi som virkelig god.
Desværre var det en dårlig oplevelse med deres klatrepark. Medarbejderne var meget passive og ikke specielt hjælpsomme. Vi købte billetterne 21.17, men der var ingen der fortalte os at vi kun kunne nå igennem en bane inden de lukkede hvilket var til et stort irritationsmoment for os. Da vi snakkede med dem bagefter var de igen ligeglade og sagde at de beklagede, men tog ingen ansvar eller tilbød reduktion af prisen.
Friheden stjal taske
De tog min datters taske til en koncert, da den fyldte for meget I menneske mængden. Der var fuld hus og mere til. De lovede hun kunne hente den i receptionen. Den er nu væk. Mobil, jakke, tøj,powerbang er væk, stjålet af friheden. De reagere ikke på mails og dem der tager telefonen kan ikke svare på, hvad der er sket
Kan ikke anbefales
Kan ikke anbefales. Jeg har gentagende gange haft dårlig oplevelser i Tivoli både med medarbejder og chefen. Ikke nok med det chefen så racistisk og arrogant.
Der arbejder ikke en eneste udlænding derude.
Parken er et fantastisk sted men deres…
Parken er et fantastisk sted men deres personale og kundehåndtering er elendig
Jeg ringede før jeg tog til parken for at være om jeg kunne få 40% på vores 7 entre billetter når vi kom, svaret var ja ingen problem.
Da jeg så kom ved indgangen påstod de jeg ikke kunne få mine 40% som jeg ellers var lovet ift. Deres reklamer på sociale medier som Facebook og Instagram.
Det lidt ærgeligt de opfront lyver
Jeg har lige været til koncert med…
Jeg har lige været til koncert med Queen Machine, hvilket er et fantastisk kopi band, jeg har oplevet dem helt tilbage til 2013, både på amfiscene ved Musikhuset, på Fermaten i Herning og på Smukfest. Aldrig har jeg oplevet så dårlig lyd som i aften d. 12.5-23. Om det skyldes antallet af mennesker eller den nye skærmopsætning ved jeg ikke, men tænker vi også var mange mennesker til Smuk, og der var lyden fantastisk 👌🏻 Ligeledes oplevede vi ekstrem dårlig service i Hermann efterfølgende
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。