レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Ekstremt dÃ¥rlig kundeservice! ForsÞgte at bestille sÊsonkort online til vores bÞrn (som vi har gjort tidligere Ã¥r). Over flere dage fejlede bestillingen online og vi mÃ¥tte derfor kÞbe sÊsonkort ved in... もっず芋る

SkÞn skÞn dag og virkelig sÞdt og imÞdekommende personale. Min lille dreng pÃ¥ snart 4 var begejstret og i forhold til fx Legoland der er total growdet pg kÞerne uendelige var dette virkelig en go go o... もっず芋る

KÞbte billetter til 900 kr, blev forhindret i at komme den dag pga sygdom. Ingen mulighed for at refundere eller brug dem en anden dag. Ingen advarsler pÃ¥ hjemmesiden. Virkelig dÃ¥rlig service!... もっず芋る

Har nu besÞgt parken 5gange i Ã¥r pÃ¥ sÊsonkort. Hver gang nyder jeg en kaffe pÃ¥ Annas mokka. Alle gange uden undtagelse findes spiseafsnittet i en klam forfatning! Salsa og gamle madvarer flyder pÃ¥ bor... もっず芋る

䌁業情報

2.1

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2

475件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Ekstremt dårlig kundeservice

Ekstremt dårlig kundeservice! ForsÞgte at bestille sÊsonkort online til vores bÞrn (som vi har gjort tidligere år). Over flere dage fejlede bestillingen online og vi måtte derfor kÞbe sÊsonkort ved indgangen. Vi oplyste om udfordringer med bestilling online, men kunne ikke få lov -trods den tekniske fejl på hjemmesiden - at få tilbagefÞrt differencen/rabatten ved bestilling online. Den dårlige service = vi kommer ikke til at kÞbe sÊsonkort til resten af familien eller besÞge bonbonland igen, som vi plejer mange gange om året!

2026幎5月2日

BonBon-Land fremstÃ¥r desvÊrre noget

BonBon-Land fremstår desvÊrre noget slidt, og flere forlystelser var lukket under vores besÞg, hvilket trÊkker ned. Frokosttilbuddene var også under gennemsnittet og ikke noget sÊrligt.

Når det er sagt, er det stadig et hyggeligt sted med mange klassiske forlystelser, man selv kan genkende fra sin barndom. Der var stort set ingen kÞer, så bÞrnene kunne prÞve masser af ting igen og igen, og det var et kÊmpe plus. Ungerne hyggede sig virkelig og vi vil gerne komme igen.

De får 3 med pil op.

2025幎8月4日

KÞbte billetter til 900 kr

KÞbte billetter til 900 kr, blev forhindret i at komme den dag pga sygdom.
Ingen mulighed for at refundere eller brug dem en anden dag.
Ingen advarsler på hjemmesiden.

Virkelig dårlig service! For det er ikke engang i hÞj sÊson, hvor den slags politik kunne have en mening.

Ville Þnske at have lÊst et vÊld af dårlige anmeldelser fra oktober i år inden jeg kÞbte billetterne!

2025幎10月26日

SkrÊmmende dårlig oplevelse..

SkrÊmmende dårlig oplevelse..

Jeg var til halloween med 3 bÞrn.. Vi prÞvede den besatte glassal, da den mangelfulde beskrivelse af denne, ellers lÞd til at kunne blive en god oplevelse.

Det blev det ikke! Vi blev presset frem af en meget uhyggelig klovn. Vi Ik ikke lov til at tale om at kunne gå ud igen..

Da vi kom ud, brÞd min sÞn grÊdende sammen. Min datter sagde hun gik tårrer i Þjnene og rystede og den sidste knÊgt er stadig påvirket af dette... Jeg troede det var for bÞrn.. Skrev til bonbonland fordi jeg mente det ville fair stil at invitere mine bÞrn tilbage så de kunne få en god oplevelse.. Bonbonland. Tja, de ignorer mig bare.

Så der kommer vi aldrig igen.. Ikke til at anbefale for andet end voksne de halloween ting med 3 og 4 spÞgelser. Det er bestemt! Ikke! For bÞrn.

2025幎10月13日

Øv dag i BonBon Land

Vi var 6 personer som besÞgte BonBon Land d. 19/10. Som mange andre har skrevet, så var 3 forlystelser lukket. Vi kan lÊse, at nogen har fået kompensation for dette. Vi havde bestilt billetter online flere dage i forvejen, og vi fik ikke tilbudt kompensation ved indgangen. Det kunne tyde på, at det kun er de personer som brokker sig, som får dette tilbudt. Der var lang kÞ ved flere af forlystelserne. SpÞgelses huset overholdt ikke det annoncerede tidspunkt. Så man står bare og venter....og venter! Maden var en kÊmpe skuffelse. Vi betalte mange penge for kolde burgere. Det er nÊsten imponerende i sig selv, at man kunne ÞdelÊgge en simpel burger så vildt. Vi er med på, at det ikke er gourmet mad, men da prisen stadig ikke er i den billige ende, så forventer man alligevel, at osten i burgeren i det mindste var smeltet bare en lille smule. I havde pyntet rigtig hyggeligt op, det kunne bare ikke opveje selve helheds indtrykket for dagen. Det var en dyr dag, for noget som bare var Þv.

2025幎10月19日

Efterårsferie

Efterårsferie. 3 af de store forlystelser var lukkede, så ikke vÊrd at tage til for familier med lidt stÞrre bÞrn. Lang ventetid på spÞgelseshus, hvor de anviste tider ikke blev overholdt. Alt for dyr indgangspris, i forhold til hvad der tilbydes.

2025幎10月18日
自発的なレビュヌ

Traditionen tro besÞger vi stedet hvert

Traditionen tro besÞger vi stedet hvert år med vores bÞrnebÞrn - vi står gerne i kÞ alle steder, men at starte kÞen ved indgangen på nÊsten en time, og derefter stå i kÞ for at leje en trÊkvogn er bare noget mÞj.
Og sÃ¥ lige - deres system er i den grad forÊldet - sidste Ã¥r brÞd det hele sammen 😩 sÃ¥ man skal huske kontanterne.

2025幎10月15日

FÞrstehjÊlp lig med 1 stjerne

Ville normalt sige 4 stjerner men der var flere ting der ikke virket. Mange ting har brug for ny maling, og der mangler lidt godt gammeldags bonbonlands magi. Vi kommer gerne 2 gange om året sommer og efterårsferien. Må sige i har pynte flot op men syndt der er nogle ting der ikke kÞre. Vores datter kom til skade og da vi spurgt efter en fÞrstehjÊlps kasse med tape i da det var hendes ene finger der er brÊkket men tidliger idag viste vi det ikke og ville bare sÊtte den sammen med en anden finger som man nu gÞr var der ikke meget hjÊlp at hente hos de unge medarbejder eller jeres fÞrstehjÊlpskasse.

2025幎10月13日

Godt besÞg!

Jeg besÞgte BonBon-Land den 21/9 og havde desvÊrre lidt problemer både med parkeringen og i forbindelse med fornyelsen af mit sÊsonkort. Det kunne nemt have Þdelagt starten på dagen, men heldigvis blev jeg mÞdt af en utrolig hjÊlpsom ung herre i informationen.

Han tog sig tid til at lytte til mine problemer, forklarede tingene roligt og fandt hurtigt en lÞsning pÃ¥ begge dele. Jeg fÞlte mig virkelig taget seriÞst, og det gjorde hele forskellen for mit besÞg. Stor ros til ham for at vende en udfordrende situation til en rigtig positiv oplevelse – den slags service betyder virkelig meget.

Derudover vil jeg ogsÃ¥ rose idéen med Lav selv slikkepind. Det er en sjov og anderledes aktivitet, som giver bÞrnene (og de voksne 😉) en ekstra oplevelse ud over forlystelserne. En rigtig fin detalje, der gÞr besÞget endnu mere mindevÊrdigt.

Der var desvÊrre en del kÞ ved forlystelserne, men det giver også fin mening eftersom mange har kunne tage gÊster gratis med.

Tak for en god dag – vi glÊder os allerede til nÊste gang!

2025幎9月21日

Vi har kÞbt et platinkort til vores 12

Vi har kÞbt et platinkort til vores 12 årige sÞn - 5 gange er det brugt, og 4 af gangene har bla Svend-svingarm vÊret lukket...!
Kan se at andre får kompensation for lukket forlystelser, men han har aldrig fået tilbudt kompensation....
Er det kun dem der brokker sig der får kompensation....?

2025幎9月20日

Ikke god

Meget dårligt oplevelse kÞrerne var remlig korte men man formodet stadig at stå i kÞ i over 1,5 time hvor stÞrste delen bevÊget man sig slet ikke, det også noget falde fÊrdigt noget

2025幎8月30日

Skammeligt Bonbonland. Det var sidste gang

For 7. gang i trÊk ankom vi 4 bÞrn og 6 voksne. Billetterne var kÞbt online. Har kun 1 gang tidligere oplevet en så overfyldt park (1 gang ankom vi samme dag som Frellsens HÊr havde et arrangement). I går var det et stort spild af penge. Alt for lange kÞer til alt (herunder ishus hvor kun 1 stakkels medarbejder skulle betjene en meget, meget lang kÞ). Simpelt hen ikke i orden at der ikke mandes op i forhold til antal besÞgende. Yderligere var både Svend svingarm og albatrossen ude af drift. Dette forhindrede dog ikke den "grådighed" der efterhånden er kendetegnende for BonBonland. Kunne lÊse et andet sted at nogle havde fået 25 kr retur pr billet ved indgangen som et plaster på såret, grundet mange gÊster og forlystelser der ikke kÞrte. Vi kÞrte hjem med bÞrn, der var mega skuffede over ikke at have kunnet prÞve de 2 forlystelser der var ude af drift. Når man så tÊnker på at der fra BonBonland blev meldt ud at de var gået glip af 2x1,5 mio i omsÊtning de to dage de måtte lukke pga regn så burde de måske med en omsÊtning af den stÞrrelse have haft råd til at kompensere besÞgende for de gener der er når man hovedlÞst lukker for mange mennesker ind. Har nu spildt 10 min på mit sure opstÞd, som jeg godt kan fornemme intet Êndrer men havde virkelig brug for at advare andre. Og kan jeg med min anmeldelse anspore andre familier til at bruge deres penge i en anden forlystelsespark så er min tid ikke helt spildt. Jeg er sgu sur. Har brugt over 3.000 på den tur. Skammeligt BonBonland.

2025幎8月16日

Parkering

Vil lige som mange andre lige få lidt luft. Fik også en p bÞde på 300kr da deres smarte system snyder folk ved at lÊse nummerplader når du kÞre ind men ikke kÞrer ud. Der var åbenbart skilte der hvor der skulle scannes en koden men den stod åbenbart kun et sted. Så det var sidste gang at jeg kom i bonbon land. Det er jo i forvejen dyrt nok.

2025幎7月7日

HÞflige forslag til BonBon land

HÞflige forslag til BonBon land:
1. Informer om parketingspriserne så man ved hvad det koster
2. Fjern bamseboder som frister og skuffer bÞrnene
3. Invester i renovering så fx sejlturen ikke er en pinlig oplevelse
4. SÊt en hÞj standard for mad. Vis bÞrnefamilier hvad sunde madvaner er og hvor godt det kan gÞres for et rimeligt budget. Overvej evt at få et streetfood områder som i sommerland sjÊlland.
5. GÞr mere for at fejre jeres legacy. Del små slikposer ud ved indgangen så man forstår hvad bonbon oprindeligt kom af.
6. FortsÊt jeres shows. Super godt.
7. VÊr de fÞrste til at lÞse kÞ-problemet. Lav en app som giver en afgangstid til forlystelserne.
8. Skab aktivteter som man kan bruge i ventetiden: bonbon dyr, ansigtsmaling, legestationer osv. Og opsÊt flere ventebÊnke.
9. Lav et lyddesign. Spil lav, behagelig musik på tvÊrs af parken som er centralt styret. I har det men det er ikke konsistent.
10. FortsÊt medarbejdernes gode og glade indstilling.

I har noget godt men det krÊver lidt mere kÊrlighed.

2025幎8月10日

Bliv vÊk

Hold da op et spild af penge og tid og hvorfor skal alt ting vÊre så dyrt inde i Bon Bon Land spark til en bold 30 kr for et spark og 30 kr for et kast med en basketball hvem finder på de vanvittige priser og heldigvis havde vi madpakker med selv for hvor så maden dog kedelig ud og selfÞlgelig også til helt vanvittige priser alt er slidt og flere forlystelser virkede ikke så spar jeres penge og bliv vÊk.

2025幎8月5日

BONBON-LAND TAGER OVERPRRIS

Jeg skriver for at udtrykke min store utilfredshed efter mit besÞg hos jer. Allerede ved ankomst blev vi mÞdt af en parkeringsafgift pÃ¥ 61 kr., hvilket virker uforholdsmÊssigt hÞjt – isÊr nÃ¥r man efterfÞlgende betaler 638 kr. for to billetter til en voksen og et barn.

Vi havde forventet en dag med masser af oplevelser, men desvÊrre blev vi meget skuffede. Flere forlystelser var lukket, og en anden oplevede tekniske problemer og var ude af drift i lang tid. Dertil kom, at der kun blev kÞrt én vogn ad gangen pÃ¥ flere forlystelser, hvilket betÞd ventetider pÃ¥ op mod 50 minutter – for blot én tur.

Det hele virkede uorganiseret og nedslidt, og stemningen bar tydeligt prÊg af utilfredshed blandt andre gÊster også. Havde jeg vidst, at oplevelsen ville vÊre af så lav kvalitet, havde jeg aldrig valgt at besÞge stedet.

Jeg hÃ¥ber, I tager denne feedback alvorligt og overvejer, hvordan I kan forbedre oplevelsen for fremtidige gÊster – bÃ¥de hvad angÃ¥r drift, service og prisniveau.

2025幎7月31日

SÞdt personale – trist park

BesÞgte BonBon-Land i dag med min sÞn på 6 år.
Det mest positive ved oplevelsen var det super sÞde og imÞdekommende personale – stor ros til dem! Det er ogsÃ¥ den eneste grund til, at parken fÃ¥r 3 stjerner (Ellers ville det have vÊret 1-2 stjerner).

DesvÊrre er der en del negativt at nÊvne:
– Jeg fik den mest smagslÞse og kedelige cheeseburger i Cowboyland.
– Flere forlystelser var ude af drift (vi fik dog 50 kr. i godtgÞrelse).
– Parken fremstod generelt meget slidt og trÊt. Det siger en del, nÃ¥r man ikke engang gider udskifte rÃ¥dne og manglende plader i det hÞjeste tÃ¥rn ved Slaraffenland – det fÞrste indtryk, alle fÃ¥r.
– Der var snavs og skidt i hjÞrnerne af flere forlystelser (toiletterne var dog pÊne).
– Mange af parkens maskotfigurer havde afskallet maling og trÊngte tydeligt til vedligeholdelse.
– Lykkeposerne indeholdt kun billigt og ligegyldigt legetÞj – ikke engang en lille pose BonBon-slik, som man ellers med rette forventer, nÃ¥r det er hele parkens varemÊrke. Det fremstod slÞvt og uoplagt og afspejlede desvÊrre meget godt resten af parkens udtryk og indhold (med undtagelse af det sÞde personale).
Som afsluttende bemÊrkning sagde min sÞn, da vi kom hjem, at der var for langt derhen og at der var for få sjove ting han kunne prÞve.

En park, der desvÊrre har set bedre dage.

Opdatering: 30-07-2025: Den ballonpumpe der kom med i lykkeposen er nu gået i stykker efter 1 dag. Billigt bras. Det kan Bonbonland ikke vÊre bekendt over for bÞrn.

2025幎7月29日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。