Virkelig lÊkkert kÞd. Vi bestille en 4 kg. porchetta til rottiseri pÃ¥ grill samt grillpÞlser. BÃ¥de wiener, frilÊnder griller og brisket griller er helt fantastiske med masser af smag og en Êgte kÞdst... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Har nu i et Ã¥r vÊret kunde. Bestiller oftest hakket svin/kalv og okse, men somme tider ogsÃ¥ kylling, pÞlser og flÊskesteg. Bortset fra at vi spiser kÞd med lidt bedre samvittighed, nÃ¥r det kommer fra... ãã£ãšèŠã
Vi glÊdede os til lÊkker tapas, men hvor blev vi skuffede, da vi kom for at hente det. For det fÞrste, sÃ¥ var der ikke meget til 2 personer, og tilbehÞr var der ikke meget af. Vi hÃ¥bede, at smag... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos Rosenbeck FrilandskÞd priotere vi dyrevelfÊrd, kvalitet og en god smagsoplevelse. Via vores webshop er vores lokalproduktion af frilandsgrise og kalve tilgÊngelig for alle danskere. -Frisk FrilandskÞd lige til dÞren!
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super kvalitet og service!
Super kvalitet og service! - KÞbte et udvalg af forskellige slagtervarer hos Rosenbeck FrilandskÞd; alt af udsÞgt kvalitet, ikke mindst den supermÞre oksefilet - Blev i forlÊngelse af ordreafgivelse, straks, telefonisk kontaktet af Peter Rosenbeck, da én af de bestilte varer ikke umiddelbart kunne leveres - Også seriÞs emballering og forsendelsen skal roses - Handel hos Rosenbeck kan anbefales!
Bedste and nogensinde
Kort sagt
Den bedste, saftigst og mest kÞdfulde and jeg nogensinde at fÃ¥etðª
lÊkker tapas med rigeligt mad
Vi fik tapasanretning til vores datters barnedåb og alt var som det skulle vÊre, fra bestilling til afhentning.
Maden var bestemt i top og der var rigeligt til dagene efter.
Super venlig betjening.
....
Vi kÞber alt vores kÞd hos dem og har gjort det i nogle år nu. God kvalitet de Kan kun anbefales.
Meget lÊkkert og velsmagende kÞd.
Meget lÊkkert og velsmagende kÞd.
Super levering og info.
Meget begejstret for min oplevelse og nÃ¥r man nu ikke er vegetar , men stadig gerne vil stÞtte det gode dyrevelfÊrd , som muligt ððœâ€ïž
lÊkre pÞlser
Þkologiske grisebassers opvÊkst pakket ind i et velgennemtÊnkt projekt, spises med fornÞjelse og god samvittighed.
Nemt måltid eller mellemmåltid.
Nem og hurtig kommunikation med Peter.
Savner leveringsalternativer som fx PostNord (grundet modtagerforholdene her)
Tak for mad!
Rigtig godt kÞd
Rigtig godt kÞd, fair pris og god kundeservice.
Top kvalitet
Super gode smage, kvaliteten er i top, glÊder mig allerede til at afgive endnu en bestilling ðð
Godt kÞd der smager fra friland
Har fået leveret flere gange altid super kvalitet, sumper mÞr og velsmagende okse filet. Kan varmt anbefales.
Det lÊkreste hÞjreb
Til min mors fÞdselsdag fik vi 3 kg. hÞjreb fra Rosenbeck FrilandskÞd og det smagte simpelthen fantastisk. KÞdet var noget af det mÞreste og saftigste jeg nogensinde har smagt og den opfattelse blev delt af hele selskabet. Derudover gik betillingen smertefrit og bestillingen blev leveret til tiden.
Rosenbeck FrilandskÞd kan varmt anbefales herfra.
Fersk kÞd med forfÊrdelig bismag fra rÞgeri
Bestilte 2kg hakker kalv & flÊsk,2kg hakket svin, 10 skaft koteletter samt 8 stk. 150g hakkebÞffer den 27/7.2017 på ordre 1498.
Så langt så godt.
Indpakningen var fin og pakken kom rettidigt, men ved åbning af kÞlekasse lagde jeg godt mÊrke til en rÞget lugt,som jeg ikke tÊnkte mere over,indtil jeg stegte 4 koteletter samme aften, og de havde en meget udtalt kvalmende bismag af rÞg,en smag som ikke skal vÊre på frisk kÞd. Nu viser det sig at også alt det hakkede kÞd har en udtalt bismag af rÞg,og det er bare ikke i orden. Jeg kan ikke fordrage rÞgsmag,og frikadeller skal ikke have en kraftig bismag af rÞget spegepÞlse.
Ved kontakt til firmaet efterfÞlgende,har de valgt ikke at svare på henvendelser,så alt i alt en forfÊrdelig oplevelse og spild af 778,- kr fordi firmaet ikke har styr på enten deres pakkeri eller forarbejdning så fersk kÞd bliver kontamineret med rÞgsmag fra deres rÞgeri.
Vil aldrig igen handle ved dette firma.
Julemaden der blev vÊk
Vi har egentlig vÊret glade for jer og jeres kÞd. Ja faktisk så glade at vi anbefalede jer til min mor.
Hun havde bestilt alt julemaden plus ekstra, hos jer og hvad sker der? I levere det ikke. På trods af flere telefon opkaald og e-mail, som bekrÊftede at alt var ok..
Det er bare ikke i orden! Vi sad en hel familie og gik glip af steg mm. Fordi i ikke kunne magte opgaven. I har mistet 2 kunder på den bekostning. Håber at i, i fremtiden får retttet op, så andre ikke får den samme triste oplevelse.
Opdatering: frilandskoed.dk har kompenseret for uheldet og der kan selvfÞlgelig ske fejl i jule stresset. Den efterfÞlgende service og den normalt gode kvalitet, skal ikke afspejles i en 1 stjerne anmeldelse. Normalt en 5'er men denne gang og indtil videre en 3,er.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ