レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

1 stjerne blev det til da jeg skulle have en Wienerschnitzel med brasede kartofler. det var sååååå tÞrt (begge dele) sÃ¥ det er lige fÞr 50 kr ogsÃ¥ havde vÊret for meget. i Þvrigt burde man ikke blive... もっず芋る

䌁業情報

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Nytårsmenu (og glutenfri)

Utrolig tilfreds med take-away nytÃ¥rsmenu🀩 Vi skulle vÊre 4 personer til nytÃ¥r, og den ene menu skulle vÊre glutenfri. Vi bestilte det hele telefonisk + brÞd. Der var styr pÃ¥, at brÞdet var delt op hver for sig, og at skallerne til appetizeren ogsÃ¥ var delt op. Al maden var let at overskue at varme, og det hele smagte helt vildt godt. Derudover var prisen ogsÃ¥ meget passende for alle de lÊkre ting vi fik🀩 Vi var alle 4 super tilfredse med mad, service og pris, og vi kunne helt sikkert godt bestille nytÃ¥rsmenu fra Ombord igen😌

2025幎12月31日
5぀星のうち5の評䟡

Vi har haft en fantastisk dejlig

Vi har haft en fantastisk dejlig oplevelse af at vÊre på Ombord . Vi havde en Smartbox og det er jo det vÊrste og helt umuligt at finde ud af da det var en vi havde fået ombyttet . Der var det sÞdeste personale som hjalp os med at få det aktiveret, så vi har kun ros til personalet og maden var rigtig lÊkkert . Så stor tak til personalet herfra

2025幎11月29日
5぀星のうち1の評䟡

UhÞflig betjening – og ejeren afviser helt alvorlig kritik

Jeg har desvÊrre haft en meget ubehagelig oplevelde på dette sted. Servicen var markant uhÞflig, hvilket forpestede hele middagen.

Da jeg efterfÞlgende tog kontakt til ejeren for at gÞre ham opmÊrksom på situationen, blev jeg mÞdt med en fuldstÊndig afvisning. I stedet for at lytte, forsvarerede han sin medarbejder og var nedladende over for mig. At han beskrev den pågÊldende som "deres bedste tjener" understregede for mig, at problemet ikke blot var en enkeltstående hÊndelse, men en del af stedets kultur.

Yderligere bemÊrker jeg, at min oprindelige anmeldelse – sammen med andre kritiske anmeldelser – efterfÞlgende er blevet fjernet fra Trustpilot.Denne taktik taler desvÊrre sit eget tydelige sprog om, hvordan virksomheden hÃ¥ndterer feedback.

En skam, for nu handler det ikke lÊngere kun om dårlig service, men også om manglende integritet.

2025幎11月22日
5぀星のうち2の評䟡

Elendig Betjening!!

Elendig Betjening!!! LAD VÆRE MED AT GÅ DERHEN!!!!! Vi var der fÞrste , eneste og sidste gang pÃ¥ restaurant om bord i Ålborg i weekenden. UsÊdvanlig mange ting var ikke i orden.
-bordet vaklede så meget at det var ved at vÊlte, vi måtte lÊgge 2 sammenfoldede servietter under foden.
- vi ventede 25 min. Bare på at de kom og tog vores bestilling. Vi havde en reservation, så de vidste vi kom.
- min mand og jeg ville gerne dele en forret da vi hver bestilte en stor rÞdspÊtte hver til hovedret. Vi kunne ikke fÃ¥ en extra tallerken!!! Da jeg spurgte hvorfor, fik jeg af vide:”det er jo ikke mig der laver reglerne”. Enormt uhÞflig!!!
- vi havde bestilt på terrassen. SelvfÞlgelig kan det ikke garanteres, det er vi klar over, men at terrassen er fyldt med kun drikkende gÊster og ikke spisene, er dårlig organisationen af lokalet.
- forretten (koldrÞget laks) var tÞr!
- efter den behandling ville vi gerne vÊk derfra så hurtigt som muligt, men da vi skulle betale siger tjeneren bare belÞbet, uden at give os regningen!!!
Vi sagde vi gerne ville se regningen (det blev alligevel omkring 2500) og igen enormt uhÞfligt tilbagesvar “det er altsÃ¥ iorden”, som om at vi var komplet idioter fordi vi gerne ville kontrollere regningen.
IndrÞmmet skal siges at rÞdspÊtterne og wienerschnitzlerne var gode, derfor to stjerne og ikke -1.
DesvÊrre en super rigtig dårlig erfaring, på en aften der skulle have vÊret lÊkker, og virkelig kede af, at de ikke kunne opfÞre sig ordentligt. Stedet kunne vÊre helt fantastisk, men dårligt organiseret. Når man ved, at det er godt vejr, at der er gang i byen (DM, studenteruge, sommerferie) og reserverende gÊster, er undskyldningen om travlhed ikke tilstrÊkkelig, sådan noget kan man planlÊgge sig ud af!

2025幎6月27日
5぀星のうち1の評䟡

FÃ¥ fingeren ud og kom videre

Jeg og 2 venner var i lÞrdags inde og spise på Restaurant Ombord i Aalborg, vi havde bestilt bord til kl. 20 og bestilte 3 retter hver og drikkevare. da vi havde fået desserten og på det tidspunkt var klokken blevet 20.55 slukkede personalet for lys og musik og låste den ene af dÞrene ud til udestuen som vi sad i.
Der er ingen tvivl om at det var en hentydning om at vi skulle se at få fingeren ud og komme videre.
Da vi betalte konfronterede jeg tjeneren med vores opfattelse, hvor til han sagde "i kan da bare blive siddende" hvilket vi på ingen måde havde lÞs til. vi betale og kom videre og kommer ikke igen

2025幎6月21日
5぀星のうち2の評䟡

Pris for opdeling af faktura.

Var 7 kollegaer afsted til et sommermÞde på Ombord, der var bestilt til 8, men en meldte afbud med sygdom på dagen, dette kostede 100kr, selvom det ikke var i primetime, men kl.11.30 på en hverdag. Der skulle også betales 15kr for at opdele en faktura. FÞrste gang jeg oplever dette og nok til at jeg ikke kommer der mere, hvilket flere også nÊvnte. Men maden var god, så ikke kun brok

2025幎6月17日
5぀星のうち1の評䟡

Ringede til om bord for at hÞre om der

Ringede til om bord for at hÞre om der var åbent kr. Himmelfartsdag Det var der så. Spurgte om det var nÞdvendigt at bestille bord til kl. 12
Jeg fik at vide det ville vÊre klogt. Bestilte til 5 pers.
Da vi ankom var der desvÊrre 1
sygemelding, så vi blev bare 4 stk, hvortil jeg fik at vide at det kostede 100 kr hvis man ikke meldte afbud 1 time fÞr. Vi havde jo ikke bestilt Alla carte eller noget specielt.
Jeg skulle ha fået en SMS hvor dette var oplyst. Det havde jeg så ikke, hvorpå de 100 kr. Ikke skulle betales.
Vi kvitterede med at gå et andet sted hen og spise. Restaurant VB.
Det kan anbefales!

2025幎5月29日

DÃ¥rlig spiseoplevelse

Vi bestilte fire forskellige retter, hvor burger og pommes var gode. Wienerschnitzel var nÊrmest uspiselig - tÞr og gummiagtig uden smag - dertil "smÞr"sovs, som aldrig har set skyggen af smÞr - det samme gjaldt for smÞrsovsen til rÞdspÊtten. Oksesteaken var sej, men med gode grÞntsager. Niveauet og kvaliteten på maden er simpelthen for lav til prisen. Betjeningen var i orden og udsigten fantastisk.

2025幎5月24日

Vi var 4 personer til frokost

Vi var 4 personer til frokost - vi fik det lÊkreste stjerneskud og betjeningen var virkelig venlige og imÞdekommende. Vi betalte delvis med 2 kort fra gavebod og det var der ingen problemer i. Vi kommer helt bestemt retur til Ombord og vil anbefale restauranten til andre

2025幎5月7日
5぀星のうち1の評䟡

VoksenskÊldud og uvenlig betjening.

VoksenskÊldud og uvenlig betjening.
Vi var 9 personer der havde bestilt bord i aften (onsdag). Kort fÞr vi mÞdes for vi besked om, at en er blevet forhindret pga sygdom. Da vi 8 er ankommet, kommer en mand og spÞrger hvornår den 9. person kommer. Vi forklarer, at hun desvÊrre er blevet syg. Hvorefter han vredt siger, at når vi kunne gÞre os den ulejlighed, at bestille et bord. Kunne vi vel også ringe og sige at vi kun blev 8. Hvordan ville det ikke se ud hvis alle gjorde det. Her skal nÊvnes, at udover os 8, var der 2 gÊster i restauranten og DER VAR 68 LEDIGE PLADSER.
Da vi havde spist og tog fra restauranten, var der stadig 58 ledige pladser.

2025幎2月12日

Virkelig overraskende god Luxus maden

Virkelig overraskende god Luxus mad. LÊkkert helt mÞrt oksekÞd med forskellige grÞntsager til og en bagt kartoffelmos. Ligeledes fik vi en vegansk ret. Sikken lÊkker smag. Rigtig go service af to unge tjenere. Yderst flinke og dygtige. V . h Kaj Petersen. Vi vender tilbage med hele familien.

2025幎2月1日
5぀星のうち3の評䟡

Stedet får kun 3 stjerner

Stedet får kun 3 stjerner. Jeg havde fået et smartbox gavekort i julegave på 399,- kr.. Det ville jeg gerne spendere på min veninde. Vi havde en god oplevelse både med maden og betjeningen under spisningen. Men da vi kom til betalingen og jeg ville give dem gavekortet, var der problemer. Jeg havde forsÞgt at aktivere mit gavekort på nettet, men det kunne jeg ikke og jeg lÊste det sådant, at det skulle bruges som betaling som det var, hos den restaurant jeg kunne bruge det i. I Þvrigt havde jeg ringet til Ombord Aalborg for at hÞre om man kunne bruge det hos dem. Jeg fik et mÞgfald over, at jeg ikke havde gjort som man skulle og jeg kunne da bare lÊse hvad der stod på gavekortet. Rolig nu, hvor er hÞfligheden henne, og blive talt sådant ned til får I da ingen kunder af. Vi havde lige rost stedet og vi tÊnkte at det skulle vÊre en tradition at komme her af og til. Jeg kan så fortÊlle, at de smartbox gavekort, ikke er så nemme at aktivere og det står ikke bag på gavekortet, som ham tjeneren mente at det gjorde og som jeg bare kunne have lÊst. Så tal dog ordentligt til kunderne.

2025幎1月11日
5぀星のうち4の評䟡

God mad og venlig betjening.

God mad og venlig betjening.

Vi besÞgte restauranten d. 7/7-2024 hvor vi fik serveret 2 stjerneskud og portionerne er store og velsmagende og personalet venlige og servering var hurtigt.

Vi har fÞr vÊret på restauranten, hvor maden også var ganske fin og eneste klagepunkt er at der er koldt så besÞger du restauranten så tag en trÞje eller to på hjemmefra.

Prisniveau er fair dog til den hÞje side men placeringen af restauranten gÞr at dette kan forsvares.

2024幎7月7日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ