レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har fÞr handlet hos FrÞbutikken og vÊret fuldt ud tilfreds, men i Ã¥r synes jeg frÞenes kvalitet var for ringe. BÃ¥de af agurkefrÞ, grÊskarfrÞ og diverse blomsterfrÞ og blomsterblandinger oplevede j... もっず芋る

䌁業が回答したした

KÞbt for 300 kr frÞ  og det blev til 4 nelliker frÞ der spirede, og jeg er altsÃ¥ garvet havedyrker, har haft have i 25Ã¥r, sÃ¥ det er ikke erfaringen der mangler. Jeg vil bestemt ikke anbefale at kÞb... もっず芋る

䌁業が回答したした

Hvis jeg kunne havde jeg givet flere stjerner for en uovertruffen god personlig service. Jeg bestilte diverse poser blomsterfrÞ, som lynhurtigt lÃ¥ i postkassen pakket og pyntet pÃ¥ sÞdeste vis. Yderme... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg bestilte lÞrdag eftermiddag frÞ fra froebutikken.dk og med stor forventning til hurtig levering, da jeg havde betalt for A-post. Alle mine forventninger blev indfriet og mere til! Allerede tirsdag... もっず芋る

䌁業情報

1. ガヌデン センタヌ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

I FrÞbutikken handles der frÞ som i gamle dage. Masser af Þkologiske frÞ fra gamle sorter samt nye trend frÞ. De mange spÊndende frÞ er håndpakkede i rustikke nostalgiske frÞposer, hvor der ikke er fedtet med indholdet.

3.4

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 12ä»¶

レビュヌを曞く

Jeg kan se

Jeg kan se, at andre har samme oplevelse: Man bliver bare så glad, når man åbner pakken :-) :-)

Bedste hilsner :-)

2020幎2月19日

Froebutikken からの回答

Ej 1000 tak Niels for de fine stjerner. Det bliver man altså også bare så glad for at få :)

De hjerteligste hilsner Diane/FrÞbutikken

Når pris og kundeservice går hånd i hånd

Det kan simpelthen gÞre ens dag så god når man modtager en pakke så fint indpakket og med håndskrevet brev og en ekstra pose frÞ som en lille overraskelse. Kan kun anbefale frÞbutikken

2019幎10月6日

Hej Morten

Sikke en flot anmeldelse. 1000 tak for, at du tog dig tid til det uden at vÊre blevet bedt om det. Jeg håber, du bliver glad for varerne :)

Helt fantastisk

Helt fantastisk- vidste ikke det kunne vÊre så smukt at modtage sin lille pakke med blomsterfrÞ.

2019幎5月19日

Hej Camilla

Det var dejligt at kunne overaske dig, og jeg håber, at posen bliver endnu smukkere, når den springer ud i din have.
1000 tak for din fine anmeldelse. Den er meget vÊrdsat :)

Perfekt 👌

De havde lidt anderledes frÞ. Til bedre pris med forsendelse.
Lyn afsendelse. Tog dog lidt tid med at modtage men det kan de ikke klandres for.
Mailede lidt frem og tilbage med dem om det og fik hurtig respons. Og dagen efter Var pakken her.

Mine frÞ var i den fineste lille net pose. Man bliver glad for fÃ¥ sine frÞ men at man lige skal pakke dem ud af en fin lille pose derefter os, det gÞr virkelig en forskel pÃ¥ humÞret.💪
Også en lille personlig hilsen var der med som var påsat på en lille gave 😍

2019幎5月15日

Hej Kicker
Endnu en gang sÃ¥ uendelig mange tak for dine flotte ord. Det er SÅ dejligt at vÊre frÞdame her, nÃ¥r nogen vÊrdsÊtter tingene :) HÃ¥ber, du fÃ¥r en dejlig sommer.
Hjertelig hilsen

Jeg blev bare så glad

Jeg blev bare så glad, da jeg modtog pakken fra FrÞbutikken. Jeg ved godt at den nostalgiske indpakning ikke er garanti for at frÞene er gode, men det er alligevel et tegn for mig på at personalet brÊnder for deres forretning. Absolut ikke sidste gang jeg handler der.
Susanne Lucia.

2019幎4月4日

Hej Susanne

Og her er der nogle, der blev mindst ligeså glade for den flotte anmeldelse. 1000 tak fordi du tog dig tid.

Jeg er nu også overbevist om, at du bliver glad for frÞene, når du når så langt :)

De fem stjerner gives for

De fem stjerner gives for

Gode priser
Lynhurtig afsendelse
Verdensklasse indpakning

2019幎3月28日

Hej Charlotte

1000 tak for de flotte stjerner. Det var også en verdensklasse anmeldelse, som vi er meget taknemlige for.

Over al forventning.

Godt udvalg, billige priser, hurtig levering og sikke en fin indpakning som man helt sikkert kunne se der var gjort noget ud af! Bestiller her gerne igen!

2019幎1月25日

Hej Anne

1000 tak for din flotte anmeldelse. Den gÞr os stolte, og jeg lover, at vi bliver ved :)

Ekstragave i forsendelsen

Som beskrevet af mange andre anneldelser: Gode varer til gode priser, fin indpakning og en lille ekstragave i forsendelsen. Helt sikkert et sted der gÞr lidt ekstra for at give kunderne en god oplevelse. Vender helt sikkert tilbage.

2018幎5月18日

Hej Aske

Det er vi rigtig glade for at hÞre- og vi lover også at gÞre os umage nÊste gang :) Hav en dejlig weekend.

Hurtig og smuk levering

Har lige power-shoppet hos frÞbutikken. Dagen efter kom en stor pakke med helt korrekt bestilling. FrÞposerne var lagt sammen ind i gaveposer med snor om. Elsker bare den slags:) og en super flot gave fulgte med :D Kunne ikke se der var lagt nogen fÞlgeseddel med, men fint for mig at spare på papiret, jeg kunne jo se den på min mail.

2018幎4月24日

Hej Meta

Så mange tak for den flotte anmeldelse. Det var jo en hel lise for sjÊlen at lÊse det :) Vi er mÊgtig glade for, at du også blev glad :)

Diane, FrÞbutikken

Jeg er VILD med FrÞbutikken!

Jeg er VILD med FrÞbutikken! SkÞnne varer, hurtig levering og det bedste af det hele, er de små gaver og sÞde små håndskrevne beskeder de sender med i pakken. <3
Det er anden gang jeg har handlet på denne side, og det er ikke sidste gang !

2018幎2月13日

Hej Lene

Vi er vilde med, at du er vild med FrÞbutikken! Sikke en flot anmeldelse. 1000 tak :)

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition, fin indpakning samt lille ekstra gave.

2017幎6月15日

Hej BV

1000 tak for din fine anmeldelse. Det var dejligt at modtage den!

De hjerteligste hilsner Diane, FrÞbutikken

Vi har handlet her i et par år

Vi har handlet her i et par år, og ALTID er der hurtig levering, varerne er pakket fint, kvaliteten er i top!

Endvidere er det super hyggeligt når der ind imellem lige er en lille gave med, iform af nogle frÞ man kan prÞve. Det gir lige det ekstra som man ikke forventer! :-)

Vi bliver ved at handle hér! :-)

2017幎5月11日

Hej Louis

....og det skal I så sandelige vÊre hjertens velkomne til. Vi skal nok lÊgge os i selen for hele tiden at gÞre det godt.

SÃ¥ mange tak for den flotte anmeldelse.

Hurtigt og nemt

Dejligt udvalg af sorter, lÊkker pakke det hele kommer i. Super nemt, her handler jeg gerne igen.

2017幎4月20日

Hej Rune

Det skal du vÊre velkommen til :) 1000 tak for, at du tog dig tid til den fine anmeldelse!

Hjertelig hilsen Diane/FrÞbutikken

\O/ Hands Up - Super god Service!

- Dejlig nem hjemmeside, flotte billeder og fedt at man kan betale via Netbank.
- Leveringstiden kunne måske have vÊret bedre, men vi ved jo godt Postnord
har lidt travlt for tiden.
- Indpakning, sikke en positiv overraskelse :)
- Support / Feedback, hurtig, venlig og prÊcis.

Vil bestemt anbefale FrÞbutikken til venner og bekendte - ♥

2017幎3月17日

Hej Rango

FÞrst 1000 tak for de flotte stjerner. Dem vil jeg pudse og polere hele weekenden.
Jeg beklager selvfÞlgelig den lange transposttid, som Post Nord brugte. Vi krydser fingre for, at situationen hos dem bedres.

De hjerteligste hilsner Diane/FrÞbutikken

Meget tilfreds

Dejlig inspirerende hjemmeside. Hurtig levering. SpÊndende frÞ. Personlig service. LÊkker oplevelse.
Bestilte den 28. Januar og fik levering den 31. Januar.

2017幎2月1日

Hej Ina

Der er intet bedre end at finde så flotte stjerner lige midt på skÊrmen! 1000 tak for dem. Jeg håber, at du bliver ligeså glad, når det hele begynder at grÞnnes.

Stort udvalg

Hurtig levering og stort udvalg. Fine priser. Jeg vender hyppigt tilbage til denne forhandler.

2017幎1月17日

Hej Nanna

....og det er jeg simpelthen SÅ glad for:)

1000 tak for de flotte stjerner.

Dejligt lille firma

Gode frÞer og hyggelige små detaljer ved emballage og fÞlgebrev. Tak!

2016幎5月25日

Hej Amanda LI

Tak for dine fine stjerner. Det var dejligt, at du tog dig tid til dem. Jeg håber, du får en god hÞst.

Hjertelig hilsen

Diane, FrÞbutikken

SÃ¥ bliver det ikke bedre

Pris, kvalitet og mÊngde plejer at gå hånd i hånd, men her er prisen lav ifht mÊngde og kvaliteten er i top!!!
Desuden er der en virkelig god beskrivelse på hver enkelt frÞpose, hvilket jeg savner en del andre steder på nettet.

Hvis man som jeg, skal anlÊgge en have og kÞkkenhave, pÃ¥ ca 8.000 kvm, sÃ¥ gÞr det en KÆMPE forskel pÃ¥ udgiftssiden, nÃ¥r antallet af frÞ pr pose er sÃ¥ yderst gavmildt, samt en prima spiringsevne.
Desuden er der, modsat så mange andre salgssteder, en virkelig god beskrivelse på hver enkelt frÞpose som gÞr arbejdet en hel del lettere når man står med 50 eller 100 forskellige frÞposer og er rimelig ny ud i dyrkning af blomster og afgrÞder.

Så bliver det ikke bedre 😊

2016幎4月21日

Hej Christa

Uendeligt mange tak for den yderst flotte anmeldelse. Den får også 5 stjerner her fra :)

Jeg håber, at du får en fantastisk have og kÞkkenhave. Mange ville sikkert gerne have bare lidt af dine mange m2 jord.

De hjerteligste hilsner Diane, FrÞbutikken

Ok, men alt for dyr fragt

Har handlet et par gange ved frÞbutikken og synes det er en rigtig fin butik med godt udvalg. Har altid vÊret super tilfreds.
Men, men, men.. Som mange andre synes jeg at det selvfÞlgelig er pakket rigtig flot ind.. Men synes ikke det er acceptabel at betale 39kr for en fragt der reelt set kun koster dem 8kr.
Så betaler man 31kr for emballage og pakning af frÞene. Det synes jeg er i overkanten og fordobling af hvad det koster i alle de andre frÞbutikker på nettet.

2016幎3月5日

Hej Jakob

Tak for dine triste stjerner.

Jeg tror ikke, at du forstod, hvad jeg forklarede dig tidligere i dag i en e-mail, så jeg vil gerne prÞve igen. Som kunde i FrÞbutikken bliver du undervejs i hele kÞbsforlÞbet gjort opmÊrksom på, hvad forsendelsen koster samt hvad den dÊkker: nemlig porto + arbejdslÞn + emballage. Så du ikke det? Disse udgifter er stort set ens for os uanset antallet af frÞposer, du lÊgger i vognen, så derfor er der en fÊlles pris for denne forsendelsesform. Hvis du starter bilen op og kÞrer i byen for at handle, får du også mere for dine benzinpenge, hvis du lÊgger mere end én liter mÊlk i indkÞbskurven.

Du har formentlig selv et arbejde, hvor du aflÞnnes, så derfor er det nok heller ikke svÊrt at forstå, at de, der pakker tingene her, skal have lÞn. Som du kan se, gÞr vi også lidt ekstra ud af indpakningen og emballagen, og det bliver vi ved med, da mange kunder elsker den oplevelse det er at åbne noget pÊnt. Hvis vi valgte at smide frÞene ned i en trist boblekuvert, kunne vi sikkert også holde os en helt anden forsendelsespris.

Jeg undrer mig egentlig over, at du er kommet igen efter mere, når du, som du skriver, tidligere har handlet her. Forsendelsesprisen har nemlig ikke Êndret sig synderligt de sidste mange år.